レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Mycket trevligt bemötande nÀr det skett ett misstag med min bestÀllning och en vara inte kom med i paketet. Jag fick den saknade varan skickad redan dagen efter! TACK för utmÀrkt service och bra produ... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Sist jag köpte kaffe hos er fock jag fel sort. Jag bestÀllde 2 st koffeinfritt kaffe men fick bara 1 (fick en annan smak) tyvÀrr rÃ¥kade jag öppna den innan jag insÃ¥g att jag fick fel. Nu har jag bes... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr sÃ¥ glad att ni finns. Nu har sÃ¥ mycket bra varor, bl.a homeopat medel som jag kan bestÀlla efter konsultation med min homeopat, det Àr fantastiskt. LÀttsam snygg sida och lÀtt att söka pÃ¥... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Stort utbud av kvalitetsprodukter! Bra prissÀttning och ofta rabatterade priser pÃ¥ visst sortiment och det Àr alltid uppskattat! 😃 Trevlig och kunnig kundtjÀnst med toppen fint bemötande! ❣LÀttsamma... もっず芋る

䌁業情報

1. 健康・矎容補品店
  2. 健康食品店

圓該䌁業による蚘述

Hos DCG kan du köpa allt inom naturlig hÀlsa med fokus på hållbart och naturligt! HÀr hittar du homeopatiska lÀkemedel, kosttillskott och kroppsvårdsprodukter på nÀtet. Fri frakt över 199 kr, snabba leveranser och stort utbud, dessutom nya erbjudanden varje vecka! Tillverkare av hÀlsoprodukter sedan 1945. Vår egen produktionsanlÀggning i VÀstra Frölunda Àr GMP- och HAACP-certifierad.

4.4

通垞48時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans. Bra sortiment.
Trevliga i kundtjÀnst hjÀlpsamma och mycket kunniga. De kÀnns tryggt att handla av er.

2025幎4月7日

DCG Nordic AB からの回答

Hej! Tack så mycket för din fina recension, det betyder verkligen mycket för oss. Vi hoppas att våra produkter fortsÀtter att bidra till ditt vÀlmående och din naturliga hÀlsa. Mvh vÀnnerna på DCG

Stort beröm till DCG

Jag vill verkligen ge ett stort beröm till DCG för deras fantastiska produkter och den hjÀlpsamma personalen. Jag har haft nöjet att anvÀnda deras produkter, både för mig sjÀlv och till mina klienter, och jag Àr imponerad av både kvaliteten och effektiviteten. Varje gång jag har haft frågor eller behövt hjÀlp har deras kundservice varit snabb, vÀnlig och vÀldigt professionell.
Jag uppskattar ocksÃ¥ den personliga servicen – alla jag har haft kontakt med har varit vÀldigt kunniga och hjÀlpsamma. Det gör hela upplevelsen sÃ¥ mycket bÀttre!
Pia från Gaiahealth

2025幎4月2日

DCG Nordic AB からの回答

Vilken hÀrlig recension, tack så mycket!! Må din hÀlsoresa fortsÀtta att blomstra, precis som naturen om våren :) Mvh vÀnnerna på DCG

5぀星のうち5の評䟡

Det gÃ¥r alltid snabbt att bestÀlla

Det går alltid snabbt att bestÀlla varor och få dem levererade.

2025幎3月31日

DCG Nordic AB からの回答

Hej! Ett varmt tack från oss för din fina recension. Vi hoppas att våra produkter fortsÀtter att vara en del av din naturliga hÀlsorutin :) Mvh vÀnnerna på DCG

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans, bra pris och originalförpackning. Helt enkelt nöjd och glad!

2025幎3月26日

DCG Nordic AB からの回答

Tack för din lysande recension! Du gjorde vår dag lika solig som en D-vitaminrik sommardag! Mvh vÀnnerna på DCG

Supersnabba leveranser!

Alltid supersnabba leveranser och trevlig kundsupport!

2025幎3月14日

DCG Nordic AB からの回答

Du Àr ju en stjÀrna! Tack för recensionen! Vi önskar dig en framtid fylld av hÀlsa, harmoni och naturlig livskraft. Mvh vÀnnerna på DCG

JÀttebra!

JÀttebra och annorlunda utbud.
Trevlig kundsupport som hörde av sig fort.
Snabbt levererat till Instabox.
Perfekt

2025幎2月18日

DCG Nordic AB からの回答

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi önskar dig en strålande hÀlsa! Mvh vÀnnerna på DCG

Fantastisk kundsupport

Fantastisk kundsupport. Reklamerade en order (som jag tycker att Postnord borde ha stått för, men det tyckte inte de) och DCG gav mig full betalning tillbaka, inom loppet av ett par dagar utan någon diskussion eller krångel. SuverÀn service! /Marie Ackell

2025幎2月3日

DCG Nordic AB からの回答

Tack för att du tog dig tid att skriva så fint! All hÀlsa och lycka till dig! Mvh vÀnnerna på DCG

BestÀllde ögondroppar

BestÀllde ögondroppar, men fick helt fel vara. Ringde upp kundtjÀnst om detta.
Fick till svars att dom kommer skicka ut rÀtt vara men att jag skulle skicka tillbaks den produkt dom skickat fel.
Jag bad att de skulle skicka min vara med express då jag behövde den innan helgen, men nej, dom skickar med vanlig postgång och jag får min produkt en vecka sent. HÀr var det inget tal om att kompensera eller dylikt utan jag ska mest rÀtta till de misstag dom gjort och som tacken för det Àr min egna produkt en vecka sen.

2025幎1月7日
5぀星のうち1の評䟡

Ingen info om att produkter var slut I lager

BestÀllde 2 teer sen bestÀllde jag också 2 småsaker för att komma upp till fraktfritt. Fick hem bestÀllning men teerna fanns inte med, så jag mejlade dem och får till svar att teerna inte finns i lager. Hade jag inte mejlat hade jag inte fått någon info om de. Hade jag vetat de hade jag avbokat ordern då dom 2 sakerna jag fick köpte jag endast för att komma upp i fraktfritt. Så oerhört dåligt. Kommer inte bestÀlla dÀrifrån igen!

2024幎12月19日
5぀星のうち1の評䟡

Jag var intresserad av produkten wild

Jag var intresserad av produkten wild yam och mailade in en enkel fråga om den. Efter en vecka hade jag inte fått svar och ringde upp. Personalen jag pratade med sa att en kollega skulle svara mig via email under dagen. Det var i förrgår, inget svar har kommit. Hur svårt kan det vara liksom?

2024幎11月1日

DÃ¥lig service och vara

BestÀllde honung som hade sockerklumpar och dÀr burken var halvfull och honungen var Àven stenhård och inte mjuk. Har bestÀllt samma honung från annat stÀlle innan utan att ha de hÀr problemen. NÀr jag kontaktade dem om detta så var den jag pratade med och mailade med otrevlig och menade att det inte var något fel på honung och att leverantören sa samma sak. Jag har Àtit honung I hela mitt liv och aldrig varit med om något liknade. De gjorde inget åt detta utan istÀllet fick jag betala för något jag fick slÀnga. Mycket dålig service. Jag kan med all sÀkerhet sÀga att detta var första och sista gången jag handlar från dem. Tack och lov så finns det andra seriösa sÀljare av honung för deg Àr kallar jag inte seriöst. Jag handlar så mycket heller från någon annan vilket jag Àven gjort efter den otrevliga upplevelse.

2024幎8月20日

Jag Àr jÀttenöjd

Jag Àr jÀttenöjd, fri frakt vid över en viss summa hem till dörren. Bra produkter, ovanligt utbud, ekologiska produkter. Bra & ordentligt packat!

2024幎5月6日

DCG Nordic AB からの回答

Tack så hjÀrtligt för att du delar med dig av din upplevelse!

Inget bra bemötaande!

Inget bra bemötande nÀr jag pratade med expediten
Produkten som jag bestÀllde kom inte hem via post. DÅLIGT!!!
NÀr jag pratade med expediten så blev hon nÀstan sur för för att jag inte ville ha produkten.
Den kom inte hem.
Då ville hon sÀtta den på ekonomin.
Inget bra bemötande.

2023幎8月25日

DCG Nordic AB からの回答

Det var tråkigt att höra och detta Àr givetvis inte den kundupplevelse vi önskar att ge.

Du får gÀrna återkomma till oss på info@dcg.se om det finns något vi kan hjÀlpa dig vidare med.

Mvh,
DCG

5぀星のうち2の評䟡

Alldeles för fÃ¥ng lev tid förra gÃ¥ngen

Alldeles för lång lev tid förra gången tog den 16 dagar från bestÀllning till lev. Gjorde bestÀllning nu den 24, inte skickat Ànnu den 2 maj!

2023幎5月2日

DCG Nordic AB からの回答

Hej! Tack för din återkoppling. Vi beklagar verkligen de långa leveranstiderna du upplevt. Vi jobbar hårt för att förbÀttra detta och hoppas kunna visa dig en snabbare leverans nÀsta gång! Mvh vÀnnerna på DCG

Fungerade utmÀrkt ,leverade exakt det

Fungerade utmÀrkt ,leverade exakt det jag bestÀllt och postnord gjorde en utmÀrkt leverans ,också kommer så klart att återkomma som kund.

2022幎10月14日

DCG Nordic AB からの回答

Tack för dina underbara ord! De gav oss en lika stor boost som en shot ingefÀra på morgonen :) Mvh vÀnnerna på DCG

Snabb leverans igen ,Homeopatiska

Snabb leverans igen ,Homeopatiska lÀkemedel
jag testat har fungerat perfekt.

BestÀllning #114745

2021幎12月3日

DCG Nordic AB からの回答

Hej! Tack för dina inspirerande ord! Det Àr så roligt att höra att du Àr nöjd. Vi önskar dig en framtid fylld av hÀlsa och lycka! Mvh vÀnnerna på DCG

Snabba leveranser

Snabba leveranser
Överaskande snabba svar från kundsupport

2020幎1月22日

Tack för din recension! Hoppas din hÀlsa strålar! Mvh vÀnnerna på DCG