Dejligt, at jeg hurtigt fik sendt knap, som manglede i et dynebetrÊk. SkÞnt sengetÞj, det er vidunderligt at sove i, super kvalitet.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
ððððð Jeg har lige modtaget nummer 2 sengetÞj Percale i 100 % Þko bomuld - jeg er vild med det !! Jeg lider af restless legs syndrom ( uro i benene ), og er derfor yderst sensitiv overfor bl.a... ãã£ãšèŠã
Sindssygt lÊkkert sengetÞj - det giver fÞlelsen af hotelophold hver aften. Stoffet giver en kÞlende fornemmelse og er meget behageligt at ligge med. Fedt koncept pÃ¥ hjemmesiden - hurtig og ukomplice... ãã£ãšèŠã
LÊkkert sengetÞj i fine milde farver. SengetÞjet er både blÞdt og knasende sprÞdt. Let og dejligt i sommervarmen. Vil helt sikkert kÞbe flere sÊt i fremtiden.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
DAWN er et dansk brand grundlagt på en fÊlles passion for at innovere og udfordre branchen for essentielle boligtekstiler. Vores mål er at skabe rammerne for en nemmere hverdag uden at det er på bekostning af den verden, vi har et ansvar for at passe på. Som et vÊrdidrevet brand skaber vi meningsfulde produkter med fokus på komfort, funktionalitet og ansvarlighed.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
LÊkkert sengetÞj
Det er det dejligste sengetÞj jeg har prÞvet, så lÊkkert at sove i og skÞnne farver.
Det er 2. sÊt jeg kÞber.

helt fantastisk lÊkkert sengetÞj
helt fantastisk lÊkkert sengetÞj, og faconsyet lagen, der er kan gÃ¥ ned om en hÞj madras. Giver mine bedste anbefalinger ððð

DAWN DESIGNS ããã®åç
Kan ikke anbefale hverken produkt ellerâŠ
Kan ikke anbefale hverken produkt eller âkundeserviceââŠ

DAWN DESIGNS ããã®åç
KÞber Dawn sengetÞj for altid!
Gennemskuelig hjemmeside. LÊkkert sengetÞj. HÞj kvalitet. Hurtig levering!

DAWN DESIGNS ããã®åç
Kvalitet og service i top ð
Sengelinned i en virkelig lÊkker kvalitet og smukke farver, - og så er rådgivning og service i top.

DAWN DESIGNS ããã®åç
Det er super lÊkkert sengetÞj
Det er super lÊkkert sengetÞj, skÞnt at ligge i og i nogle dejlige mÊtte matte farver. Er i gang med at udskifte alt sengetÞj ud med Dawn.

DAWN DESIGNS ããã®åç
Hurtig levering og lÊkker kvalitet
Hurtig levering og lÊkker kvalitet.
Bestilte nogle pudebetrÊk i 2 farver og bÃ¥de farve, kvalitet og pris hÊnger sammen ð

Super lÊkkert sengetÞj
Super lÊkkert sengetÞj.
Stoffet er helt specielt lÊkkert.
Har i mange år kun kÞbt Georg Jensen - damask.
Det nye sengetÞj skal udelukkende bruges fremadrettet.
God kundeservice hele vejen igennem.

DAWN DESIGNS ããã®åç
God oplevelse at handle hos jer
God oplevelse at handle hos jer. Og tak for jeres hurtige aktion, da jeg lavede en del fejl ved min/mine bestillinger. Alt gik som det skulle.
Godt nytår

DAWN DESIGNS ããã®åç
Super hurtig levering af de finesteâŠ
Super hurtig levering af de fineste betrÊk
LÊkker kvalitet og farve. Vender helt klart tilbage ð

DAWN DESIGNS ããã®åç
Hele vejen igennem tilfreds og glad forâŠ
Hele vejen igennem tilfreds og glad for det her sengetÞj. Har slet ikke haft lyst at bruge andet siden jeg fÞrste gang kÞbte fra jer - kan kun varmt anbefale det:-) og altid en service helt i top. Tak!

DAWN DESIGNS ããã®åç
Jeg har lÊnge gerne ville prÞveâŠ
Jeg har lÊnge gerne ville prÞve sengetÞjet fra DAWN, og nu efter jeg har kÞbt mig et sÊt, så er det blevet mit nye yndlings. Farven er så smuk og kvaliteten er i top. Jeg har derfor allerede kÞbt endnu et sÊt i en anden farve. Leveringen gik også super hurtigt - ved begge mine ordrer blev det afsendt dagen efter. Alt i alt er jeg super tilfreds, og jeg ved nu hvad jeg skal give min familie i julegave :)

SkÞnt sengetÞj har 3 sÊt i 3 skÞnneâŠ
SkÞnt sengetÞj har 3 sÊt i 3 skÞnne farver kommer ikke til at sove iandet

DAWN DESIGNS ããã®åç
Det er simpelthen det bedste sengetÞjâŠ
Det er simpelthen det bedste sengetÞj vi nogensinde har haft, det er bare sÃ¥ lÊkkert ðð

DAWN DESIGNS ããã®åç
Meget glad for mit sengetÞj
Meget glad for mit sengetÞj, dejligt i brug.
Det er også derfor jeg har handlet sengetÞj 3 gange. Nok heller ikke sidste.

DAWN DESIGNS ããã®åç
Hurtig levering. Det lÊkreste sengetÞj! Absolut ikke sidste gang vi har handlet her. ðð

Meget tilfreds kunde
Meget tilfreds kunde! Smukt design, lÊkker kvalitet, exceptionel kundeservice med hurtige svartider og en hÞflig og behjÊlpelig tilgang! Stor anbefaling herfra

DAWN DESIGNS ããã®åç
Jeg nåede nÊrmest kun at blinke med Þjnene, så kunne jeg hente en pakke med friskt sengetÞj. Det er lÊkkert, at hvert item er pakket ind i en plastikpose med zip, så man kan genbruge posen til andet. Jeg havde dog helst undgået plastik, når nu I har fokus på bÊredygtighed.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã