レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg synes virkelig det Êrligeligt at deres nye indpakning af vipper er under halv sÃ¥ stor som den gamle, og sÃ¥ endda til samme pris. Vipperne i sig selv er flotte, men man fÞler sig godt nok snydt ov... もっず芋る

䌁業が回答したした

For en fÞrstegangsbruger af vippe-trenden er jeg mere end tilfreds med Dasabeauty. Har vÊret bange for at fÃ¥ dem lavet men efter at have forhÞrt mig hos nogle veninder valgte jeg at fÃ¥ mine lavet... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har lavet vipper i nogle Ã¥r hos DB. Ingen andre fÃ¥r lov til at udfÞrer det gode stykke arbejde, udover hende! Bestemt den bedste vippetekniker, som har styr pÃ¥ at holde vores vipper sunde, hun er... もっず芋る

䌁業が回答したした

Dasabeauty har i en lang periode nu vÊret mit favorit sted at fÃ¥ lavet mine vipper. Jeg har prÞvet uendelig mange vippeteknikkere i kbh, men har aldrig fÃ¥et det fyldige resultat jeg har Þnsket. Jeg vi... もっず芋る

4.1

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

101件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Professionel og god service!

Jeg var inde hos Dasabeauty på Frederiksberg og kÞbe nogle produkter til min kÊreste, som er nyopstartet vippetekniker! Vi fik en mega god service derinde og de svarede på alle vores spÞrgsmål! kÊmpe anbefaling til dasabeauty!

2022幎11月8日

Dasabeauty からの回答

KÊre Jacob, mange tak for din fine anmeldelse!

Vi ser frem til fortsat at kunne tilfredstille dig i fremtiden!

Bedste hilsner, Dasabeauty

Jeg er selv vippeteknikker og kan godt

Jeg er selv vippeteknikker og kan godt skrive under på at både lim og superbonder fungerer rigtig godt til at lave vipper med. Knus Julie - @sassy_lashyy

2022幎8月12日

KÊre Julie,
Mange tak for den fine anmeldelse, altid dejligt at hÞre, hvad der fungerer for vores kunder.
Vh
Dasabeauty

Best lash technician and TOP quality lashes 👌🏌💯

This girl is literally the best lash technician in Denmark, And I have tried many! She never disappoints and she provides us with the most beautiful fluffy lashes and of great quality! Dasabeauty you deserve all the stars and thank you so much for the great service, always 💯💕

2021幎12月7日

Dasabeauty からの回答

KÊre Jessica, mange tak for din fine anmeldelse!

Vi ser frem til fortsat at kunne tilfredstille dig i fremtiden!

Bedste hilsner, Dasabeauty

FÞrst og fremmest vil jeg gerne takke

FÞrst og fremmest vil jeg gerne takke Dasa beauty, får at have reddet mine vipper men faktisk også mit selvvÊrd. Jeg har igennem et år, vÊret hos forskellige vippeteknikker. Jeg har oplevet at jeg havde mistet mange af mine vipper, da deres isolation af vipperne, og produkter ikke har vÊret hensynsfuldt. Da jeg så kom til Dasa beauty, fik mine vipper lov til at vokse, selvom jeg får lavet vipper. Hendes vipper har en god kvalitet, og de er blÞde og holdbar.

2021幎8月30日

KÊre Soma,

SPOT ON!

Jeg har lavet vipper i nogle år hos DB. Ingen andre får lov til at udfÞrer det gode stykke arbejde, udover hende! Bestemt den bedste vippetekniker, som har styr på at holde vores vipper sunde, hun er utrolig god til at give råd, til hvordan man plejer sine vipper bedst muligt. Jeg går altid derfra med et kÊmpe smil på lÊben, også får jeg en masse positive komplimenter på mine lashes! Jeg kan uden tvivl anbefale DB!

2021幎8月29日

KÊre Joulyana,

Tip top kvalitet!

Bestilte nogle vipper til min sÞster, og fik produkterne hurtigt uden noget bÞvl. Helt klar det bedste sted og kvaliteten er i top!

KÊre Yassin,

Mvh Dasabeauty

Dasabeautys produkter er virkelig gode

Dasabeautys produkter er virkelig gode, og jeg er glad for de kom på markedet. Jeg har prÞvet utallige vippebakker, men intet kan slå disse. De er både blÞde og sorte, og så er de super nemme at arbejde med. Kundeservicen er også helt i top, jeg havde et par spÞrgsmål og det hjalp de mig med at få besvaret. Kan ikke andet end at anbefale Dasabeauty

KÊre Nadia,

Lashes i verdens klasse!

Lashes i verdens klasse!

Har nu hermed bestilt mit andet sÊt af Daniela strip lashene, efter 3 måneders brug (brugt mere end 25 gange) af mit gamle par. Jeg er stadigvÊk ikke blevet trÊt af dem, de sidder lige så flotte og står stadig snore lige som da jeg bestilte dem fÞrste gang. Og det nye packaging smigre kun de lÊkre lashes!

Har siden hen også bestilt Vivian, der er mere overdrevet, som jeg bruger til fester og bryllupper 😍

Når man fÞrst får fingrene i dasabeautys lashes, vender man ikke tilbage! Tak for den hurtige fragt og nemme kundeservice også ❀

KÊre Burcin,

Fantastisk virksomhed

Fantastisk service, sÞde og hjÊlpsomme. De smukkeste og mest holdbare vipper, får man hos Dasabeauty. Har sågar prÞvet deres lim, og det kan ikke fås bedre end lige her. Meget tilfreds stamkunde:)

2021幎7月31日

KÊre Mathilde,