Mycket trevlig och hjÀlpsam chaufför som var noga med att dokumentera att emballaget var lite skadat och sÃ¥ vitt jag kan se Àr godset oskadat. Han tog Àven med sig engÃ¥ngspallen vilket underlÀttade... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag fick prata med en man som heter Andre pÃ¥ Schenker och jag kom fram meddetsamm till honom pÃ¥ telefonen. Innan hade jag vÀntat i tvÃ¥ timmar för att komma fram och dÃ¥ gav jag upp. Andre hjÀlpte mig... ãã£ãšèŠã
Otroligt trevlig och hjÀlpsam förare. Vi fick kÀmpa en del för att fÃ¥ pallen under tak pÃ¥ grusplanen, men det löste sig tillslut tack vare gott samarbete. Kanske skulle det finnas typ gummimattor i... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi pÃ¥ DB Schenker Àr grymma pÃ¥ transport och logistik. Det har vi varit ganska lÀnge och idag Àr vi faktiskt störst pÃ¥ marknaden. Det betyder att vi alltid kan svara upp till dina behov och utmaningar â oavsett om du Àr företagare eller privatperson.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fick ej alla saker.
Hej! Jag Àr jÀttenöjd med det jag fick då det var snabb leverans och ser ut att passa. DÀremot så vill jag kontakta er angående att jag hade bestÀllt höger och vÀnster tröskelplåt och höger och vÀnster bakskÀrm. Jag fick bara hem tröskelplåtarna, men inte några bakskÀrmar. Jag har bild på då paketet kom till dörren, och redan då saknades bakskÀrmen. Tacksam om ni svarar på detta.
Katastrofal "service"
Katastrofal "service" - först kom ett sms som angav att jag kunde vÀlja leveransalternativ. Frakten var betalad för hemleverans. Detta alternativ gavs dock inte - endast att avhÀmta på terminal i Spånga, som ligger en timme bort.
Sökte på deras hemsida för att komma i kontakt med kundtjÀnst - de tillÀmpar en cynisk metod fullt ut som går ut på att göra det svårt att hitta fram till telefonnumret.
De erbjuder istÀllet en "chatt" med en "AI-tjÀnst", som var helt meningslös och egentligen bara består av en paketspårning och inte ledde fram till något.
Ringde till slut kundservice, fick vÀnta ca 1,5 timme telefonkö. Direkt nÀr det blev min tur avslutades samtalet med ett klick.
Provade att emaila och fick först inget svar, men tre dagar senare kom ett kort felstavat email som angav att jag antingen kunde vÀnta eller ringa kundtjÀnst och boka leveransen.
Ringde kundtjÀnst igen. Fick denna gång vÀnta 2 timmar och 34 minuter innan de svarade. Då gick det att boka hemleverans nÀstkommande vardag, dock endast i spannet 8-17 utan att man kunde få någon indikation på nÀr paketet skulle tÀnkas komma.
Leveransen funkade skapligt. Leveranskillen spammade tre samtal på en minut nÀr jag tryckte bort samtalen och bad att få ringa upp. Förstod inte tyvÀrr svenska nÀr jag försökte berÀtta hur man skulle komma in i rÀtt trappuppgång.
Till slut fick jag paketet - efter ca 5 timmars plågsamt omstÀndligt arbete. Kommer göra allt jag kan för att undvika leveranser med Schenker/DSV framöver!
Transport
Inga problem,trevlig chaffis som ringde en halvtimme innan leverans.
Fick tid 7-17 och han kom ca kl 15,man borde kanske kunna få en ungefÀrlig tid.
Annars tiptop
Schenker har alltid fungerat bra hÀr pÃ¥âŠ
Schenker har alltid fungerat bra hÀr på orten.
men nu har det blivit mycket sÀmre.
Paketet gick snabbt ifrån leverantör till omlastnings central i karlstad. Men istÀllet för att gå vÀster ut mot mej så skickades det öster ut mot stockholm.
NÀr leverantören stoppade paketet så gick det tillbaka till karlstad. Och dÀr blev det liggande 2dagar + helg .
Fick levererat hem pÃ¥ gÃ¥rden.ev enâŠ
Fick levererat hem på gården.ev en trevlig tjej.
Det var lite svårt att hitta till SVD i Luleå
Det var lite svårt att hitta till SVD. adresser på olika plattformar stÀmmer inte i Luleå. "Du Àr nog inte den sista som kommer klaga på informationen"
Men bra service vid pålastning
Ja tycker att ni skall bÀttre er medâŠ
Ja tycker att ni skall bÀttre er med transporter upp till Pajala området flera gånger har ja fått vÀnta på leverans som har legat kvar i Luleå flera dagar . BÀttra på den sidan för ja talar bara dåligt om er. Den leveransen skulle vara i Pajala senast 26/6. kom den 29/6
Bra och smidig leverans Ànda fram
Bra och smidig leverans Ànda fram, kan inte bli bÀttre! Trevliga chaufförer som har bra koll pÃ¥ det helað
Mycket trevlig bemötande och braâŠ
Mycket trevlig bemötande och bra service nÀr vår leverans kom idag - ringde i förvÀg - var inom utsatt tid - lÀmpade pallen en extra meter åt garaget utan krångel!
Trevlig chaufför som backade upp helaâŠ
Trevlig chaufför som backade upp hela vÀgen då han anade att det skulle vara svårt att vÀnda, vilket stÀmmer vÀldigt bra.
Snabb leverans. Super bra trevlig chafför Trevligt bemötande
Leveransen kom till dörren men bara tvÃ¥âŠ
Leveransen kom till dörren men bara två av tre kollin kom med trots att jag fått besked om att alla tre skulle komma.
Levererades i god tid
Levererades i god tid! Vilken fantastisk chaufför allt var så enkelt för honom! Mycket trevlig man blev glad över hans sÀtt att vara! Allt till belåtenhet!
Trevligt bemötande!
Trevlig chaufför o snabb leverans,dockâŠ
Trevlig chaufför o snabb leverans,dock ingen info nÀr det skulle levereras
Poor delivery
Delivery was given a wrong phone number and contact failed. I got a message to call. I spenr 2x 2 hours intge queue. I suspect the line was not manned. Finally contacted the vendor. They provided the correct phone number and delivery was area ged - 2 weeks later than originally proposed AND the delivery guy still had a wrong phone number.
Product seems good I still need to install it
Leveransen hÀmtades 26-06-12 hosâŠ
Leveransen hÀmtades 26-06-12 hos avsÀndaren. Levererades till mig 26-06-26.
Skall det ta 14 dagar för att leverera inom landet? Ni Àr dåliga, skÀrpning.
Mycket bra
Snabb leverans, trevlig chaufför som lÀmnade försÀndelsen på en Ànnu bÀttre plats Àn anvisat.
Skulle komma pÃ¥ torsdag sen fredag menâŠ
Skulle komma på torsdag sen fredag men kom tillslut på måndag. Ganska dåligt nÀr ni t.o.m ringer och sÀger att ni ska komma på dagen och sedan inye kommer.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ