レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Det tok ei uke fra bestilling til varen ble sendt. Da hjelper det lite at det bare tok to dager fra den ble sendt og til den havnet i pakkeboksen. Skulle ha varen med på ferie, men nå blir den liggend... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg kjøpte en av carryon koffertene for en god stund siden, men på seneste flyreise så ble den sjekket inn og da jeg fikk den tilbake så hadde den ene glidelåsen blitt borte. Jeg skrev en henvendelse... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ved en feil kom det en rosa toalettmappe oppi bestillingen min som jeg ikke oppdaget før etter at jeg hadde betalt for den. Fikk et hyggelig svar på mailen dagen etterpå at dette var en feil og fikk r... もっと見る

5つ星のうち5の評価

La inn bestilling på en søndag ettermiddag. Siden dette var i en periode med mange varer på salg, hadde jeg en mistanke om at leveringstiden på 4-7dager ikke ville bli innfridd. Derfor VELDIG positi... もっと見る

企業情報

1. バッグ店

当該企業による記述

DAY ET, founded in 2018, is a Copenhagen-based design brand that elevates the everyday life of people on the move and celebrates the spirit of travel. Combining timeless Scandinavian design with a playful approach and attention to detail, DAY ET creates products that blend functionality with effortless style – from bags and suitcases to travel accessories and jewellery boxes.

4.1

通常48時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Super kundeservice

Super kundeservice - Min pakke var blevet væk i forsendelse og da jeg efter en uge skrev til kundeservice blev der straks sendt en ny. Venligt og dejligt personlig kontakt og super opfølgning

2023年12月4日

Kære Henrik

Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive en så god anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at du fandt vores kundeservice super 🙌🏼

Vi håber, at du bliver glad for dit nye køb ☺️

hurtig levering og pæn og let kuffert

hurtig levering og pæn og let kuffert
er meget tilfreds

2023年12月4日

Kære Kat,

Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive en anmeldelse om oplevelsen af at købe hos os! 🙏🏼

Det er godt at høre, at du er glad for din nye kuffert ❤️

Alt var bra

Alt var bra. Enkel bestilling og rask levering. Fornøyd med varene.

2023年12月5日

Kære Tove-Mette,

Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive en så god anmeldelse om oplevelsen af at købe hos os! Den er vi glade for 🙏🏼❤️

5つ星のうち5の評価

Love your bags but your customer…

Love your bags but your customer service rocks as well

2023年12月6日

Dear V,

Thank you so much for taking the time to write such a great review! We're thrilled that you found both our customer service and your shopping experience great ❤️

We hope to see you again!

Best regards,

Fin behandling,pakken var hel

Fin behandling,pakken var hel, og uden indpakningen var gået i stykker

2023年11月24日

Kære Doris

Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive en anmeldelse din købsoplevelse hos os! Den er vi så glade for ❤️

5つ星のうち1の評価

jeg har ennå ikke motatt min vare

jeg har ennå ikke motatt min vare. posten norge venter på pakken sier de.

2023年11月29日

Hej Erik

Vi er kede af at høre, at du ikke har modtaget din pakke endnu! Hvis du ikke allerede har gjort det, så skriv til vores kundeservice på hello@day-et.com, og så kigger vi straks på, hvor den pakke er blevet af.

Vi ser frem til at høre fra dig, så du forhåbentlig får en bedre oplevelse med din køb hos os.

Fantastisk service

Købte en taske i gave til min svigerinde, som ankom rigtig hurtigt. Den var fin og lige som den skulle være. Hun ønskede dog at bytte tasken, men returfristen var på daværende tidspunkt overskredet med ca. 1 måned. Jeg skrev en mail til DAY om de kunne være behjælpelige alligevel og fik den fineste mail tilbage om at de gerne ville gøre en undtagelse og returnere pengene til mig. Jeg fik tilsendt et returlabel og få dage efter var pengene på min konto igen 🙏🏻

2023年11月5日

Kære Anne

Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive en så god anmeldelse! Vi er rigtig glade for at du både fandt vores kundeservice og din købsoplevelse fantastisk ❤️

Super kundeservice

Super kundeservice i tillegg til veldig gode produkter!

2023年11月24日

Kære Belinda

Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive en så god anmeldelse om os! Den er vi, og i særdeleshed vores kundeservice-team, glade for 🙏🏼❤️

Perfekt

Alt fungerede perfekt lige fra bestilling på nettet og levering via pakketårnet ved Bilka Tilst.

2023年11月15日

Kære Knud Erik

Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive en anmeldelse om os! Vi er så glade for at du er tilfreds med din købsoplevelse 🙏🏼

Super hurtig levering.

Super hurtig levering.
Varen levede op til beskrivelse.
Kan kun anbefales - 5 stjerner herfra😄

2023年10月30日

Kære Birgitte

Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive en anmeldelse om oplevelsen af at købe hos os! Den er vi glade for 🙏🏼❤️

Hurtigt og sikkert

2023年11月2日

Kære Erling

Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive en anmeldelse om oplevelsen af at købe hos os – den er vi glade for ☺️

Great experience

Great experience! OK, I had a problem with the order because it did not arrive on time, I suggest removing the information about the shipping time, which is misleading and leads to unnecessary problems and stress. Also, great customer service, easy to reach and quick to respond. The product is great and solid, my wife is delighted. I can recommend it as a gift for any occasion for women of all ages, from your grandmother to your daughter.

2023年8月24日

Hi Artur

Thank you so much for your five-star rating and recommendation!

We're very sorry that your order was delayed and will take your feedback into consideration. However, we're equally as happy that it didn't have too much of an impact on your experience of us as a whole.

We hope to see you on the webshop again.

Have a great day!

Best,
Day Et

Dejlig produkt

Dejlig produkt, nem bestilling og hurtig levering,
kan klart anbefales

2023年10月10日

Kære Charlotte

Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive en anmeldelse om oplevelsen af at købe hos os – den er vi glade for ❤️

5つ星のうち4の評価

Flotte produkter og hurtigt levering

Flotte produkter og hurtigt levering.
Bedste anbefaleringer herfra.

2023年10月4日

Kære Joan

Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive en anmeldelse om oplevelsen af at købe hos os – den er vi glade for 😍

5つ星のうち5の評価

Nem bestilling og hurtig levering.

Nem bestilling og hurtig levering.
En god oplevelse.

2023年9月13日

Kære Kirsten,

Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive en anmeldelse om oplevelsen af at købe hos os – den er vi virkelig glade for 🤩

Håber at se dig på webshoppen igen!

5つ星のうち5の評価

Beställde en väska som motsvarade mina…

Beställde en väska som motsvarade mina förväntningar utifrån beskrivningen. Väskan levererades snabbt och används flitigt :-)

2023年9月7日

Rebecka,

Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive os en anmeldelse 💝 Vi er så glade for, at du er tilfreds med dit køb og din nye taske!

Håber at se dig på webshoppen igen 🙌🏼

5つ星のうち5の評価

Rask og pålitelig handel:) Anbefales!

2023年9月15日

Halimat,

Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive os en anmeldelse – den er vi glade for 😍 Vi værdsætter din feedback og vil bestræbe os på at fortsætte i samme stil 🙏🏼

Håber at se dig på webshoppen igen!

5つ星のうち5の評価

Kjempe fin bag litt Støre en jeg så for…

Kjempe fin bag litt Støre en jeg så for meg men ellers kjempe bra

2023年9月12日

Emma,

Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive os en anmeldelse :-) Vi er glade for at høre, at du kan lide tasken!

Vh,

Trustpilot エクスペリエンス