DAWN DESIGNS レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Dejligt, at jeg hurtigt fik sendt knap, som manglede i et dynebetrÊk. SkÞnt sengetÞj, det er vidunderligt at sove i, super kvalitet.

🌟🌟🌟🌟🌟 Jeg har lige modtaget nummer 2 sengetÞj Percale i 100 % Þko bomuld - jeg er vild med det !! Jeg lider af restless legs syndrom ( uro i benene ), og er derfor yderst sensitiv overfor bl.a... もっず芋る

Sindssygt lÊkkert sengetÞj - det giver fÞlelsen af hotelophold hver aften. Stoffet giver en kÞlende fornemmelse og er meget behageligt at ligge med. Fedt koncept pÃ¥ hjemmesiden - hurtig og ukomplice... もっず芋る

LÊkkert sengetÞj i fine milde farver. SengetÞjet er både blÞdt og knasende sprÞdt. Let og dejligt i sommervarmen. Vil helt sikkert kÞbe flere sÊt i fremtiden.

䌁業情報

1. 寝具店
  2. むンタヌネット ショップ
  3. リネン専門店

圓該䌁業による蚘述

DAWN er et dansk brand grundlagt på en fÊlles passion for at innovere og udfordre branchen for essentielle boligtekstiler. Vores mål er at skabe rammerne for en nemmere hverdag uden at det er på bekostning af den verden, vi har et ansvar for at passe på. Som et vÊrdidrevet brand skaber vi meningsfulde produkter med fokus på komfort, funktionalitet og ansvarlighed.

優良

レビュヌを曞く

Super lÊkkert sengetÞj!

2024幎7月15日

KÊre Ditte,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Det glÊder os meget at hÞre, at du finder vores sengetÞj super lÊkkert ✹

Din tilfredshed betyder meget for os, og vi er glade for at kunne levere produkter, der lever op til dine forventninger.

Simply amazing bed clothes ☀

2024幎7月8日

Dear Jane,

Thank you so much for your wonderful review! We're thrilled to hear that you find our bed clothes amazing. Your satisfaction is incredibly important to us, and your positive feedback is truly appreciated.

Sleep well 💀

Best regards,
Thomas from DAWN

Elsker sengetÞjet

Elsker sengetÞjet. Har efterhånden flere sÊt. SprÞdt og lÊkkert

2024幎7月12日

KÊre Dorthe,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glÊder os meget at hÞre, at du elsker vores sengetÞj og har flere sÊt. Din loyalitet som kunde betyder meget for os 🙏

Vi ser frem til at fortsÊtte med at levere produkter, der giver dig mange gode nÊtter fremover.

Thomas fra DAWN

SengetÞjet, der reddede vores sÞvn!

Efter et år med sÞvnlÞse nÊtter (lÊs: baby med mange opvågninger) besluttede vi os for at gÞre noget for at forbedre den smule sÞvn, vi alligevel får. Her har Dawn Design virkelig gjort en forskel med deres sengetÞj. Det er så behageligt og af så hÞj kvalitet, at vi nu fÞler, at vi får meget mere ud af vores sÞvn. Det er en hverdagsluksus, som alle småbÞrnsforÊldre fortjener. Vi kan varmt anbefale det til alle, der Þnsker bedre sÞvnkvalitet!

2024幎7月10日

KÊre Maria,

Tusind tak for din rÞrende anmeldelse! Det glÊder os utroligt meget at hÞre, at vores sengetÞj har gjort en positiv forskel for jeres sÞvn, isÊr i en periode med mange opvågninger.

Vi ved, hvor vigtigt det er at fÃ¥ den bedst mulige sÞvn, selv nÃ¥r det er begrÊnset, og vi er stolte over at kunne bidrage til at forbedre jeres sÞvnkvalitet 😇✚

Vi takker for din varme anbefaling og håber, at I fortsat vil nyde mange behagelige nÊtter med vores sengetÞj.

LÊkker kvalitet

LÊkker kvalitet. God pris. Hurtig levering.

2024幎7月3日

KÊre Christian,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Det glÊder os meget at hÞre, at du er tilfreds med kvaliteten, prisen og den hurtige levering. Vi strÊber altid efter at levere produkter af hÞj kvalitet til gode priser, og din feedback bekrÊfter, at vi gÞr noget rigtigt 😇

Vi ser frem til at fortsÊtte med at levere produkter og service, der lever op til dine forventninger.

Luksus

Som altid super lÊkker sengelinned😚

2024幎6月21日

KÊre Annette,

Tak for din anmeldelse! Vi er utroligt glade for at hÞre, at du finder vores sengelinned super lÊkkert og luksuriÞst.

Din tilfredshed er vores hÞjeste prioritet, og vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du deler din positive oplevelse med os 🙏

Mega lÊkker kvalitet

Mega lÊkker kvalitet! Vi handler klart her igen

2024幎6月24日

KÊre Frederik,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glÊder os meget at hÞre, at du er begejstret for kvaliteten af vores produkter. Din tilfredshed er utrolig vigtig for os, og vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage som kunde 🙏

Thomas fra DAWN

Bedre kundeservice skal man altså lede

Bedre kundeservice skal man altså lede lÊnge efter.

Jeg kÞbte det skÞnneste sÊt sengetÞj i 2023. DesvÊrre var dynebetrÊkket for langt, men jeg fik ikke gjort noget ved det🙈
FÞrst da betrÊkket var pÃ¥ vej i affaldsspanden, tog jeg mig sammen til at reklamere - alt for sent😅
Thomas var 100% lÞsningsorienteret, og vi fandt den perfekte lÞsning.

Virkelig en god oplevelse👏

2024幎6月21日

KÊre Susan,

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse! Det glÊder os meget at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Trods din reklamation kom lidt sent, så strÊber vi altid efter at vÊre lÞsningsorienterede og sikre, at vores kunder får en god oplevelse.

Det er skÞnt at hÞre, at vi fandt den perfekte lÞsning sammen, og at du vÊrdsÊtter vores indsats. Din positive oplevelse og ros betyder meget for os 🙏⭐

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

KÊre Liva,

Tak for din positive anmeldelse! Det glÊder os meget at hÞre, at du er tilfreds med den hurtige levering og finder vores pudebetrÊk lÊkre 🙏

Vi håber, at du fortsat vil nyde dit nye pudebetrÊk og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Thomas fra DAWN

Fantastisk kundeservice og super lÊkkert sengetÞj

Skulle have hjÊlp til en bestilling, og kontaktede kundeservice. Fik en service ud over det sÊdvanlige med meget venlige og velskrevne mails, som gav svar på mine spÞrgsmål. DAWN sengetÞj er super lÊkkert og i en rigtig god kvalitet, der holder vask efter vask. Lynhurtig levering. Jeg kommer ikke til at sove i andet fremover!

2024幎6月11日

KÊre Lene,

Tusind tak for din vidunderlige anmeldelse! Det glÊder os meget at hÞre, at du har haft en positiv oplevelse med vores kundeservice, og at du fandt vores mails både venlige og informative.

Vi er ogsÃ¥ meget glade for, at du sÊtter pris pÃ¥ kvaliteten af vores sengetÞj og den hurtige levering 🚚⭐

Det er en Êre at hÞre, at du ikke Þnsker at sove i andet fremover. Din tilfredshed og stÞtte betyder verden for os, og vi ser frem til at fortsÊtte med at levere produkter og service, der lever op til dine forventninger.

LÊkkert sengetÞj

LÊkkert sengetÞj. Har netop kÞbt 2 sÊt, det bliver nok ikke de sidste😊

2024幎6月7日

KÊre Henriette,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glÊder os at hÞre, at du er tilfreds med sengetÞjet og vi er glade for, at du overvejer at kÞbe flere i fremtiden.

Din tilfredshed betyder meget for os, og vi ser frem til at fortsÊtte med at levere produkter, som du elsker.

Mega lÊkkert sengetÞj

Mega lÊkkert sengetÞj, der helt svarer til produkt beskrivelsen.
Dejlig hurtig levering.
Uden tvivl 5 stjerner
Lotte Masood

KÊre Lotte,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de flotte 5 stjerner! Det glÊder os meget at hÞre, at vores sengetÞj lever fuldt op til produktbeskrivelsen og at du er tilfreds med den hurtige levering.

Vi strÊber efter at levere produkter og service, der matcher/overstiger vores kunders forventninger, og din feedback bekrÊfter, at vi gÞr noget rigtigt 😉

Din tilfredshed betyder meget for os, og vi er taknemmelige for din positive feedback.

Thomas fra DAWN

Hurtig service og fantastiske priser

Hurtig service og fantastiske priser Mvh Kenneth

KÊre Kenneth,

Tak for din anmeldelse! Det glÊder os at hÞre, at du har oplevet hurtig service og finder vores priser fornuftige ✹

Vi bestrÊber os pÃ¥ at levere den bedste vÊrdi for vores kunder, bÃ¥de i form af service og produkter. Din tilfredshed er derfor utrolig vigtig for os 🙏

Forrygende kundeservice

Det er absolut det lÊkreste sengetÞj jeg indtil videre har kÞbt
 kvaliteten er sÃ¥ fantastisk 😉 ogsÃ¥ til prisen 👍 Derudover er deres kundeservice sÃ¥ venlig, imÞdekommende og lÞsningsorienteret Tak for jer I fÃ¥r mine varmeste anbefalinger

KÊre Stine,

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse! Det glÊder os utroligt meget at hÞre, at du vÊrdsÊtter kvaliteten til prisen, samt at det er det bedste sengetÞj du har kÞbt - det betyder virkelig meget 🙏

Din ros af vores kundeservice (mig 😇) betyder meget for os, og vi er glade for at hÞre, at du har oplevet os som venlige, imÞdekommende og lÞsningsorienterede. Det giver god grund til fortsat at yde ekstraordinÊr service ✹

Din varme anbefaling er en stor Êre for os, og vi takker dig for din stÞtte. Vi ser frem til at fortsÊtte med at levere produkter og service, der lever op til vores kunders forventninger.

God service - hurtig levering

2024幎5月17日

KÊre Gitte,

Tak for din anmeldelse! Det glÊder os at hÞre, at du har oplevet god service og hurtig levering. Vi bestrÊber os på at give vores kunder den bedste oplevelse, både hvad angår service og leveringstid.

Din tilfredshed er meget vigtig for os, og vi ser frem til at fortsÊtte med at levere produkter og service, der lever op til dine forventninger.

Thomas fra DAWN

Super lÊkkert og hurtig levering

2024幎5月18日

KÊre Hanne,

Tak for din positive anmeldelse! Det glÊder os at hÞre, at du finder vores produkter super lÊkre og er tilfreds med den hurtige levering. Vi bestrÊber os pÃ¥ at levere bÃ¥de kvalitet og effektiv service, og din feedback betyder meget for os ✹

Thomas fra DAWN

Er vild med jeres farveudvalg og var

Er vild med jeres farveudvalg og var grund til at jeg har skiftet til jeres udvalg. Den gode bomuld er i top og elsker at de flotte kantsyninger. Tak. Kommer igen
!

2024幎5月24日

KÊre Pernille,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! ✹ Det glÊder os meget at hÞre, at du er vild med vores farveudvalg og har valgt at skifte til vores sengetÞj pÃ¥ grund af det - der er nyheder pÃ¥ vej 👀🀫

Vi er også glade for, at du vÊrdsÊtter kvaliteten af vores bomuld og vores designvalg i form af kantsyninger. Din tilfredshed og positive feedback er en stor motivation for os.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og fortsÊtte med at levere produkter, der lever op til dine forventninger.

Super lÊkkert

Super lÊkkert , blÞdt og sprÞdt på samme tid.

2024幎5月20日

KÊre Nanna,

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse! Det glÊder os meget at hÞre, at du finder vores sengetÞj lÊkkert, blÞdt og sprÞdt pÃ¥ samme tid. Vi strÊber altid efter at levere produkter, der kombinerer komfort og kvalitet, og det lyder til, at vi har ramt plet med dit sengetÞj ✹

Din positive feedback betyder meget for os, og vi ser frem til fortsat at tilbyde produkter, der lever op til din og vores kunders forventninger.

Alt godt herfra

Alt godt herfra. 10/10

2024幎5月6日

KÊre Yasemin,

Tusind tak for din perfekte bedÞmmelse, der springer skalaen ✹ Vi er utroligt glade for at hÞre, at du er fuldt ud tilfreds med din oplevelse hos os.

Det skÞnneste sengetÞj

Det skÞnneste sengetÞj. Hurtig og effektiv levering.

2024幎5月6日

KÊre Helle,

Tak for din anmeldelse! Det glÊder os at hÞre, at du finder vores sengetÞj skÞnt og er tilfreds med den hurtige og effektive levering. Vi bestrÊber os pÃ¥ at sikre, at hver del af din oplevelse med os er lige sÃ¥ behagelig som kvaliteten af vores sengetÞj 🥰

Din positive feedback er meget vÊrdsat, og vi ser frem til at fortsÊtte med at tilbyde dig og alle vores kunder fremragende produkter og service.