Dealerleasing レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Omdat mijn contract afliep werd er contact opgenomen via de whatsapp en heb een nieuw contract afgesloten er ging wat fout met het nieuwe maand bedrag en het werd gelijk opgelost, rij al bijna 3 jaar... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Zeer tevreden over dit bedrijf. Vooral de communicatie is uitstekend: we ontvingen heel snel een reactie op onze offerteaanvraag en ook voorafgaand aan de bezorging werd alles duidelijk en tijdig afge... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Heb veel ervaring met leasebedrijven, maar dit is voor mij echt het Ultieme voorbeeld van hoe het hoort te gaan. Binnen 1 dag van 1ste contact, naar getekend leasecontract. Complimenten voor Henry. Oo... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ruim 6 haar hier klant geweest Uiteindelijk de auto ingeleverd Hier waren bij mij bij het inleveren onduidelijkheden. Maar goed ben door noa en Thomas zeer goed geholpen Zijn in contact geblev... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌ リヌス業

圓該䌁業による蚘述

Dealerleasing is Nederlands grootste shortleasemaatschappij. Dealerleasing combineert feitelijk alle voordelen van full-operational leasing met de flexibiliteit van een huurauto en ook nog goedkoper dan de gevestigde leasemaatschappijen.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 55ä»¶

レビュヌを曞く

Weer top

Wil Martijn bedanken, voor zijn inzet.
Lease al heel wat jaartjes bij Dealerleasing en nog steeds top.
Ook de administratie en planning zijn top.
Heb echt niks negatiefs.

Schildersbedrijf.A.C Onink

2025幎7月7日

Beste Jarco,

Bedankt voor de review. Wat leuk om te horen dat je al enkele jaren bij ons least en daarnaast nog steeds tevreden over ons bent! We hopen dat je nog lang bij ons blijft en wensen je nog heel veel veilige kilometers.

Extremely helpful and reassuring

Extremely helpful and reassuring.
Fast response and overall great service.

2025幎6月25日

Dear Robert,

Thank you for your kind review! We're glad to hear you found our service helpful and reassuring. HAve a safe drive!

Brandschoon

Brandschone auto, perfecte service

2025幎6月18日

Beste Hans,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We wensen je veel veilige kilometers toe.

5぀星のうち5の評䟡

Een goede en snelle service en denken

Een goede en snelle service en denken met je mee wat het beste voor je is en klantvriendelijk dus zullen ze vaker van me horen

2025幎6月18日

Beste Patrick,

Bedankt voor de review. Wat fijn dat je onze service aanbeveelt. We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn.

Snel en goed geregeld!

Snel en goed geregeld, zoals elk jaar.

2025幎6月3日

Beste Jules,

Bedankt voor je vertrouwen en je review. Goed om te horen dat alles weer naar wens is verlopen. Veel veilige kilometers toegewenst!

Excellence in costumers approach

They were clear and transparent during all the time and were very helpful and gentil on the communication!

2025幎6月12日

Dear Cassio,

Thank you for your kind words! We're glad to hear that you appreciated our clear and transparent communication, as well as the helpful and gentle approach. It was a pleasure assisting you, and you're always welcome back!

5぀星のうち1の評䟡

Ik dacht via Dealerleasing een goeie

Ik dacht via Dealerleasing een goeie deal te hebben voor een auto. Alles zag er netjes uit op de site, lekker scherpe prijs ook. En het contact was eerst ook prima, heel vriendelijk allemaal tot ik had getekend.

De auto die ik kreeg was gewoon vies. Vlekken op de stoelen, het rook muf, en er lag van alles nog in kruimels, stof, haren. Echt niet fris. Je zou toch denken dat ze ‘m even schoonmaken.

En toen begon het gezeur. Mail, bellen Geen reactie.Je wordt alleen maar doorgestuurd en niemand helpt je echt. Je voelt je gewoon aan je lot overgelaten.

Wat ook niet klopte: de prijs. Op de site lijkt het goedkoop, maar als je eenmaal hebt getekend komen er ineens extra kosten bij. Uiteindelijk betaalde ik veel meer dan gedacht. Ik voel me echt opgelicht.

Later kwam ik erachter dat Dealerleasing, Shortleaseland en Eurocars.nl allemaal bij elkaar horen. Zelfde gasten, andere namen. Alsof ze zich verstoppen.

Ik ben toen gaan zoeken of meer mensen dit hadden meegemaak. En ik vond zelfs een hele site vol klachten op Dealerleasingklachten.wordpress.com

Dit speelt dus al jaren. Daarom heb ik m’n verhaal ook gedeeld bij Radar. Misschien dat er dan eindelijk iets gebeurt.

2025幎5月30日

Beste Emily,

Wat vervelend om te lezen dat uw ervaring niet naar wens is verlopen we nemen alle ervaringen serieus.

Helaas weten we op dit moment niet wie u bent en kunnen we daarom geen direct contact met u opnemen om het probleem op te lossen. We proberen u graag te bereiken, maar zonder aanvullende informatie is dat helaas niet mogelijk.

Zou u zelf met ons contact willen opnemen zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.

Goede communicatie

Goede communicatie, levering zonder zorgen en een top auto.

2025幎5月13日

Beste Bas,

Bedankt voor de review. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze communicatie, de levering en de auto en we wensen je veel veilige kilometers!

5぀星のうち5の評䟡

Zojuist sjoerd gesproken over mijn

Zojuist sjoerd gesproken over mijn volgende lease auto zoals gewoonlijk weer enorm goed en snel geholpen in nog niet eens 10 minuten de nieuwe contract al binnen!! Jammer dat ik maar 5 sterren kan geven anders had ik zeker een 10+ gedaab

2025幎4月30日

Beste Jimmy,

Bedankt voor de positieve review. We zijn blij om te horen dat Sjoerd je naar tevredenheid heeft kunnen helpen en wensen je veel veilige kilometers!

5぀星のうち5の評䟡

Geweldige service en erg snel geleverd

Geweldige service en erg snel geleverd.
Ook degene die alles regelde voor me was erg behulpzaam en heeft al het regelwerk afgewerkt voor me .
Topper

2025幎4月22日

Beste Machiel,

Bedankt voor de review. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze service en wensen je veel veilige kilometers!

5぀星のうち5の評䟡

Het bedrijf levert snel en we zijn erg

Het bedrijf levert snel en we zijn erg vriendelijk geholpen.

2025幎4月14日

Beste Mettina,

Bedankt voor de review. We zijn blij om te horen dat onze snelle service naar wens is geweest en wensen jullie veel veilige kilometers!

5぀星のうち5の評䟡

Dinsdag een offerte opgevraagd en

Dinsdag een offerte opgevraagd en woensdag werd de auto al geleverd. Schoon en op tijd. Ook snelle en duidelijke communicatie met de lease adviseurs. Zeker aan te raden!!

2025幎4月2日

Beste Erik,

Bedankt voor de positieve review. Goed om te horen dat de levering en communicatie naar wens zijn geweest! We wensen je veel veilige kilometers.

5぀星のうち5の評䟡

Altijd antwoord op mijn vraag

Altijd antwoord op mijn vraag, per email op what’s app of telefonisch..

2025幎3月28日

Beste RÊstÊ,

Dankjewel voor de review. We vinden het belangrijk om goed bereikbaar te zijn voor onze klanten en zijn blij om te horen dat dit naar wens is!

Vanaf 1e contact tot de levering voor

Vanaf 1e contact tot de levering voor de deur een topservice, ook wil ik Floor bedanken voor haar geduld en haar zeer klantvriendelijke service.

2025幎3月14日

Beste Ilonka,

Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service van Floor! We wensen je veel veilige kilometers.

5぀星のうち1の評䟡

Komt afspraken niet na.

2025幎3月7日

Beste XX,

U begrijpt dat we niet weten wie u bent.
Ook heeft u niet gereageerd op onze vraag of u zich bekend wilt maken.
Dit is de grootste ergernis voor bedrijven die het goed met de klanten voor hebben.

Jammer dat u ons de kans niet geeft om een mogelijke klacht op te lossen.

Was zeer goed contact

Was zeer goed contact. Vriendelijk en meedenkend. Heeft verstand van zaken. Zeer tevreden met het hele proces.

2025幎2月11日

Beste Bob,

Bedankt voor de positieve review. We vinden het belangrijk om met onze klanten mee te denken en zijn blij om te horen dat je tevreden bent over het gehele proces! We wensen je veel veilige kilometers.

5぀星のうち3の評䟡

Worst company to deal with

Worst company to deal with, do not deal with them. Hidden costs galore, and they do not assist with any queries. It's an it-is-what-it-is situation with them - it was like dealing with a robot.

Rather use a different company.

Update: one of my pain points with the company turned out to be my fault, not dealerleasing.nl hence the change from 1 star to 3.

2025幎2月19日

Dear Mr. Roig,

I am sorry to hear that your experience with Dealerleasing was not to your liking.
Nevertheless, I would like to thank you for the pleasant conversation this week and the explanation you provided.
This is the only way we can continue to work on our service.

Your comments and feedback will be discussed internally so that this will not happen again in the future.

Our sincere apologies for the inconvenience.

Kind regards,

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス