Dejligt, at jeg hurtigt fik sendt knap, som manglede i et dynebetrÊk. SkÞnt sengetÞj, det er vidunderligt at sove i, super kvalitet.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
ððððð Jeg har lige modtaget nummer 2 sengetÞj Percale i 100 % Þko bomuld - jeg er vild med det !! Jeg lider af restless legs syndrom ( uro i benene ), og er derfor yderst sensitiv overfor bl.a... ãã£ãšèŠã
Sindssygt lÊkkert sengetÞj - det giver fÞlelsen af hotelophold hver aften. Stoffet giver en kÞlende fornemmelse og er meget behageligt at ligge med. Fedt koncept pÃ¥ hjemmesiden - hurtig og ukomplice... ãã£ãšèŠã
LÊkkert sengetÞj i fine milde farver. SengetÞjet er både blÞdt og knasende sprÞdt. Let og dejligt i sommervarmen. Vil helt sikkert kÞbe flere sÊt i fremtiden.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
DAWN er et dansk brand grundlagt på en fÊlles passion for at innovere og udfordre branchen for essentielle boligtekstiler. Vores mål er at skabe rammerne for en nemmere hverdag uden at det er på bekostning af den verden, vi har et ansvar for at passe på. Som et vÊrdidrevet brand skaber vi meningsfulde produkter med fokus på komfort, funktionalitet og ansvarlighed.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fedeste sengetÞj..
Fedeste sengetÞj... Super service og lovet levering overholdt ð

DAWN DESIGNS ããã®åç
Der var desvÊrre al forlang leveringstid
Der var desvÊrre al forlang leveringstid på det bestilte sengesÊt, levering blev rykket flere gange, Þv
Kvaliteten må vi se på når vi får det brugt.
NB. Havde håbet på en mere lÊkker indpakning og ikke "bare" i en plastic pose, finish betyder også noget når det leveres.

DAWN DESIGNS ããã®åç
Dejligt at kunne forud bestille.
Har vÊret skrevet op til levering af varer, når de igen kom på lager. Fik en mail, da varerne endelig var på vej og få dage efter modtog jeg dem. Super dejligt og god service. Tak.

FuldstÊndig fantastisk sengetÞj
FuldstÊndig fantastisk sengetÞj!
Perfekt blÞdt og bare rart at sove i.
Hurtig og nem levering (1 dag)
Dejlig nem hjemmeside som er nem at finde rundt i.
Ikke sidste gang jeg kÞber sengetÞj fra dawn!

Leveringstid
SengetÞjet er super lÊkkert og flot, hvorfor får de så kun 3 stjerner?
Jo for det fÞrste bliver man skuffet over hjemmesiden, hvor der er en masse pÊne billeder af sengetÞj men ingenting pÃ¥ lagerâŠ.du kan i stedet skrive dig pÃ¥ ventelisteâŠ
Så det gjorde jeg med forventningen om at der nok ikke ville gå sÊrlig lÊnge.
Et 1/2 Ã¥r senere modtog jeg mit sengetÞjâŠ
Jeg synes det er super Êrgerligt, for kunne egentlig godt tÊnke mig mere sengetÞj fra Dawn, men at skulle vente så lÊnge det synes jeg ikke er rimelig.

Top kvalitet
Top kvalitet, og super kundeservice! Mit fÞrste kÞb, men absolut ikke det sidste. Virkelig lÊkre produkter, som kan farvemixes på kryds og tvÊrs og stadig fremstår eksklusivt.

DAWN DESIGNS ããã®åç
Bedste kundeservice jeg nogensinde har oplevet
Hver gang jeg har talt med Thomas, har jeg oplevet et utrolig nÊrvÊr og et Þnske om, at jeg som kunde, bliver glad og tilfreds.
DET ER LYKKEDES HVER GANG.
De gange jeg har talt med Thomas har vÊret i forbindelse med nogle spÞrgsmål, som jeg havde.
Tak for hjÊlpen, Thomas

DAWN DESIGNS ããã®åç
Greateste customer service to date!
I was in the situation were the sizes for my order somehow wasn't as expected, "fejl 40" or just change in the cart. - But when I reached out to the Dawn team, I was meet with the most satisfactory service ever, and the handling of placing a new order to get it packed and shipped was handled quicker than 30 min!
Both packages received next day, and first order already processed refund.
Therefore, a big thanks to Thomas and the whole Dawn team!! - Keep up the proffessional and healthy service:)

DAWN DESIGNS ããã®åç
Endnu en gang en stor ros til jer
Endnu en gang en stor ros til jer. Forud bestilte mit sengetÞj, og da i fik det pÃ¥ lager tirsdag, blev det sendt med samme sÃ¥ jeg havde det dagen efter, det mÃ¥ man sige er service. SÃ¥ nu skal det bare vaskes og ligges pÃ¥, det bedste sengetÞj vi har haft. Og det kan varmt anbefales ð

DAWN DESIGNS ããã®åç
Gode produkter - elendig tilgÊngelighed af produkter
I foråret 2023 kÞbte jeg lagen og sengesÊt fra Dawn Designs - begge dele har jeg vÊret ovenud tilfreds med.
Der er dog et irriterende men, som handler om, at de ikke lader til at have sÊrlig mange varer på hylderne (lager).
Jeg har nemlig flere gange besÞgt deres hjemmeside med henblik på at kÞbe flere sengesÊt - blot for at kunne konstatere, at de forskellige muligheder ikke var på lager i dén og dén stÞrrelse.
Senest dags dato, hvor jeg ville kÞbe et Percale SengesÊt og kun kunne skrive mig op til forudbestilling med levering om et par uger. Ret skuffende.
Jeg er med på, efterspÞrgslen kan vÊre stor, men så må man justere på indkÞbssiden.
Nu ender det sikkert med, jeg kÞber andre steder ene og alene af den grund. DesvÊrre. For produkterne er gode.

Helt fantastisk sengetÞj.
Helt fantastisk sengetÞj.
Jeg sover ikke i andet nu, det har forbedret min sÞvn, da jeg tidligere har dÞjet med svedige nÊtter. Tak for jeres fantastiske sengetÞj

Fantastisk kundeservice
Virkelig fin service! Fik besked da de havde fået den sidste sending Stay Fresh sengetÞj hjem så jeg kunne få lov til at vÊlge mellem modellerne. Så fin en service og jeg har fået noget lÊkkert sengetÞj.

5-stjernet kundeservice
Jeg modtog to pudebetrÊk, der desvÊrre havde afblegede felter. Jeg henvendte mig for en lÞsning og ikke nok med, at jeg har fÃ¥et to nye pudebetrÊk tilsendt, sÃ¥ betalte DAWN ogsÃ¥ pengene tilbage for de oprindelige betrÊk. Dét er indbegrebet god kundeservice! Derfor selvfÞlgelig 5-stjerner ð

Fantastisk service
Jeg oplevede en virkelig god service af Thomas via deres mail. Han svarer hurtigt og er virkelig serviceminded.
Jeg kan KLART anbefale DAWN - og er ikke sidste gang jeg selv handler hos dem!
Derudover var leveringen hurtig og super lÊkkert at sengesÊttet ligger i en stofpose:)

DAWN DESIGNS ããã®åç
Serviceniveauet var i top lige fraâŠ
Serviceniveauet var i top lige fra fÞrste gang, vi kontaktede Dawn Designs. SengetÞjet er super lÊkkert - det er ligesom at komme i rent sengetÞj hver aften. Mocha er en flot farve. Et rigtigt kvalitetsprodukt ðð

DAWN DESIGNS ããã®åç
Service ud over det forventelige
Service ud over det forventelige! Ville anbefale DAWN til alle jeg kender, bÃ¥de for deres kvalitet og kundeservice! KÊmpe god energiâš

Så lÊkkert
Så lÊkkert, flot enkelt design og helt igennem fantastisk.

DAWN DESIGNS ããã®åç
Jeg fik enormt god service af ThomasâŠ
Jeg fik enormt god service af Thomas igennem deres Instagram. Har modtaget 2 stk Walnut sengetÞj, og de er bare magiske! Så dejlig blÞde, velduftende og kÞlende. Og så er det bare en fed detalje at man får de 2 'poser' med, som bare er mega fede altså.
Dawn har mine varmeste anbefalinger herfra. Varen blev sendt onsdag eftermiddag, og jeg modtog det torsdag formiddag - sindssygt god service.
KÊmpe skud ud til Thomas.

Udsolgt meget lÊnge
Jeg er meget skuffet over at jeg endnu ikke har fået en mail omkring at jeg kan kÞbe noget sengetÞj. Der har vÊret udsolgt meget lÊnge - jeg skrev mig på venteliste den 11.03.23.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã