DAWN DESIGNS レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Dejligt, at jeg hurtigt fik sendt knap, som manglede i et dynebetrÊk. SkÞnt sengetÞj, det er vidunderligt at sove i, super kvalitet.

🌟🌟🌟🌟🌟 Jeg har lige modtaget nummer 2 sengetÞj Percale i 100 % Þko bomuld - jeg er vild med det !! Jeg lider af restless legs syndrom ( uro i benene ), og er derfor yderst sensitiv overfor bl.a... もっず芋る

Sindssygt lÊkkert sengetÞj - det giver fÞlelsen af hotelophold hver aften. Stoffet giver en kÞlende fornemmelse og er meget behageligt at ligge med. Fedt koncept pÃ¥ hjemmesiden - hurtig og ukomplice... もっず芋る

LÊkkert sengetÞj i fine milde farver. SengetÞjet er både blÞdt og knasende sprÞdt. Let og dejligt i sommervarmen. Vil helt sikkert kÞbe flere sÊt i fremtiden.

䌁業情報

1. 寝具店
  2. むンタヌネット ショップ
  3. リネン専門店

圓該䌁業による蚘述

DAWN er et dansk brand grundlagt på en fÊlles passion for at innovere og udfordre branchen for essentielle boligtekstiler. Vores mål er at skabe rammerne for en nemmere hverdag uden at det er på bekostning af den verden, vi har et ansvar for at passe på. Som et vÊrdidrevet brand skaber vi meningsfulde produkter med fokus på komfort, funktionalitet og ansvarlighed.

優良

通垞24時間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 48ä»¶

レビュヌを曞く

Vildt lÊkkert og flot sengetÞj!

Vildt lÊkkert og flot sengetÞj!! Hurtig levering og sindssygt god kundeservice

2024幎10月22日

KÊre Fie,

Hvor er det dejligt at hÞre! 🙌 Tusind tak for de rosende ord om bÃ¥de sengetÞjet, leveringen og vores kundeservice.

Vi arbejder hÃ¥rdt for at give vores kunder den bedste oplevelse hele vejen rundt, sÃ¥ din feedback er virkelig vÊrdsat! 🙏

Nemt, bekvemt og lÊkker kvalitet

Nemt, bekvemt og lÊkker kvalitet

2024幎10月2日

KÊre Kristina,

Tak for din skÞnne anmeldelse! 😊 Vi er glade for at hÞre, at du oplevede en nem og bekvem kÞbsproces, samt at du er tilfreds med kvaliteten af dit sengetÞj. Det betyder meget for os, at du gider dele din anmeldelse 🫶

Varm anbefaling herfra

Jeg er utrolig tilfreds med mine dyne- og pudebetrÊk fra DAWN! Kvaliteten er god, og stoffet er en fornÞjelse at sove med. Bestillingsprocessen var nem, og leveringen var hurtig. Farven er ligesom den kan ses på hjemmesiden. Jeg kan varmt anbefale DAWN.

2024幎9月15日

KÊre Thomas,

Tusind tak for din varme anbefaling! 🌞 Det glÊder os virkelig at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de kvaliteten af dit sengetÞj og hele kÞbsoplevelsen hos os. Vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du deler dine positive erfaringer – og hvor er det dejligt, at farven levede op til dine forventninger!

⭐ FuldstÊndig fantastisk sengetÞj ⭐

Min kÊreste og jeg bestilte to sÊt sengetÞj fra DAWN og nu er alt vores gamle sengetÞj lige til skraldespanden.
Vi skal uden tvivl have fat i nogle flere sÊt! Kvaliteten er noget af det lÊkreste vi har oplevet og det fÞles simpelthen sÃ¥ lÊkkert at sove i! 5 stjerner - og intet mindre 🌟🌟🌟🌟🌟

2024幎9月15日

KÊre Nadia,

Wow, sikke en fantastisk anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐ Tusind tak fordi du deler din oplevelse med os!

Det glÊder os virkelig meget at hÞre, at bÃ¥de du og din kÊreste er sÃ¥ begejstrede for jeres nye sengetÞj, at det gamle er blevet sendt pÃ¥ pension 😄 Vi ser frem til at sende jer flere sÊt, sÃ¥ I kan fortsÊtte med at sove godt i DAWN.

GOD KVALITET og virkelig blÞdt

GOD KVALITET og virkelig blÞdt

2024幎9月13日

KÊre Jesper,

Mange tak for din anmeldelse! 🀩 Det er fantastisk at hÞre, at du er glad for kvaliteten og fÞlelsen af vores sengetÞj.

Vi sÊtter en Êre i at levere produkter, som gÞr en forskel for vores kunders sÞvnoplevelse.

Thomas fra DAWN

Super god kvalitet og levering som

Super god kvalitet og levering som aftalt👍🏻👍🏻

2024幎9月12日

KÊre Jane,

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse! 😊 Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de kvaliteten og leveringen. Det betyder meget for os, at alt forlÞb som forventet.

Vi håber, at du nyder dit nye sengetÞj.

Super god service.

Super god service.
Meget imÞdekommende overfor min forespÞrgsel.

2024幎9月9日

KÊre Lone,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Det glÊder os at hÞre, at du har oplevet god service hos os 😊🙏

Vi strÊber altid efter at give vores kunder den bedste oplevelse, så din feedback betyder meget for os.

Det fedeste sengetÞj

Det fedeste sengetÞj - kÞligt og mega lÊkkert. Kan ikke sove i andet nu🀗

2024幎9月2日

KÊre Ane,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glÊder os virkelig at hÞre, at du er sÃ¥ glad for vores sengetÞj og finder det bÃ¥de kÞligt og lÊkkert 🀩

At du ikke kan sove i andet nu, er den bedste ros, vi kunne fÃ¥! 🀗

Vi håber, at vores sengetÞj fortsat vil give dig mange skÞnne nÊtter fremover.

Thomas fra DAWN

Det bedste sengetÞj på markedet

Det bedste sengetÞj på markedet! Jeg har nu haft DAWN sengetÞj i nogle måneder, og jeg bruger simplethen ikke andet nu. Det er i et meget let materiale, fÞles helt crispy og hjÊlper mig til en bedre sÞvn. Har anbefalet det til flere, som vender tilbage med samme oplevelse :-)

2024幎8月29日

KÊre Julie,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glÊder os utroligt meget at hÞre, at du mener, vores sengetÞj er det bedste pÃ¥ markedet og, at det har hjulpet dig til en bedre sÞvn. At du kun bruger DAWN sengetÞj nu, er den bedste ros, vi kunne Þnske os! 🙏🙏

Vi er meget taknemmelige for, at du har anbefalet os til andre, og det er dejligt at hÞre, at de har haft samme positive oplevelse. Din feedback er en stor motivation for os, sÃ¥ igen, tak for at dele din oplevelse med os og alle andre 🥰

Hurtig eksekvering

Hurtig eksekvering

2024幎8月17日

KÊre Leon,

Tak for din korte og prÊcise anmeldelse! Det glÊder os at hÞre, at du er tilfreds med den hurtige eksekvering af din ordre ✹

Vi strÊber altid efter at levere effektiv service, der mÞder vores kunders forventninger. Det glÊder mig derfor at hÞre, at vi har imÞdekommet dine forventninger.

Fantastisk kundeservice

Jeg har oplevet en meget fin kundeservice fra jeres side. I har både vÊret hurtige til at vende retur, og meget imÞdekommende. Derudover er jeres produkt bare super fint - en fair pris, og lever i den grad op til forventningerne.

2024幎8月19日

KÊre Marie Louise,

Tusind tak for din vidunderlige anmeldelse! Det glÊder os meget at hÞre, at du har haft en positiv oplevelse med vores kundeservice.

Vi sÊtter en Êre i at vÊre hurtige og imÞdekommende, sÃ¥ det betyder meget for os at hÞre, at vi har levet op til dine forventninger 😇🙏

Vi er også glade for, at du synes om vores produkter, og at prisen matcher. Din tilfredshed er vores stÞrste motivation, så vi ser frem til (forhåbentligt) at betjene dig igen i fremtiden.

Thomas fra DAWN

Vi kÞbte to sÊt på Finders

Vi kÞbte to sÊt på Finders. Fedt at farverne kan mixes, da det kan vÊre svÊrt at vÊlge bare en. Fik god rådgivning og modtog hurtigt sÊttene med posten. SengetÞjet er dejligt at ligge i og er klart blevet vores favoritter.

2024幎3月25日

KÊre Pia,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det glÊder os meget at hÞre, at I har haft en positiv oplevelse med at kÞbe sengetÞj hos os pÃ¥ Finders Keepers. Vi er glade for, at I sÊtter pris pÃ¥ muligheden for at mixe farverne, sÃ¥ I kan fÃ¥ prÊcis det look, I Þnsker. Det er ogsÃ¥ fantastisk at hÞre, at I har modtaget god rÃ¥dgivning og hurtigt modtog jeres sÊt med posten, da vi nu ikke kunne medbringe det hele pÃ¥ standen 😇

Det betyder meget for os, at sengetÞjet er blevet jeres favoritter, og vi håber, at det vil give jer mange behagelige nÊtter fremover.

5/5 for lÊkkerhed, kvalitet og hurtig levering

Virker som super god kvalitet. Derfor 5/5 for lÊkkerhed, kvalitet og hurtig levering uden problemer!

Ikke en wow-oplevelse udover det sÊdvanlige, men omvendt er det jo ogsÃ¥ “bare” sengetÞj. NÃ¥r det er sagt, er det som om stoffet bliver blÞdere efter at vÊre brugt i lidt tid, hvilket jo kun er positivt.

Jeg har kÞbt et hvidt sÊt sengetÞj, som virker lidt mere “gennemsigtigt” end forventet, selvom det jo er hvidt. Derfor en blandet karakter, men ogsÃ¥ mit eneste kritikpunkt :)

2024幎8月16日

KÊre Simon,

Tusind tak for din detaljerede anmeldelse og for at pointere "lÊkkerheden", kvalitet og hurtig levering!😉🙏 Vi er glade for, at du sÊtter pris pÃ¥ kvaliteten af vores sengetÞj, og at det bliver endnu blÞdere efter brug. Det er nemlig det gode ved bomuld - det bliver nÊsten kun bedre med tiden ✹

Du siger det meget godt. Det er "bare" sengetÞj. Det er helt enkelt ogsÃ¥ det vi er. SengetÞj, men bedre end det meste 😇😅

Vi forstår dit punkt om det hvide sengetÞj, og vi vÊrdsÊtter din Êrlige feedback. Jeg vil gerne give en forklaring, som man også kan lÊse i vores FAQ: "Vi arbejder med en letvÊgtsbomuld, som godt kan virke gennemsigtig - sÊrligt i de lyse farver og hvis dynen/puden har en anden farve eller har mÞnstre. Det vil de fleste dynebetrÊk vÊre medmindre man kommer op i en meget tyk og ikke åndbar kvalitet."

Vi sÊtter stor pris på din vurdering, og vi håber, at du fortsat vil nyde dit sengetÞj.

Hurtig og imÞdekommende kundeservice

Tusind tak for rigtig god service og betjening. Jeg har flere af jeres sengesÊt og det er enormt lÊkkert. Jeg havde en reklamation på noget jeg havde kÞbt på tilbud. Hurtig og meget venlig medarbejder, som jeg talte med.
Mine allerbedste anbefalinger, både på sengetÞj og medarbejdere

2024幎8月14日

KÊre Lene,

Tusind tak for din varme og positive anmeldelse! Det glÊder os meget at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, og at du er tilfreds med bÃ¥de vores produkter og den service, du har modtaget ✹

Det betyder meget for os, at du fÞler dig godt behandlet, selv ved reklamationer, og vi er glade for, at vi hurtigt fandt en lÞsning til dig. Dine anbefalinger varmer virkelig, og vi sÊtter stor pris på, at du gad dele den med andre.

Bestilte lÊkkert sengetÞj

Bestilte lÊkkert sengetÞj, men fortrÞd dagen efter og skrev til kundesupport om de kunne stoppe afsendelse. Da kundesupport fÞrst så mailen et par dage efter, var pakken sendt afsted. De ydede stor service og betalte for returfragt. Let og smidigt

2024幎8月14日

KÊre Anette,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er glade for at hÞre, at du fandt vores kundeservice god 🙏

Vi bestrÊber os altid pÃ¥ at yde den bedst mulige service, der individuelt passer bedst til den kunde, vi skal hjÊlpe. I denne situation havde du skrevet i god nok tid, men da vores kundeservice havde overset mailen, sÃ¥ mÃ¥tte vi finde en ekstraordinÊr lÞsning - som du heldigvis tog godt imod 😇

Din tilfredshed er vigtig for os, og vi håber at kunne betjene dig igen i fremtiden, når du er klar til at kÞbe sengetÞj.

Mega lÊkkert sengetÞj!

2024幎8月13日

KÊre Sofie,

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse! Det glÊder os at hÞre, at du synes, vores sengetÞj er mega lÊkkert 😉😇 Din tilfredshed betyder meget for os, og vi er glade for at kunne levere produkter, som du elsker.

God kvalitet

Dejlig kvalitet, hurtig afsendelse

2024幎8月7日

KÊre Nini,

Tak for din positive anmeldelse! Det glÊder os meget at hÞre, at du er tilfreds med kvaliteten af vores produkter og den hurtige afsendelse. Din tilfredshed er vigtig for os, og vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du deler din oplevelse 🙏

Vi ser frem til, forhåbentlig, at betjene dig igen i fremtiden.

En fantastisk oplevelse

Jeg har haft den mest fantastiske oplevelse med Thomas fra Dawn designs.
Jeg havde modtaget et for kort dynebetrÊk og opdagede det fÞrst efter vask.
Jeg skrev til Dawns og forklarede situationen -jeg modtog en meget personlig mail hvor de beklagede og der blev sendt en QR kode så jeg kunne returnere betrÊkket på deres regning.
Der var lidt skriv frem og tilbage -med yderst behagelig korrespondance og der gik ikke mange dage - sÃ¥ modtog jeg et nyt dynebetrÊk i den rigtige stÞrrelse✌🏻
Det er den bedste kundeservice jeg nogensinde har oplevet - det var der mange firmaer der kunne lÊre noget af.
Jeg kan varmt anbefale Dawns deres sengetÞj er bare superlÊkkert☺

2024幎7月3日

KÊre Susanne,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Jeg er utrolig glad for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice (mig 😇), og at vi kunne hjÊlpe dig med at fÃ¥ det rigtige dynebetrÊk. Det betyder meget for os at hÞre, at vores indsats bliver vÊrdsat, og vi sÊtter stor pris pÃ¥ din varme anbefaling.

Vi strÊber altid efter at give den bedste service og sikre, at vores kunder er tilfredse, sÃ¥ det er dejligt at hÞre, at vi har overgÃ¥et dine forventninger ✹

Tak fordi du tog dig tid til at dele din anmeldelse!

Thomas fra DAWN

Jeg er vild med jeres sengetÞj

Jeg er vild med jeres sengetÞj. Vi har lavet nyt sovevÊrelse og har allerede kÞbt to forskellige sÊt. Wauw. Vi elsker den lÊkre knitrende fornemmelse og de smukke farver. Jeg er så klar til at kÞbe endnu et sÊt.

2024幎7月19日

KÊre Gitte,

Mange tak for din skÞnne anmeldelse! Vi er sÃ¥ glade for at hÞre, at du er vild med vores sengetÞj og har haft en god oplevelse med dine kÞb 🙏

Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage til endnu et kÞb (der er nye farver pÃ¥ vej🀫), og vi hÃ¥ber, at du vil nyde dit nye sovevÊrelse med vores sengetÞj i mange Ã¥r fremover.

Thomas fra DAWN

Jeg er dybt forelsket i det her

Jeg er dybt forelsket i det her sengebetrÊk! Det er luksus at ligge i. Hurtig levering derudover.

2024幎7月8日

KÊre Mathilde,

Vi er utroligt glade for at hÞre, at du er forelsket i vores sengetÞj og fÞler dets luksus ✹ Tusinde tak for at dele din oplevelse!

Det er også dejligt at vide, at leveringen var hurtig og effektiv.

Vi sÊtter stor pris på din feedback og håber, at du vil fortsÊtte med at nyde dit sengetÞj.