レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Support her pÃ¥ siden er sÃ¥ hjÊlpsomme, fantastiske, gode og hurtige til at hjÊlpe. HÃ¥ber det positive fortsÊtter nÃ¥r min profil er fÊrdig 🙏😉💞

䌁業が回答したした

Som blind er det rart at kunne komme pÃ¥ denne hjemmeside, da den er nemt tilgÊngelig, nÃ¥r man er blind som mig. Dem som stÃ¥r bag hjemmesiden er sÞde og hjÊlpsomme. Jeg kan kun anbefale andre at be... もっず芋る

䌁業が回答したした

Det er en god, basal dating-side, som kan det, den skal. Den beskytter mod upassende billeder (jeg ved ikke hvordan, men mÊnd spÞrger, om de mÃ¥ sende visse billeder i stedet for bare at sende dem), ad... もっず芋る

䌁業が回答したした

LÊkker hjemmeside og bonus at den er gratis. Jeg har brugt mitdating "on and off" i over et Ã¥r og har kun vÊret tilfreds med siden. Jeg har fÃ¥et adskillige seriÞse henvendelser og da ogsÃ¥ vÊret pÃ¥ nog... もっず芋る

䌁業情報

1. デヌティング サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Mit dating er Danmarks nye, seriÞse datingside. Vi gÞr alle singler lige. Her krÊver vi ikke at vores brugere skal betale for at kunne mÞdes. Her er der ingen overraskelser. Du kan skrive og modtage private beskeder, uploade billeder til din profil, og se andres profiler, uden du skal bekymre dig om betaling. Hvis du leder efter en gratis datingside, så er du kommet det rette sted.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

57件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Support her på siden er så hjÊlpsomme

2026幎2月27日

Hej Peter

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at kunne hjÊlpe. Håber du finder det du sÞger ❀

De hjÊlpe mig pÃ¥ en god og pÊn mode som

De hjÊlpe mig på en god og pÊn mode som jeg var venter på og mange tak for hjÊlpen

2025幎12月8日

mitdating.dk からの回答

Tak for din anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at du fik den hjÊlp, du havde brug for, og at oplevelsen var god. Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis der er noget, vi kan hjÊlpe med. Vi sÊtter stor pris på din feedback.

MitDating.dk – En dating side der faktisk er seriÞs

Hele brugerfladen har virkelig overrasket mig positivt! Det er en platform, der ikke bare handler om at matche folk, men også om at skabe en god og hyggelig tråd.

En stor tak til Sophie, som gik personligt ind i mine spÞrgsmål og gav mig den bedste oplevelse nogensinde, Hun tager sig tid til at forstå ens behov og forespÞrgsler samt passer virkelig godt på alle her. Det gÞr en kÊmpe forskel at vide, at der står en person bag, som oprigtigt Þnsker det bedste for alle.
Hvis du leder efter en datingplatform, hvor du bliver taget seriÞst, og hvor kundeservicen er i topklasse, så kan jeg kun anbefale MitDating.dk!

2025幎3月24日

Lidt for penge liderlige

Kan max se 9 personer, og på trods af at jeg siger mellem 25 til 40, kommer der personer der er 47+
Der står ingen steder at man SKAL betale for at se flere personer uden at skulle betale.

nÊgter at betale for sådan noget pjat

2024幎5月8日
自発的なレビュヌ

KÊmpe roser til "MitDating" er en super god app til

"MitDating" er en super god app til heteroseksuelle personer.

Jeg lesbisk og meldte mig som betalende medlem, da det er til en overkommelig pris, dog erfarede jeg hurtigt, at der ikke var ret mange lesbiske på sitet, hvilket jeg kontaktede Support omkring, de var de bekendt med, da der max var registreret 100 homoseksuelle derinde.

Ved opsigelsen af premium, fik jeg beskeden, at jeg bibeholder mit premium. Det kalder jeg service fra Sebastian, der skal have de stÞrste roser herfra.

2024幎4月22日

Hej Lisa
Mange tak for dine rosende ord. Vi håber du finder hende du leder efter, hvis ikke på MitDating, så et andet sted.

Sebastian

En datingside som man Þnsker den..!

MitDating.dk er en glimrende datingside.
Siden er let overskuelig, med alle de funktioner man kan Þnske sig. Herunder en ”match-profil”, samt sÞgekriterier og sorteringsmuligheder, sÃ¥ man f.eks. kan se om profilerne er aktive.
JA, det er sgu rigtigt..!!! -Endelig en datingside der IKKE forsÞger at ”slÞre” om profilerne er aktive eller passive.
Desuden er der oversigter over besÞg og likes, m.m.
Profilerne vises intuitivt, med billeder, felter til ”vigtige facts” og information, samt afsnit for prÊsentation.
I det hele taget, efterlades der ikke meget at savne.
Dog er der ikke en decideret app, men skidt pyt, for websiden vises fortrinligt på smartphone (Og en del af konkurrenternes apps er jo alligevel elendige...).
Og bevares, det skinner en anelse igennem, at der ikke er brugt en formue på webprogrammering, men det er jo egentlig mindre vÊsentligt.
Til gengÊld bliver trustscoren trukket det sidste "hak" op, af de super-fair priser.
Om det ”perfekte match” findes derinde, mÃ¥ tiden vise, men MitDating.dk har i hvert fald givet rigtig gode forudsÊtninger for at finde ud af det.

2024幎3月29日
自発的なレビュヌ

Hvordan kan folk da gi den side så

Hvordan kan folk da gi den side så mange stjerner. Det er jo de samme folk som dukker op hele tiden. Det er sku da tyveri af penge

2024幎2月25日

Hej Lasse
Tyveri er et voldsomt ord at bruge om et abonnement du selv har tegnet og ikke har benyttet dig af dine 14 dages returret som du selvfÞlgelig har. Er ked af at du har fået dårlig oplevelse med at nogle af de samme profiler er dukket op flere gange. Men er det 1-stjerne vÊrd? Vi er et ordenligt dating site som vil vores medlemmer det bedste og hvis du ikke er tilfreds med vores service, er du altid velkommen til at få dine penge igen. Vi vil i hvert fald ikke sÊttes i bås med tyveri. Vi har skrevet til din profil og så håber jeg vi sammen kan finde en lÞsning.

Sophie

Jeg syntes mitdating.dk er et super

Jeg syntes mitdating.dk er et super dejlig sted at vÊre..
For jeg kan godt li deres sikkerhed de har og jeg syntes også det er dejlig at man kan vÊre hos dem gratis og at man kan betale engang i mellem at det ikke er et krav for at vÊre der og at man kan sÞge chat og modtage profiler gratis og man kan slette sin profil hvis og når man vil uden problemer hvad jeg ikke vil for jeg syntes det er dejlig at vÊre der så jeg kan kun rose dem og giver den fuldhus af stjerner

2023幎11月30日

Hej Jesper
Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at du synes godt om vores sikkerhed, som vi gÞr en stor indsats for at have.

Blind på dating

Som blind er det rart at kunne komme på denne hjemmeside, da den er nemt tilgÊngelig, når man er blind som mig.

Dem som står bag hjemmesiden er sÞde og hjÊlpsomme. Jeg kan kun anbefale andre at benytte denne hjemmeside, da der er mange brugere, massere af aktivitet og folk virker seriÞse. Det virker som om, at folk leder efter seriÞs kÊrlighed.

2023幎10月26日

Hej Mitzi

Mange tak for din anmeldelse. Det glÊder os meget at hÞre, at vores hjemmeside er god og tilgÊngelig for alle, herunder også vores blinde brugere som dig. Vi sÊtter stor pris på dine rosende ord om vores hjÊlpsomme team - vi strÊber altid efter at skabe et inkluderende miljÞ, hvor alle fÞler sig velkomne og stÞttet.

Sebastian

Jeg har vÊret pÃ¥ MitDating i smÃ¥ to

Jeg har vÊret på MitDating i små to måneder, og jeg syntes virkelig det er opfriskende med en seriÞs datingside der ikke fÞles som et kÞdmarked.

Jeg har indtil nu vÊret fuldt tilfreds med at benytte den gratis version der er tilstrÊkkelig til at man faktisk ikke behÞver betale for at vÊre med.

Jeg er dog selv blevet nysgerrig nok til at opgraderer for at få det fulde medlemskab.

Jeg syntes priserne er sÊrdeles rimelige i forhold til andre sider.

Tak til jer der står bag for at vÊre gennemsigtige og prisfair.

En klar anbefaling herfra :-)

2023幎3月29日
自発的なレビュヌ

Reklamere om at dating skal vÊre

Reklamere om at dating skal vÊre gratis, men er ikke gratis.
Ikke lÊngere end det, så vÊr dog upfront med jeres metoder i stedet for at lokke medlemmer til med lÞgne.

2022幎12月24日

Hej Mathias.
Vi er kede af at du fÞler at du er blevet vildledt. Vi tilbyder gratis dating i den forstand at man har mulighed for at skrive gratis med hinanden på Mit Dating og på den måde finde en kÊreste uden at skulle bruge penge, modsat mange af vores konkurrenter. Vi fÞler ikke at vi lokker medlemmer med lÞgne og skrive på vores forside forskellen på Medlemskab og gratis. Vi Har endda oprettet en dedikeret side som forklarer det yderligere: https://mitdating.dk/betalingsfordele

Kedeligt sted.

Kedeligt sted.. den er håblÞs at finde rundt i
Der er ingen på.. dÞd i mine Þjne...gaaaab!

2021幎11月11日

Hej Lund

Vi er kede af at hÞre at du ikke synes om Mit Dating og at du har svÊrt ved at finde rundt på siden. Vi vil med glÊde hjÊlpe dig med at finde rundt på siden, hvis du skriver til supporten.

Hvis vi ikke ses igen på Mit Dating, håber vi dog alligevel, at du finder det du leder efter.

Mit Dating

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales. Jeg har vÊret rigtig glad for at bruge Mit Dating. Jeg blev medlem efter nogle uger som gratis bruger. Det er dejligt at man ikke skal betale for at skrive til andre.

2021幎9月27日

De siger det er gratis

De siger det er gratis, men det passer jo ikke, stoppede efter 3 dage men pengene er ikke gÃ¥et retur, der mÃ¥ vel vÊre en frist pÃ¥ 14 dage.🙄 jeg vil gerne tilfÞje at jeg har fÃ¥et svar tilbage og fÃ¥et mine penge retur.😊👍det er et godt dating knus herfra♥

2021幎9月24日

Hej Lene

Det koster ikke noget at skrive med andre på siden. Hvis du Þnsker at benytte dig af dine 14 dages returret, skal du kontakte supporten, enten på siden eller på mail, så hjÊlper vi dig gerne med at få dine penge retur. Vi er kede af at du vÊlger at gå til trustpilot i stedet for at kontakte os, så vi sammen kan finde en lÞsning.

Vi håber på at hÞre fra dig.

Sebastian

Stor tak til Sebastian for den flotte service.
Jeg havde " klokket" rundt i det omkring betaling .
Alt blev klaret på flottes vis og vi blev enig om månedlig medlemmskab og refunderet inden for 5 min. DET belÞb jeg havde klokket rundt i .
Jeg håber nu ,DE mÊnd jeg har skrevet til....gider at vÊre lige så hurtig til at besvare spÞrges når jeg har sendt .... andet er uhÞfligt .
Det handler ikke om udsenet....prÞv at lÊse profilen fÞrst .
VÊr lidt seriÞs .... eller benyt andre side hvis det kun handler om at få den "GOKKET AF"

🀭🀫🀔 🀗

2021幎9月7日

Utilfreds med datingportalen

Selvom jeg har vÊret medlem af MitDating i mange måneder er der ingen, som har Þnsket, at skrive med mig og lÊre mig, at kende.

2021幎9月5日

Hej Jesper

Vi er kede af at hÞre at du har vÊret utilfreds med siden og isÊr at du ikke har haft succes med at skrive med nogen. Du er velkommen til at skrive til supporten inde på siden, så kan det vÊre vi kan hjÊlpe dig lidt på vej. Ellers har vi også skrevet en del artikler om hvordan man starter en god samtale i vores blog.

Men tag endelig fat i os, vi vil i hvert fald gerne hjÊlpe dig.

Mit Dating

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。