Dejligt, at jeg hurtigt fik sendt knap, som manglede i et dynebetræk. Skønt sengetøj, det er vidunderligt at sove i, super kvalitet.
レビュアーのコメントを見てみましょう
🌟🌟🌟🌟🌟 Jeg har lige modtaget nummer 2 sengetøj Percale i 100 % øko bomuld - jeg er vild med det !! Jeg lider af restless legs syndrom ( uro i benene ), og er derfor yderst sensitiv overfor bl.a... もっと見る
Sindssygt lækkert sengetøj - det giver følelsen af hotelophold hver aften. Stoffet giver en kølende fornemmelse og er meget behageligt at ligge med. Fedt koncept på hjemmesiden - hurtig og ukomplice... もっと見る
Lækkert sengetøj i fine milde farver. Sengetøjet er både blødt og knasende sprødt. Let og dejligt i sommervarmen. Vil helt sikkert købe flere sæt i fremtiden.
企業情報
当該企業による記述
DAWN er et dansk brand grundlagt på en fælles passion for at innovere og udfordre branchen for essentielle boligtekstiler. Vores mål er at skabe rammerne for en nemmere hverdag uden at det er på bekostning af den verden, vi har et ansvar for at passe på. Som et værdidrevet brand skaber vi meningsfulde produkter med fokus på komfort, funktionalitet og ansvarlighed.
Egå Havvej 25C, 1. mf., 8250, Egå, デンマーク
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Kæmpe ros!
Kæmpe ros! Produktet overgår forventningerne, der ellers allerede var høje lige fra da de deltog i Løvens Hule. Det er dejligt behageligt at røre ved, selv inden den første vask. Den flotte farve (olive) skuffer heller ikke, og er lige så flot som på billederne.
Desuden super god service og købsoplevelse! Tak, vi kommer igen!

Elsker jeres sengetøj
Elsker jeres sengetøj - det er så super lækkert. Har lige købt ekstra sæt - i en anden farve. Det ser fedt ud at mixe farverne. Virkelig GOD kundeservice.
Kh Ulla

DAWN DESIGNS からの回答
Vi prøvede først med et sæt
Vi prøvede først med et sæt. Nu kan vi næsten ikke sove uden og glæder os til lager bliver fyldt, så vi kan bruge det gamle sengetøj som pudseklude og kun ligge i “DAWN”.
Derudover yder Thomas en super og omhyggelig service.
Anbefales på det varmeste.

Fantastisk kundeservice
Kontaktede Dawn Designs kundeservice for at høre hvornår de fik vare på lager, efter der i lang tid ikke har været vare på lager. Jeg oplevede en lynhurtig, personlig og grundig besvarelse og en lyst til at hjælpe. Og inden jeg nåede at svare på mailen, var de proaktive og fuldte op på min henvendelse. Det vidste sig at de havde sendt en leverance til KAIKU, så de anbefalede mig at tjekke om den ønskede farve var at finde på deres webshop. Og heldigt for mig. Har lige fået en besked om at mit sengetøj bliver leveret i morgen.
Håber produktet er lige så godt som Kundeservicen. For den fejler absolut ikke noget. Tak til Thomas og teamet for god behandling.

Rigtig god oplevelse
Min datter ønskede sig sengesæt i fødselsdagsgave. Det var udsolgt alle steder. Prøvede at skrive til Dawn Designs ang. hvornår det forventedes at være på lager igen. Var så heldig at de havde nogle få sæt liggende. Efter et par skriverier frem og tilbage, mobilepay overførsel og Thomas, der fandt en pakkeshop med sen afhentning, lykkedes det at få sengesættet frem til fødseldagen, og det vakte stor glæde.

DAWN DESIGNS からの回答
Jeg har haft den fedeste oplevelse med…
Jeg har haft den fedeste oplevelse med DAWN DESIGNS 🤩
Har skrevet med Thomas
meget behagelig mail korrespondance
Tusind tak til DAWN DESIGNS.
Glæder mig meget til at købe jeres sengetøj 😊

DAWN DESIGNS からの回答
Super god service og fantastisk dejligt…
Super god service og fantastisk dejligt sengetøj som lever op til hvad de lover👍

Sengelinned.
Sengelinned.
Jeg havde købt det lækre sengelinned, desværre var der lidt problemer med størrelsen. Dette problem blev løst på bedste måde, meget professionelt.
Fantastisk kundeservice.
Jeg kan varmt anbefale DAWN DESIGNS

DAWN DESIGNS からの回答
God levering, Lagnerne var bare perfekte.…
Det lagen vi købte var bare perfekte størrelse og også i brug.En God oplevelse.vi håber at nr. 2 lagen er det samme. Vi venter på at få vores dynebetræk og pudevår. Dawn er en god oplevelse.

Strik og service i top
Elsker deres strik og super gode betjening⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️byttede noget i dag m en lille fejl og fik en SUPER service..Bare toppen tak
Et virkelig godt produkt
Et virkelig godt produkt - dog lidt stort. Men efter lidt mails så fik jeg refunderet halvdelen af beløbet som kompensation. Men produktet er virkelig godt og føles frisk - også efter et par uger uden vask

DAWN DESIGNS からの回答
Vi er super glade for at sove i Jeres…
Vi er super glade for at sove i Jeres sengetøj. Det virker blødt, svalt og rent at sove i - nu på 3. uge. Virkelig tilfreds med Jeres produkt
Meget hurtig levering
Køber snart flere sæt som gaver til mine børn.

Allergisk reaktion
Efter at have set Løvens Hule, var jeg enormt hurtig til at købe ind på den gode ide, det vil både være godt for miljøet og min pengepung, en win win situation troede jeg.
Efter en uge med sengetøjet, hvor jeg ellers var meget tilfreds med produkt, oplevede jeg røde plagmager og knopper over meget af min krop, samt ubehagelig kløe. Jeg købte bla. sengetøjet grundet StayFresh behandlingen, hvor sengetøjet bliver vasket i sølvsalt. Desværre har jeg siden hen fundet ud af sølvsalt bestemt ikke er sundt for krop eller helbred, og faktisk frarådes af forbrugerrådet. Derudover er metaller, såsom sølv et af de hyppigste kontaktallergi i Danmark. Allergien har i mit tilfælde vist sig som eksem.
Jeg er enormt skuffet og ærgelig, og derudover er SU- pengepungen endnu tyndere end før.

DAWN DESIGNS からの回答
Full satisfaction with the products
Quick delivery, great and friendly customer service (via email) and full satisfaction with the products.

dejligt og behageligt sengetøj
Go' kvalitet
hurtigt svar
og levering i top
vil gerne købe mere, når det igen er på lager:-)

Lækkert & Svedigt
Virkelig lækkert sengetøj som udgangspunkt.
Vil dog gøre opmærksom på at det er ufatteligt varmt og huden “ånder” ikke særlig godt i sengetøjet desværre. Så forbered dig på en svedetur om natten 😅

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。