Omdat mijn contract afliep werd er contact opgenomen via de whatsapp en heb een nieuw contract afgesloten er ging wat fout met het nieuwe maand bedrag en het werd gelijk opgelost, rij al bijna 3 jaar... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Zeer tevreden over dit bedrijf. Vooral de communicatie is uitstekend: we ontvingen heel snel een reactie op onze offerteaanvraag en ook voorafgaand aan de bezorging werd alles duidelijk en tijdig afge... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Heb veel ervaring met leasebedrijven, maar dit is voor mij echt het Ultieme voorbeeld van hoe het hoort te gaan. Binnen 1 dag van 1ste contact, naar getekend leasecontract. Complimenten voor Henry. Oo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ruim 6 haar hier klant geweest Uiteindelijk de auto ingeleverd Hier waren bij mij bij het inleveren onduidelijkheden. Maar goed ben door noa en Thomas zeer goed geholpen Zijn in contact geblev... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dealerleasing is Nederlands grootste shortleasemaatschappij. Dealerleasing combineert feitelijk alle voordelen van full-operational leasing met de flexibiliteit van een huurauto en ook nog goedkoper dan de gevestigde leasemaatschappijen.
Emopad 29, 5663 PA, Geldrop, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Wil Martijn bedanken, voor zijn inzet.
Lease al heel wat jaartjes bij Dealerleasing en nog steeds top.
Ook de administratie en planning zijn top.
Heb echt niks negatiefs.
Schildersbedrijf.A.C Onink

Dealerleasing ããã®åç
Extremely helpful and reassuring.
Fast response and overall great service.

Dealerleasing ããã®åç
Een goede en snelle service en denken met je mee wat het beste voor je is en klantvriendelijk dus zullen ze vaker van me horen

Dealerleasing ããã®åç
They were clear and transparent during all the time and were very helpful and gentil on the communication!

Dealerleasing ããã®åç
Ik dacht via Dealerleasing een goeie deal te hebben voor een auto. Alles zag er netjes uit op de site, lekker scherpe prijs ook. En het contact was eerst ook prima, heel vriendelijk allemaal tot ik had getekend.
De auto die ik kreeg was gewoon vies. Vlekken op de stoelen, het rook muf, en er lag van alles nog in kruimels, stof, haren. Echt niet fris. Je zou toch denken dat ze âm even schoonmaken.
En toen begon het gezeur. Mail, bellen Geen reactie.Je wordt alleen maar doorgestuurd en niemand helpt je echt. Je voelt je gewoon aan je lot overgelaten.
Wat ook niet klopte: de prijs. Op de site lijkt het goedkoop, maar als je eenmaal hebt getekend komen er ineens extra kosten bij. Uiteindelijk betaalde ik veel meer dan gedacht. Ik voel me echt opgelicht.
Later kwam ik erachter dat Dealerleasing, Shortleaseland en Eurocars.nl allemaal bij elkaar horen. Zelfde gasten, andere namen. Alsof ze zich verstoppen.
Ik ben toen gaan zoeken of meer mensen dit hadden meegemaak. En ik vond zelfs een hele site vol klachten op Dealerleasingklachten.wordpress.com
Dit speelt dus al jaren. Daarom heb ik mân verhaal ook gedeeld bij Radar. Misschien dat er dan eindelijk iets gebeurt.

Dealerleasing ããã®åç
Goede communicatie, levering zonder zorgen en een top auto.

Dealerleasing ããã®åç
Zojuist sjoerd gesproken over mijn volgende lease auto zoals gewoonlijk weer enorm goed en snel geholpen in nog niet eens 10 minuten de nieuwe contract al binnen!! Jammer dat ik maar 5 sterren kan geven anders had ik zeker een 10+ gedaab

Dealerleasing ããã®åç
Geweldige service en erg snel geleverd.
Ook degene die alles regelde voor me was erg behulpzaam en heeft al het regelwerk afgewerkt voor me .
Topper

Dealerleasing ããã®åç
Heel snel geregeld en auto ook nog thuis afgeleverd

Dealerleasing ããã®åç
Het bedrijf levert snel en we zijn erg vriendelijk geholpen.

Dealerleasing ããã®åç
Dinsdag een offerte opgevraagd en woensdag werd de auto al geleverd. Schoon en op tijd. Ook snelle en duidelijke communicatie met de lease adviseurs. Zeker aan te raden!!

Dealerleasing ããã®åç
Altijd antwoord op mijn vraag, per email op whatâs app of telefonisch..

Dealerleasing ããã®åç
Vanaf 1e contact tot de levering voor de deur een topservice, ook wil ik Floor bedanken voor haar geduld en haar zeer klantvriendelijke service.

Dealerleasing ããã®åç
Was zeer goed contact. Vriendelijk en meedenkend. Heeft verstand van zaken. Zeer tevreden met het hele proces.

De service is top.binnen 24 uur een auto beschikbaar

Dealerleasing ããã®åç
Worst company to deal with, do not deal with them. Hidden costs galore, and they do not assist with any queries. It's an it-is-what-it-is situation with them - it was like dealing with a robot.
Rather use a different company.
Update: one of my pain points with the company turned out to be my fault, not dealerleasing.nl hence the change from 1 star to 3.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã