Zeer correct verlopen, en zal in de toekomst zeker nog beroep doen op jullie, gezien mijn wens boom itogawa en thunbergii de volgende gaan zijn
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ben hier gisteren voor de eerste keer geweest en het is me goed bevallen! Davy heeft passie voor zijn hobby en dat is in alles te merken. Omdat ik beginnende in de bonsai ben heb ik gelijk ha... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mijn eerste bonsai gekocht hier en het is met onze huidige bezorgers altijd maar afwachten hoe het pakketje aankomt. Wel, zoals verwacht doos beschadigd en ondanks de goede aanwijzingen op de doos wat... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dé specialist in bonsai bij De Bladeren in Zoetermeer, vind je zorgvuldig buiten bonsai, van klassieke stijlen tot unieke exemplaren. Onze webshop biedt hoogwaardige bonsai, ontdek de kunst van bonsai en bestel eenvoudig online met snelle levering en uitstekende service.
Tarweakker , 2723TA, Zoetermeer , ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

Debladeren ããã®åç
Chill dude. Got a rare Miyasama at this store.
And superb customer service!

Debladeren ããã®åç
Fijn persoonlijk contact met dit bedrijf geeft je het gevoel alsof je in een fysieke winkel staat ipv 'iets' online koopt.

Debladeren ããã®åç
De bonsai was zorgvuldig verpakt en vast gezet waardoor deze niet beschadigd kon raken in de doos tijdens het vervoer.
Ook is te zien dat er voor de bonsai proffesioneel zorg is gedragen, omdat de boom goed gezond is.
Ik ga hier zeker weer eens bestellen!

Debladeren ããã®åç
Ingepakt met de grootste zorg! Super boom! Echt een aanrader!

Debladeren ããã®åç
Potgrond en schepjes besteld.
Snel bezorgd en goede kwaliteit.

Debladeren ããã®åç
Davy heeft me uitstekend geholpen, hij heeft me alles uitgeled wat ik moest weten je ziet echt dat hij het doet voor de liefde voor de planten ik raad een ieder die interesse heeft in bonsai om bij hem langs te rijden

Debladeren ããã®åç
Snel opgestuurd, ik vind de kwaliteit van het bonsai goed en mooi ingepakt en met een mini brief met instructies voor het bonsai

Debladeren ããã®åç
Ik heb advies gevraagd mbt mijn Bonsai bomen bij De Bladeren en ben erg tevreden over mijn ervaring. Je merkt meteen dat Davy veel passie en kennis heeft van bonsai. Hij geeft duidelijke uitleg en neemt de tijd om je te helpen bij het maken van de juiste keuze, wat vooral fijn is als je nog niet veel ervaring.
Al met al een zeer positieve ervaring. Ik zou De Bladeren zeker aanraden aan zowel beginners als meer ervaren bonsai-liefhebbers.

Debladeren ããã®åç
Een van de mooiste bonsaiâs in mijn collectie :).

Debladeren ããã®åç
Prima schaar en tang geleverd, keurig verpakt en naar volle tevredenheid

Debladeren ããã®åç
Bonsai azalea beni-beni goed verpakt en in goede orde ontvangen, duidelijke verzorgingshandleiding.

Debladeren ããã®åç
Een bestelling gedaan bij deze winkel. En super mooie Juniper, goede prijs en goede service. Ik raad dit bedrijf echt aan. Super vriendelijk en goede prijs kwaliteit verhouding!ð

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã