Dejligt, at jeg hurtigt fik sendt knap, som manglede i et dynebetrÊk. SkÞnt sengetÞj, det er vidunderligt at sove i, super kvalitet.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
ððððð Jeg har lige modtaget nummer 2 sengetÞj Percale i 100 % Þko bomuld - jeg er vild med det !! Jeg lider af restless legs syndrom ( uro i benene ), og er derfor yderst sensitiv overfor bl.a... ãã£ãšèŠã
Sindssygt lÊkkert sengetÞj - det giver fÞlelsen af hotelophold hver aften. Stoffet giver en kÞlende fornemmelse og er meget behageligt at ligge med. Fedt koncept pÃ¥ hjemmesiden - hurtig og ukomplice... ãã£ãšèŠã
LÊkkert sengetÞj i fine milde farver. SengetÞjet er både blÞdt og knasende sprÞdt. Let og dejligt i sommervarmen. Vil helt sikkert kÞbe flere sÊt i fremtiden.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
DAWN er et dansk brand grundlagt på en fÊlles passion for at innovere og udfordre branchen for essentielle boligtekstiler. Vores mål er at skabe rammerne for en nemmere hverdag uden at det er på bekostning af den verden, vi har et ansvar for at passe på. Som et vÊrdidrevet brand skaber vi meningsfulde produkter med fokus på komfort, funktionalitet og ansvarlighed.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Det er det bedste sengetÞj
Det er det bedste sengetÞj, jeg har sovet i. KrÞller ikke og er dejligt kÞligt.

DAWN DESIGNS ããã®åç
FÞrst og fremmest virkelig godâŠ
FÞrst og fremmest virkelig god hjemmeside, lavet med kÊrlighed og sved det er nemt at se, og ikke nok med det, så er der super hurtig levering.
Og et lÊkkert produkt giver prikken over iâet.
Super god virksomhed og godt produkt

DAWN DESIGNS ããã®åç
Jeg har tÃ¥lmodigt ventet pÃ¥ levering afâŠ
Jeg har tålmodigt ventet på levering af sengetÞj i bestemt farve.
Jeg er nu beriget med det.
Det har vÊret vÊrd at vente på.
Hilsen fra Kirsten Sofie

Super tilfreds :-)
Det er 2. gang jeg bestiller hos Jer. Er vild med Jeres produkter - lÊkre farver, gode detaljer som store knapper og info om "kort side" på faconlagen :-)

DAWN DESIGNS ããã®åç
Dejligt sengetÞj virker sÃ¥ let ogâŠ
Dejligt sengetÞj virker sÃ¥ let og dejligtðð

Har 2 hvide sÊt som vi er virkeligâŠ
Har 2 hvide sÊt som vi er virkelig glade for her i huset .ð
Så bestilte 2 hvide sÊt mere på forudbestilling .
De er nu modtaget , men Êrgerligt over at stropperne er vÊk og nu erstattet af knapper ....
Og savner også monogrammet Dawn design syet i betrÊkkets hÞjre hjÞrne nederst ...

DAWN DESIGNS ããã®åç
Altid dejligt at handle med Dawn
Altid dejligt at handle med Dawn. Det dejligste sengetÞj og eminent kundeservice!

DAWN DESIGNS ããã®åç
Smukt og enkelt sengetÞj og fremragende kundeservice
Smukt sengetÞj i en fantastisk grÞn farve ("olive"), som jeg har ventet pÃ¥ LÃNGE, men det var vÊrd at vente pÃ¥. Det er en lÊkker kvalitet og rart og kÞligt at ligge i, om det sÃ¥ kan holde til at vÊre i brug sÃ¥ lÊnge, som der loves, fÞr det skal det vaskes - det mÃ¥ komme an pÃ¥ en prÞve. Da jeg lige har modtaget det, kan jeg ikke udtale mig om den side af sagen! Men jeg har, trods et par svipsere med lÊngden pÃ¥ det fÞrste sÊt, jeg bestilte, kun haft gode oplevelser med DAWN, og kan de holde dampen oppe med deres suverÊne kundeservice, som har vÊret hjÊlpsom, forstÃ¥ende og imÞdekommende hele vejen igennem, ja, sÃ¥ har de et gennemfÞrt godt koncept, for god kundeservice er lige sÃ¥ vigtig som produktet, - de lever fuldt ud op til de 5 stjerner set fra mit synspunkt!

DAWN DESIGNS ããã®åç
Super service, og skÞnt sengetÞj, kan varmt anbefales ð
Bettina Bergemann

Rigtig Fint produkt
Lang leveringstid, Men produktet er rigtig fint jeg glad for endelig at få det leveretᅩ

DAWN DESIGNS ããã®åç
Jeg har kÞbt det sÞlvimprÊgneredeâŠ
Jeg har kÞbt det sÞlvimprÊgnerede sengetÞj og det holder hvad det lover. Fornemmelsen af friskhed holder et godt stykke ud over den fÞrste nat.
Jeg troede derudover - fejlagtigt - at mit dynebetrÊk var syet forkert sammen. I den forbindelse havde jeg en fin og venlig udveksling på mail med firmaet. Hurtig levering.

Virkelig dejlig kvalitet
Virkelig dejlig kvalitet, fÞles crisp og kÞligt. Rigtig god kundeoplevelse iforb. med ordre og levering

DAWN DESIGNS ããã®åç
Trods en lang leveringstid pga
Trods en lang leveringstid pga. emballage vÊlger jeg at give 5 stjerner da sengetÞjet er så lÊkkert og let. Farven er flot og kvaliteten er god. Ikke sidste gang jeg handler hos Dawn

DAWN DESIGNS ããã®åç
Super lÊkkert sengetÞj til den storeâŠ
Super lÊkkert sengetÞj til den store forkÊlelse

DAWN DESIGNS ããã®åç
God kommunikation omkring kÞbet.

DAWN DESIGNS ããã®åç
God service. Hurtig betjening. OpfÞlgning på mail. Fantastisk produkt.

DAWN DESIGNS ããã®åç
Fantastisk sengetÞj det beste jeg harâŠ
Fantastisk sengetÞj det beste jeg har prÞvet alle penge vÊrd

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã