ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg kÞbte et premium-medlemskab, men det er gjort unÞdigt svÊrt at opsige igen. Man kan ikke slette sin profil uden fÞrst at opsige abonnementet, og hele processen er bevidst uoverskuelig. I sted... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Egentlig var sitet en succes for mig, da jeg var aktiv. Men sÃ¥ kom den store nedtur, da de afslÞrede sig selv som vÊrende kun en pengemaskine.Jeg havde meldt mig ud og fÃ¥et kvittering for min udmelde... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Det var en anden person, der kom med svarene. Selvom jeg prÞvede med både video chat og telefonkontakt, fik jeg ingen respons på direkte spÞrgsmål
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 95ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
VÊrste dating side !
Nu jeg gentagne gange skrevet til jer om jeg vil melde ud og have slette min profil. Og jeg har ikke hÞrt fra jer endnu. Hvis ikke der snart sker noget sÞger jeg hjÊlp hos advokat og hvem jeg eller kan finde. Det koster over 2000 kr for 6 mdr og jeg vil ikke vÊre medlem mere. I får O stjerner af mig. Mvh Lone HÞimark
Ulovlig virksomhed
IfÞlge markedsfÞringsloven og forbrugeraftaleloven skal lÞbende abonnementer markedsfÞres tydeligt uden skjulte gebyrer, og det skal vÊre let at opsige. Bindingen må maksimalt vÊre 6 måneder, hvorefter abonnementet kan opsiges med 1 måneds varsel til udgangen af en måned. Dette bliver ikke overholdt af dette firma. De har trods gentagne henvendelse, ikke vist at de har tÊnkt sig at overholde dansk lovgivning, hvorfor sagen nu vil blive overdraget til Forbrugerombudsmanden, Forbruger Europa og dansk politi!

Jeg har nu fÃ¥et hjÊlp dog 7 dage forâŠ
Jeg har nu fået hjÊlp dog 7 dage for sent.

HåblÞs pengeafpresning
Egentlig var sitet en succes for mig, da jeg var aktiv. Men så kom den store nedtur, da de afslÞrede sig selv som vÊrende kun en pengemaskine.Jeg havde meldt mig ud og fået kvittering for min udmeldelse. Hvilket et helt år senere blev anfÊgtet på en auto-svar-agtig måde fra et schweisisk inkasso-firma. Jeg har tabt alt for den dating-side! Lad endelig vÊre med at lade dig lokke, de er kun ude efter penge.

Dating60plus ããã®åç
FuldstÊndigt useriÞs og umuligt atâŠ
FuldstÊndigt useriÞs og umuligt at gennemskue forretningsmodellen. Begik en meget stor fejl ved, at tilmelde mig. Nu kan jeg ikke komme ud af det igen, og bliver truet med dit og dat. DE reagerer heller aldrig på kontakt. Jeg skulle have vÊret mere vågen, da jeg så adressen. Jeg kan KUN advare mod Dating60plus.

Dating60plus ããã®åç
VÊr meget på vagt overfor svindler
direkte spÞrgsmål

Svindelfirma
Svindelfirma. OpkrÊver store belÞb, selvom man ikke har forlÊnget abonnementet og uden advarsel.

FÞles som en fÊlde
I stedet for hjÊlp blev jeg mÞdt med trusler om inkasso. Ingen reel kundeservice, ingen imÞdekommenhed â kun pres for betaling.
Jeg kan på ingen måde anbefale Dating60plus.

TAKE THE MONEY AND RUN
TAKE THE MONEY AND RUN!
De stjÊler dine penge og synker i jorden. BRUG DEM IKKE!
- Svarer ikke på henvendelser
- Deres betalingssystem er en ren FÃLDE
- Giver ikke mulighed for at Êndre dit password
- Det er ikke lykkedes mig at opsige mit abonnement!
- De burde politianmeldes

Dating60plus ããã®åç
0 stjerner, hvis det var muligt. Meldte mig ud inden en uge. Er alligevel trukket 2376 dkr.

Scam og bondefangeriâŠ
HOLD JER LANGT VÊk..
Jeg blev totalt bondefanget af deres helt uoverskuelige markedsfÞring sidste år. Troede jeg bandt mig for en måned, men var for et år. Udmeldte mig STRAKS, skrev til dem også og gjorde alt de bad om. De ignorerede det fuldstÊndigt og sendte ikke en kvittering. Og nu SENDER DE MIG TIL INKASO fordi jeg ikke har betalt for yderlige et år eller opsagt i tide? ???????

DE STJÃLER DINE PENGE!
DE STJÃLER DINE PENGE!
Jeg vil gerne ud af det her, men det er fuldstÊndig umuligt! Har prÞvet flere gange at slette min profil uden held ð¢ De skal meldes til politiet!

Dating60plus ããã®åç
Fup, svindel og bondefangeri!
Opdatering â september 2025
Dating60plus fortsÊtter med uberettigede krav, selv om hele belÞbet allerede er refunderet (2.076 kr. fra dem, 300 kr. fra banken). Jeg oplever det som chikane. Sagen behandles nu af Forbruger Europa.
Opdatering â 7. august 2025
Jeg er nu blevet kontaktet af Dating60plusâ kundeservice, som hÊvder, at jeg har fÃ¥et dobbelt refusion: BÃ¥de fra dem og fra min bank.
Det er imidlertid ikke korrekt.
Jeg modtog 2.076 kr. i refusion direkte fra Dating60plus (efter jeg opsagde mit abonnement rettidigt inden for fortrydelsesfristen).
Min bank tilbagefÞrte udelukkende de resterende 300 kr., som Dating60plus nÊgtede at tilbagebetale, med henvisning til en aftale om ikke at kontakte banken.
Det samlede belÞb pÃ¥ 2.376 kr. er altsÃ¥ kun blevet refunderet én gang â bare via to forskellige parter.
Derfor er det urimeligt og ubegrundet, at Dating60plus nu sender mig nye krav og påstår, at jeg skylder dem penge.
Jeg har oplyst dem dette tydeligt, men modtager stadig påmindelser og trusler om inkasso.
Det her virker mere og mere som chikane og bondefangeri.
Sagen er stadig hos Forbruger Europa, som behandler den.
Opdatering â 2. august 2025
Efter min fÞrste anmeldelse blev jeg kontaktet af Dating60plus' "satisfaction team", som skrev, at de ville kigge pÃ¥ sagen. Jeg svarede hurtigt og beskrev forlÞbet tydeligt â at jeg havde opsagt inden for fortrydelsesretten og allerede havde fÃ¥et hele belÞbet tilbage (2.376 kr.).
Trods dette er jeg efterfÞlgende blevet ved med at modtage krav om betaling af det samme belÞb, nu tillagt 83 kr. i "inkassogebyr", og med trusler om inkasso. Jeg har ogsÃ¥ modtaget beskeder, hvor det fremgÃ¥r, at jeg kun kunne fÃ¥ pengene tilbage, hvis jeg ikke kontaktede min bank â hvilket er bÃ¥de uetisk og efter min vurdering ulovligt.
Det virker som ren chikane og forsÞg på at presse penge ud af kunder, selv når sagen burde vÊre afsluttet.
Jeg har nu sendt sagen til Forbruger Europa, som er i gang med at se på den.
Pas på jer selv og jeres penge!
Jeg meldte mig ind sidst i december 2024 og opdagede så at de havde trukket 2376 på min konto selv om der stod 99.
Jeg kontaktede min bank og lukkede mit dankort. Deres Fraud afdeling oplyste mig at der var 14 dages fortrydelsesret. Jeg forsÞgte at opsige det med mÞje og besvÊr og bad om pengene tilbage. Det det lykkedes mig at få 2076 retur fra dem efter en del skriveri, på betingelseaf at jegikkevilleindvolvere min bank. Banken trak de sidste 300 med deres egen accept. Nu flere måneder efter har jeg fået mail fra dem med krav om at de vil have alle pengene retur fra mig plus 83 kr. og trusler om inkasso.
Jeg har kontaktet Forbruger Europa og send en klage samt al korrespondance det mellem dem og mig og håber at de kan få det stoppet.
De siger at jeg har en god sag p.g.a alle de dårlige anmeldelser om svindel.
Jeg kan kun anbefale alle at gÞre dette!

Dating60plus ããã®åç
Som sÃ¥ mange andre her pÃ¥ Trust pilotâŠ
Som så mange andre her på Trust pilot og må jeg tilslutte mig det er et SVINDLER FIRMA trÊkker penge på ens konto uberettiget, Er ikke til at komme ud af igen.
Kan kun sige hold jer vÊk.
17 juli 2025
SÃ¥ er der kommet et svar fra dating 60 plus.dk
Kan stadig fastslå de har meget svÊrt ved at holde dig til sandheden, selv om man har sagt op hÊver de penge, lige som så mange andre skriver her.
Mit råd er stadig ,hold jer vÊk.
Så kom der svar igen fra dem, du skal opsige, jeg startede med et 1 mdr abonnement, efter 15 dage opdager jeg på min konto der er trukket, det er svÊrt at komme igennem til dem, når de ikke lÊser/ svarer på henvendelser, jo de svarer bare ikke på det der bliver spurgt om. Så stadig som jeg og andre skiver , må man nok betragte dette som et svindler foretagende .

SVINDEL
Den 11. juni 2025 bestilte jeg et abonnement for 6 måneder, prisen var 99 kr.
Den 16. juni blev der trukket 2376 kr -adressen var â60SDATING
Ãvrig info LUXEMBOURGâ
Hvor i alverden kommer disse 2376 kr fra når man har bestilt et abonnement til 99 kr???
Jeg opsagde mit abonnement så snart jeg så denne svindel-transaktion.
Herefter fik jeg en mail:
âVi har modtaget en afmelding. Dette er en bekrÊftelse pÃ¥ din opsigelse. Dit abonnement slutter den11.12.2025.
BemÊrk venligst at din profil vil forblive aktiv ogsÃ¥ efter opsigelsen.â
Herefter stÃ¥r der i en klumme man kan trykke pÃ¥ âJeg vil se mine matchesâ - jeg har IKKE trykket pÃ¥ denne klumme, men jeg bliver ved med at modtage mails med matches. Jeg har IKKE vÊret inde pÃ¥ siden efter at jeg har meldt mig ud og jeg sletter alle mails fra Dating60plus.
Det er totalt uacceptabelt at man bliver ved med at sende mig matches når jeg udtrykkeligt har opsagt mit abonnement fra NU og IKKE fra 11. 12. 2025.
Der stÃ¥r videre i mailen âVenligst ikke besvar denne e-mail. Hvis du har spÞrgsmÃ¥l bedes du kontakte vores kundeserviceteam via kontaktformularen her:
be2 a.r.l./13 rue du Commerce/L - 1351 Luxembourg
Handelsregister B123206,
Etableringsgodkendelse
001238239/6/VAT ID: LU 21536271
Administrerende direktÞr Laetitia Pateau
Ok hvordan forestiller I jer at man kan kontakte denne âkontaktformularâ, hvor der ikke er angivet nogen mailadresse eller noget telefon-nummer??
HOLD JER LANGT VÃK FRA DENNE SIDE.

Dating60plus ããã®åç
Advarsel â spild af penge og tid!
Dating60plus virker som en dyr og dybt ineffektiv platform. Vi betalte 700 kr. for at fÃ¥ adgang til at skrive til de fÃ¥ mÊnd, der var tilgÊngelige â men vi har ikke fÃ¥et ét eneste svar, pÃ¥ trods af at vi skrev til dem alle. Det fÃ¥r os til at tvivle pÃ¥, om profilerne overhovedet er Êgte.
Der er meget lav aktivitet på siden, og antallet af brugere virker ekstremt begrÊnset. Det står på ingen måde mål med prisen, som er alt for hÞj for den minimale funktionalitet og manglende respons. Man får klart fornemmelsen af, at man er blevet snydt.
Derudover er det meget svÊrt at opsige sit abonnement â det virker nÊrmest bevidst forvirrende. Vi kontaktede kundeservice i god tid for at fÃ¥ hjÊlp til at opsige, men alligevel blev vi trukket for endnu en mÃ¥ned (699 kr.) for en tjeneste, vi ikke lÊngere Þnskede â og ikke kunne bruge til noget som helst.
Alt i alt: Dårlig service, uigennemsigtig opsigelsesproces og spildte penge. Jeg kan ikke anbefale Dating+60 til nogen. TvÊrtimod vil jeg kraftigt advare mod at oprette sig.

Dating60plus ããã®åç
Opsigelses procedure er meget forvirrende
Jeg brugte virkelig meget tid på at finde ud af hvordan men sender en opsigelses formular, selv om jeg er vant til at bruge internettet til dagligt.
Jeg har udfyldt 2 formularer men har ikke fået bekrÊftelse på email, og ved ikke om min abonnement er opsagt.Den eneste jeg har fået er opsigelsesanmodning ticket fra kundenservice hvor de forklare opsigelses proceduren. Og den er ret forvirrende.
Det er det de har skrevet:
âHvis du f. eks. ikke logger ind eller afinstallerer vores app, vil det ikke opsige dit abonnement.
Tak for din forståelse.
VI er ked af, at du overvejer at forlade os.
For at opsige dit abonnement, kan du finde et link til vores opsigelsesformular nederst på hjemmesiden, fÞr du logger ind eller efter at du har logget ud.
Du skal blot udfylde dine oplysninger og sende dem. Hvis du ikke modtager en bekrÊftelsesmail fra os, skal du indtaste oplysningerne igen.â
Jeg har logget ud og åbnet for formularen, helt op på siden står logg ind , og da jeg har logger ind , gik jeg direkte til hjemmesiden og formularsiden forsvandt .
Jeg har prÞvet igen at åbne formularsiden igen udfylde den igen og har sendt den, har ikke fået bekrÊftelse endnu .Man går i cirkler.Det er en fÊlde!
Hvor mange opsigelses formularer skal man sende for man endelig får bekrÊftelse for opsigelse af abonnementet.
Jeg håber at nogen fra kundenservice kan lÊse det her og jeg endelig får hjÊlp.

KAN IKKE OPSIGE ABBOMENTET IGEN
EFTER ET HALVT à R ER DET ENDNU IKKE LYKKES MIG AT BLIVE UDMELDT IGEN,JEG HAR NU Mà TTET SKIFTE MIT DANKORT OG GEMT ALLE MINE FORSPÃRGELSER OM UDMELDINGER EFTER VEJLEDNING FRA MIN ADVOKAT jeg forsÞgte at komme ind pÃ¥ siden med opsigelsen men blev afvist, da de ikke kunne genkende min mail adr.har nu fÃ¥et bekrÊftet at jeg har opsagt mit medlemskab pr, 19,06 efter mange forsÞg gennem et halvt Ã¥r

Svindel
Jeg kan kun skrive under alle de dårlige bedÞmmelser.
Fra min side, kan jeg tilfÞje, at jeg har fået en trussel om inkasso dag fra dem.
Jeg har, desvÊrre, kÞbt og betalt seks måneders medlemskab. Kort efter, har jeg prÞvet at slette min profil og får penge returneret, men det var umuligt at finde lÞsning på trods mange henvendelser til kundeservice. Har ikke forpligtet mig til yderligere kÞb og synes at deres handlinger hÞrer under svindel. Har skiftet mit Dankort for at undgå at de vil prÞve at hÊve penge igen og ups! så kom denne meddelelse:
Udestående BelÞb: 3077 DKK
6 måneder (=2994.00 DKK)
+ 83 DKK overfÞrselsgebyr
Dit kontingent er overskredet! Din profil er blevet midlertidigt blokeret. Indtast venligst dine kreditkortoplysninger forneden og overfÞr det fÞrnÊvnte belÞb på 3077 DKK, så din konto ikke lÊngere har noget udestående.
Din Premium adgang vil blive genaktiveret så snart vi har registreret din betaling. Du kan fortsÊtte med at benytte vores service i den periode du har betalt for eller vÊlge at slette din profil. Vi har allerede annulleret den automatiske fornyelse af dit abonnement. Ingen yderligere handling er påkrÊvet fra din side for at opsige dit abonnement.
I tilfÊlde af manglende betaling, er vi nÞdsaget til at starte en inkasso proces.
Hvis du har spÞrgsmål, så kontakt os venligst på xxxx fra den e-mailadresse du har brugt til at oprette din profil hos Dating60plus.
Indtast dine kreditkortoplysninger:
Kortnummer
Jeg er nÞdt til at komme tilbage til august 2024, hvor jeg tilmeldt mig Dating 60 Plus. Dating 60plus har oplyst, at prisen for seks måneder medlemskab er 100 kr. Jeg blev meget overrasket, når min konto et par dage efter blev over 2000 kr . Har prÞvet at slette min profil og fået penge retur, men på trods af kontakt med kundeservice, har det vist sig at vÊre umuligt.
Mange gange har jeg bedt om at få fremsendt et link til annullering af medlemskabet, men blev kun sendt til sidens FAQ, hvor den information nemlig manglede. Allerede fra starten var jeg snydt.
Jeg var nÞdt til at udskifte mit Visa Dankort, for at undgå yderligere problemer med Dating 60 Plus side.
Så blev jeg meget overrasket igen, da de på denne website begyndte at krÊve penge fra mig igen, denne gang for de nÊste seks måneder og truede mig med inkasso sag, hvis jeg ikke ville betale over 3000 kr. Jeg har ikke forpligtet mig til det! Hvis siden mener, at det har jeg gjort, beder jeg hermed om at sende mig et bevis for det.
Når ens medlemskab periode afsluttes, sendes der en påmindelse om, at man skal forlÊnge ens medlemskab eller afslutte. Men Dating 60plus, bruger en anden metode. De siger at jeg har meldt mig ud forkert? Hvad betyder det?
Og at jeg har forpligtet mig til at betale for nÊste seks måneder medlemskab. Jeg har kÞbt og betalt for seks måneder Premium Medlemskab.
Det er en uacceptabel metode.
Hvis Dating 60 plus vil krÊve penge og truer mig med inkasso sag, vil jeg melde Dating 60 Plus til politiet.
Jeg har beholdt all mailkorrespondance med kundeservice.
Jeg er ikke den eneste, der fÞler sig snydt.
Håber meget, at denne uheldig sag kan lÞses på en fredelig måde.
Update Min problematiske sag blev lÞst på en positiv måde, min profil blev slettet og krav om betaling, annulleret. Tak for det!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ