Fick ett mail från dsv som sa att ni hade levererat ett paket men det hade jag inte fått, ringer kundtjänst kö 60min dom säger att paketet ska vara levererat men så var ju inte fallet, dom skulle åter... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Chauffören fixade allt galant. Däremot kom inte leveransen på utsedd dag, utan kom dagen efter. Så jag undrar varför man får möjligheten att välja, då det inte infrias och att ingen meddelar att leve... もっと見る
Väldigt trevlig chaufför som ringde innan leverans! Dock när vi skulle boka leverans fick vi ett SMS med ett telnummer och jag stod i 1,5 timme i kö Hade då gärna önskat högre telefon tillgänglighet... もっと見る
Mikael S. Gör sitt jobb exemplariskt!! Ringer upp en stund innan och löste frågan vi hade och levererar varorna felfritt fram till dörren 😎🙌 Vi har ett nybygge där många leveranser har kommit och... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Vi på DB Schenker är grymma på transport och logistik. Det har vi varit ganska länge och idag är vi faktiskt störst på marknaden. Det betyder att vi alltid kan svara upp till dina behov och utmaningar – oavsett om du är företagare eller privatperson.
Mölndalsvägen 83, 41285, Göteborg, スウェーデン
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Supertrevlig chaufför!!
Supertrevlig chaufför!!
Kommer med ett leende, o pratar som om vi kände varandra!!!
Paketet helt o rent!!!
Hjälpte till att lyfta pkt ända fram till dörren!!!
Mkt bra⭐⭐⭐⭐⭐
Otroligt snabb leverans och alltid…
Otroligt snabb leverans och alltid mycket trevligt och engagerat bemötande av personalen.
Kom på utsatt tid.
Gick smidigt att själv hämta paketet…
Gick smidigt att själv hämta paketet som jag beställt, tog c:a 5min att gå in hämta och gå ut, då sitter en P-bot på min bil, jag har tydligen parkerat på rutan bredvid besöks parkering utan att reagera på det, 850kr i böter, borde inte vara möjligt, jag borde varait borta mindre än 5min.
Paketet vägde 119 kilo
Paketet vägde 119 kilo. Fungerade toppen tackvare ett serviceminded och trevligt leveransbud.
Kom precis som förväntat
Kom precis som förväntat. Chauffören backade ut istället för att vända lastbilen på gräsmattan, det är detaljer man uppskattar
Leveransen snabb chauffören artig…
Leveransen snabb chauffören artig trevlig.
Mvh Anette
Bra service!
Leverans på utsatt tid
Leverans på utsatt tid, smidig avlastning och trevlig bemötande
Snabbt och smidig
Snabbt och smidig.
Synd att vindrutan till min bil jag hade beställt var trasig
Trevlig chaufför.
Trevlig chaufför.
Informerade om att den ena förpackningen var skadad.
Har inte hunnit packa upp och kolla innehållet ännu.
Väldigt trevlig chaufför
Väldigt trevlig chaufför. Men dålig kundservice att leverans sker mellan kl 7-17 och att man inte kan få det mer specifikt än så. Enl uppgift när jag bokade så skulle chauffören ringa en timme innan leverans, vilket inte skedde.
snabb leverans
Snabbt levererat och säkert placerat i…
Snabbt levererat och säkert placerat i trapphuset.
Trevlig chaufför
Trustpilot エクスペリエンス