Ik ben tot nu toe zeer tevreden over deze webwinkel, Alles wat ik al heb besteld is tot op heden altijd tot in mijn bezit gebracht. Ik kan niet begrijpen dat sommige kopers slechte ervaringen zouden k... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Woox Smart Plug Stekkers besteld. Heel snelle levering. Eenvoudige installatie. Werken prima. Koppeling naar 2e smartphone was wel behoorlijk puzzelen, maar ja ben ook 65+. Staat ook niet in de hand... もっと見る
Daystunt.com is goed bedrijf , Alleen die Ion DashCam Wifi uit assortiment nemen . A geen app in Android store. B wel voor Apple. Deze helemaal getest wat ze beloven werkt niet ,onderander het neerze... もっと見る
Dekbedovertrek besteld maar tot ophesen niets mogen ontvangen. Nu drie keer een e-mail gestuurd en geen antwoord op mijn vraag wanneer ik mijn bestelling kan verwachten. Op hun site staat een telefoon... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Daystunt.com is het online dealplatform op het gebied van alles op, om en in uw huis, sport, gereedschap, elektronica, huisdieren en gekke gadgets. Profiteer van kortingen tot 90%
連絡先
Hellingweg, 2583WH , 's-Gravenhage, オランダ
- support@daystunt.com
- daystunt.com
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
snelle levering, slechte service
snelle levering, producten naar verwachting. Wat dat betreft 4 sterren.
Daystunt beloofd echter ook een coupon als je een review achter laat, maar daar zie ik niets van terug, en op contactverzoeken wordt niet gereageerd: aftrek 3 sterren.
een scheermes en mesjes actie gekocht
een scheermes en mesjes actie gekocht, snel geleverd zoals beschrevenen en kon mijn pakket volgen. top
Bevallen alleen ik mis edn nederlandse…
Bevallen alleen ik mis edn nederlandse gebruiksaanwijzing
Wel spammen, niet reageren...
Dagelijks spam van deze aanbieder in mijn mailbox. Ik heb mij niet aangemeld en afmelden blijkt onmogelijk. Geen opvolging op support-formulier, geen reactie op klacht ingediend via website, geen mogelijkheid tot chat, telefonisch onbereikbaar.
Uiteindelijk dus maar een klacht bij de Autoriteit Persoonsgegevens ingediend.
gave aankoop
Was snel en makkelijk te bestellen , mooie prijs en waar voor dat geld. Blijk met deze aankoop.
Prima tevreden met geleverde artikelen
Prima tevreden met geleverde artikelen. Behulpzame mensen bij klantenservice. Redelijk scherpe prijs.
Goede site
Goede site. Artikelen werden snel geleverd. Helaas voldeed 1 van de 2 artikelen niet aan de verwachting. Retourneren geen probleem en snel geregeld.
Ik volg deze site want er worden veel verschillende artikelen aangeboden tegen een scherpe prijs.
Na 6 weken nog steeds niets ontvangen en telefonisch niet bereikbaar
Ik heb op 11 juli een eettafel besteld. Tot op heden (29 augustus) heb ik nog steeds niets ontvangen. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Ik zou niemand aanraden om hier iets te bestellen
Nog nooit aangemeld voor de email
Nog nooit aangemeld voor de email, krijg ze toch ineens. Afmelden al 5x gedaan via de link en al eens gemaild. Nog steeds krijg ik de spam binnen van ze.
Spam zonder toestemming
Nooit iets gekocht of toestemming verleend maar versturen continue spam.
Ongelooflijke acties
Ongelooflijke acties! Voor de prijsbewuste kopers een absolute aanrader. Levering gebeurde snel en degelijk verpakt.
Product is top
Het product is top en de levering van daystunt is goed maar Dhl is traag en slecht 2xbericht gehad we komen ik wachten en komen niet pas de 3de keer kwamen ze.
Echt slecht Dhl.
Spam, zonder toestemming ontvang ik mail van ze
Krijg ongevraagd e-mail van ze.
Ofwel SPAM en zo te lezen hebben meer mensen daar last van.
De aangekochte ventilator van Stanley…
De aangekochte ventilator van Stanley is een geweldige aankoop. Snelle levering in mooie doos en stevig verpakt. Maakt alleen wat te veel geluid en had gedacht dat het stiller was. maar op stand 1 overtreft het 65 Dba.
Duidelijk en overzichtelijk
Duidelijk en overzichtelijk.
Levering op tijd.
Product voldoet aan verwachting
heb maar de helft van mijn bestelling…
heb maar de helft van mijn bestelling ontvangen
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。