Dejligt, at jeg hurtigt fik sendt knap, som manglede i et dynebetrÊk. SkÞnt sengetÞj, det er vidunderligt at sove i, super kvalitet.
ððððð Jeg har lige modtaget nummer 2 sengetÞj Percale i 100 % Þko bomuld - jeg er vild med det !! Jeg lider af restless legs syndrom ( uro i benene ), og er derfor yderst sensitiv overfor bl.a... ãã£ãšèŠã
Sindssygt lÊkkert sengetÞj - det giver fÞlelsen af hotelophold hver aften. Stoffet giver en kÞlende fornemmelse og er meget behageligt at ligge med. Fedt koncept pÃ¥ hjemmesiden - hurtig og ukomplice... ãã£ãšèŠã
LÊkkert sengetÞj i fine milde farver. SengetÞjet er både blÞdt og knasende sprÞdt. Let og dejligt i sommervarmen. Vil helt sikkert kÞbe flere sÊt i fremtiden.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
DAWN er et dansk brand grundlagt på en fÊlles passion for at innovere og udfordre branchen for essentielle boligtekstiler. Vores mål er at skabe rammerne for en nemmere hverdag uden at det er på bekostning af den verden, vi har et ansvar for at passe på. Som et vÊrdidrevet brand skaber vi meningsfulde produkter med fokus på komfort, funktionalitet og ansvarlighed.
EgÃ¥ Havvej 25C, 1. mf., 8250, EgÃ¥, ãã³ããŒã¯
- kontakt@dawndesigns.dk
- dawndesigns.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Simply amazing bed clothes âïž

Elsker sengetÞjet
Elsker sengetÞjet. Har efterhånden flere sÊt. SprÞdt og lÊkkert

DAWN DESIGNS ããã®åç
SengetÞjet, der reddede vores sÞvn!
Efter et år med sÞvnlÞse nÊtter (lÊs: baby med mange opvågninger) besluttede vi os for at gÞre noget for at forbedre den smule sÞvn, vi alligevel får. Her har Dawn Design virkelig gjort en forskel med deres sengetÞj. Det er så behageligt og af så hÞj kvalitet, at vi nu fÞler, at vi får meget mere ud af vores sÞvn. Det er en hverdagsluksus, som alle småbÞrnsforÊldre fortjener. Vi kan varmt anbefale det til alle, der Þnsker bedre sÞvnkvalitet!

Mega lÊkker kvalitet
Mega lÊkker kvalitet! Vi handler klart her igen

DAWN DESIGNS ããã®åç
Bedre kundeservice skal man altsÃ¥ ledeâŠ
Bedre kundeservice skal man altså lede lÊnge efter.
Jeg kÞbte det skÞnneste sÊt sengetÞj i 2023. DesvÊrre var dynebetrÊkket for langt, men jeg fik ikke gjort noget ved detð
FÞrst da betrÊkket var pÃ¥ vej i affaldsspanden, tog jeg mig sammen til at reklamere - alt for sentð
Thomas var 100% lÞsningsorienteret, og vi fandt den perfekte lÞsning.
Virkelig en god oplevelseð

DAWN DESIGNS ããã®åç
Fantastisk kundeservice og super lÊkkert sengetÞj
Skulle have hjÊlp til en bestilling, og kontaktede kundeservice. Fik en service ud over det sÊdvanlige med meget venlige og velskrevne mails, som gav svar på mine spÞrgsmål. DAWN sengetÞj er super lÊkkert og i en rigtig god kvalitet, der holder vask efter vask. Lynhurtig levering. Jeg kommer ikke til at sove i andet fremover!

LÊkkert sengetÞj
LÊkkert sengetÞj. Har netop kÞbt 2 sÊt, det bliver nok ikke de sidsteð

Mega lÊkkert sengetÞj
Mega lÊkkert sengetÞj, der helt svarer til produkt beskrivelsen.
Dejlig hurtig levering.
Uden tvivl 5 stjerner
Lotte Masood

DAWN DESIGNS ããã®åç
Hurtig service og fantastiske priserâŠ
Hurtig service og fantastiske priser Mvh Kenneth

Forrygende kundeservice
Det er absolut det lÊkreste sengetÞj jeg indtil videre har kÞbt ⊠kvaliteten er sÃ¥ fantastisk ð ogsÃ¥ til prisen ð Derudover er deres kundeservice sÃ¥ venlig, imÞdekommende og lÞsningsorienteret Tak for jer I fÃ¥r mine varmeste anbefalinger

DAWN DESIGNS ããã®åç
Super lÊkkert og hurtig levering

DAWN DESIGNS ããã®åç
Er vild med jeres farveudvalg og varâŠ
Er vild med jeres farveudvalg og var grund til at jeg har skiftet til jeres udvalg. Den gode bomuld er i top og elsker at de flotte kantsyninger. Tak. Kommer igenâŠ!

Super lÊkkert
Super lÊkkert , blÞdt og sprÞdt på samme tid.