Dealerleasing レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Omdat mijn contract afliep werd er contact opgenomen via de whatsapp en heb een nieuw contract afgesloten er ging wat fout met het nieuwe maand bedrag en het werd gelijk opgelost, rij al bijna 3 jaar... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Heb veel ervaring met leasebedrijven, maar dit is voor mij echt het Ultieme voorbeeld van hoe het hoort te gaan. Binnen 1 dag van 1ste contact, naar getekend leasecontract. Complimenten voor Henry. Oo... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Zeer tevreden over dit bedrijf. Vooral de communicatie is uitstekend: we ontvingen heel snel een reactie op onze offerteaanvraag en ook voorafgaand aan de bezorging werd alles duidelijk en tijdig afge... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super service, komen afspraken goed na en wordt goed en uitgebreid geholpen door Henry. Ook de verdere afwikkeling van contracten en back-office is perfect.

企業情報

1. カー リース業

当該企業による記述

Dealerleasing is Nederlands grootste shortleasemaatschappij. Dealerleasing combineert feitelijk alle voordelen van full-operational leasing met de flexibiliteit van een huurauto en ook nog goedkoper dan de gevestigde leasemaatschappijen.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 56

レビューを書く

Snelle service

Na een aanvraag via de website binnen 24 uur contact en binnen 72 uur kon ik mijn auto ophalen. Duidelijke communicatie en vriendelijk.

2024年6月27日

Beste Yannick,

Bedankt voor de review. We zijn blij dat onze communicatie naar wens is geweest!

Top service

Top service ben der super blij mee echt klantvriendelijk

2024年7月4日

Beste Alejandro,

Bedankt voor de review. Goed om te horen dat je blij bent met onze service!

zeer prettig contact

zeer prettig contact, alles snel geregeld (binnen 1 week inclusief auto brengen) en prettige mensen

2024年7月1日

Beste Pieter,

Bedankt voor de review! We proberen ons zo dynamisch mogelijk op te stellen zodat we snel voor je kunnen schakelen. Veel plezier gewenst met jouw nieuwe auto!

5つ星のうち5の評価

Heel goed geholpen en duidelijke uitleg…

Heel goed geholpen en duidelijke uitleg gehad over bepaalde vragen en zaken. De communicatie via Whatsapp werkte geweldig en snel. Ik kan dit iedereen aanraden.

2024年6月10日

Beste Marcel,

Bedankt voor de review! Fijn dat we alles duidelijk voor je hebben kunnen maken. Veel veilige kilometers gewenst!

5つ星のうち5の評価

Heel vriendelijk tegen over de klant en reageert super snel

Heel vriendelijk tegen over de klant alles werd me duidelijk uitgelegd in stappen en die kwam de medewerker ook na en reageert super snel en de auto werd binnen 24uur al geleverd

Beste Jaouad,

Bedankt voor de review! De klant staat hoog bij ons in het vaandel, hierbij hoort een goede klantvriendelijkheid. Top dat jij dit als goed hebt ervaren. Veel plezier gewenst van jouw nieuwe auto!

Fijne partij

Fijne, directe communicatie, waanzinnig snelle levering. Al met al een top-ervaring. Shout-out naar Martijn die via de app sneller is dan z'n eigen schaduw, en zelfs met moeilijke vragen ("kun je een bus regelen die magnetisch is? -> tuurlijk!") goed uit de weg kan.

2024年6月24日

Beste Roel,

Bedankt voor de review! Top om te lezen dat Martijn jou goed heeft kunnen helpen. We zullen dit aan hem doorgeven. Veel plezier gewenst met jouw nieuwe bus!

Zeer vriendelijke medewerker

Zeer vriendelijke medewerker, denkt mee, en zeer attent, zeker een pro!

Beste Mustafa,

Bedankt voor de review! Klanttevredenheid staat hoog bij ons in het vaandel. Hierbij willen we zo behulpzaam mogelijk zijn voor jou. Fijn dat je onze service als goed hebt ervaren. Veel veilige kilometers gewenst!

5つ星のうち5の評価

Tot nu toe een super ervaring gehad

Tot nu toe een super ervaring gehad. Alles is te regelen bij dit bedrijf en denkt ook met je mee. Heerlijk daar hou ik van!

Beste Yoeri,

Dankjewel voor de review. We vinden het belangrijk om met onze klanten mee te denken en zijn blij om te horen dat je tot nu toe een goede ervaring met ons hebt gehad!

Toppers

Ook bij mankement auto proberen ze het goed op te lossen , al 8 jaar klant nooit problemen gehad en goede communicatie.

2024年6月20日

Beste Remco,

Bedankt voor de review. Wat leuk om te horen dat je al 8 jaar klant bij ons bent! We hopen dat je nog lang bij ons blijft en zijn blij om te horen dat je tevreden over ons bent.

Fijne communicatie!

Fijne communicatie!

2024年6月18日

Beste F.e.m.,

Bedankt voor de review! Goed om te horen dat onze communicatie naar wens is geweest.

5つ星のうち4の評価

Prima en vooral snel geholpen

Prima en vooral snel geholpen. Maandag aangevraagd, woensdag rijden. Leuk team en goed bereikbaar. Ik raad ze zeker aan als je op zoek bent naar een goeie shortlease, mij hebben ze goed uit de brand geholpen!
Keep it up Dealerleasing..!!

Cedric, 5 Star Sleutelservice.

2024年6月13日

Beste Cedric, 5 Star Sleutelservice,

Dankjewel voor de review en aanbeveling. We zijn blij om te horen dat we je uit de brand hebben kunnen helpen en wensen je veel veilige kilometers!

Snel geholpen

Goed en snel geholpen

2024年6月18日

Beste Ersin,

Bedankt voor de review. Goed om te horen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen!

5つ星のうち5の評価

Snelle levering en goeie duidelijke…

Snelle levering en goeie duidelijke service en ook nog is een mooie bus ! Zeker een aanrader

2024年6月17日

Beste Bas,

Bedankt voor de review! Top dat onze service jou naar wens is bevallen. Veel plezier gewenst van jouw nieuwe bus!

Snel en vlot geregeld

Snel en vlot geregeld

2024年6月14日

Beste Dennis,

Bedankt voor de review! We willen ons dynamisch opstellen zodat we snel kunnen schakelen aan de hand van de wens van jou. Fijn dat alles snel geregeld was. Veel veilige kilometers gewenst!

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring. Uiteindelijk de totale jaar kilometers verkeerd berekend, maar na 2 weken kon dit nog veranderd worden. Enorm eerlijk dus!!

2024年6月13日

Beste Dylan,

Bedankt voor de review! De klant staat hoog bij ons in het vaandel. Hierbij willen we ons flexibel opstellen om zo aan jouw wens te kunnen voldoen. Veel veilige kilometers gewenst!

Martijn bedankt!

Door overlijden van mijn schoonmoeder op Sardinië had ik een bestelbusje voor 6 personen nodig. Zoeken hiernaar op Internet bracht mij bij Dealerleasing. Mijn contactpersoon was Martijn. Begrijpend, prettig in de omgang en service gericht. Zowel via het net, de telefoon als WhatsApp. Hij kwam snel met een passende oplossing. Als de bus net zo goed is als de service van Dealerlease ben ik een tevreden mens!

2024年6月12日

Beste Cees,

Bedankt voor de review. Allereerst, gecondoleerd. We vinden het fijn om te horen dat we jullie in deze moeilijke tijd hebben kunnen helpen en hopen dat alles naar wens is!

Top!

Goede service, was snel een auto beschikbaar, we zijn goed geholpen!

2024年6月7日

Beste Danique,

Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat we jullie goed hebben kunnen helpen!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。