Dejlige mennesker med en positiv indstilling. Har kun fÃ¥et en god behandling hele vejen. 1000 tak. ððððð

äŒæ¥ãåçããŸãã
fuldstÊndigt udueligt firma der hverken holder hvad de lover eller gÞr noget ud af sagen. Kunden slipper nu afsted med ikke at betale sine regninger helt uden at skulle bevise noget som helst men kun... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Alma mÞdte mit umiddelbare behov for at undgÃ¥ at betale nÊste mÃ¥neds afdrag, grundet midlertidig Êndret Þkonomisk situation. Jeg blev mÞdt med forstÃ¥else og fantastisk god kundeservice - hvilket e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi benytter os af Debita A/S, som virksomhed, til inddrivelse af udestÃ¥ende/ubetalte faktura, samt behandling af inkasso-/fogedretssager. Og har gjort dette igennem 5 Ã¥r nu. Vi er enormt glade fo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Professionel inkasso med fokus på service og relationer. Hos Debtia vÊrner vi om de aftaler, der er indgået mellem vores klienter og deres kunder, og vi arbejder for en fair og respektfuld inddrivelse af udestående fordringer. Siden 2012 har vi hjulpet virksomheder med at sikre deres tilgodehvendelser. Vi prioriterer hÞj service, gennemsigtighed og teknologiske lÞsninger, der gÞr inkassoprocessen både effektiv og brugervenlig. Med vores professionelle tilgang sikrer vi en smidig og resultatorienteret inkassoproces, der styrker vores klienters forretning.
ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
HjÊlper når det gÊlder, behalige mennesker

Debtia ããã®åç
Bondefangeri af vÊrste skuffe. Pas på når Debtia kontakter dig. De lokker til at indgå aftale, som efterfÞlgende ikke kan opsiges. Dyrt og Êrgerligt bekendtskab - jeg anbefaler alle at overveje samarbejdet.
Virkelig dårlig måde at skulle forestille at hjÊlpe kreditorer
Jeg fraråder alle former for samarbejde.
Et firma der trÊder på folk som har brug for hjÊlp, laver man en aftale med dem, Êndrer de selv på aftalerne. Deres bilag harmonerer ikke med de belÞb der kommer ind, de tager selv. Jeg kan blive ved desvÊrre

Debtia ããã®åç
Hvis man kunne give dem 0 stjerner havde det stadig ikke vÊret et bevis for hvor elendigt et inkasso selskab de er. Man betaler således for en ikke eksisterende service. De glemmer helt at fortÊlle hvad det egentlig koster i lÊngden at håndtere ens sag og så overholder de absolut igen aftaler. Efter 3 måneder har de stadig ikke formået at gÞre noget som helst i denne sag til min fordel. Jeg er mållÞs over hvordan man behandler sine kunder. Aldrig om jeg vil anbefale dem til nogen.

Debtia ããã®åç
For gud skyld lad vÊr og hop med på deres nummere de gÞr ikke en skid for dig andet en at tage dine penge

Debtia ããã®åç
Svindle fortaget uden lige, nok derfor de har skifter navn sÃ¥ tit, nÃ¥r det gÃ¥r dÃ¥rligt og folk finder ud af hvor meget de svindler til deres fordel, sÃ¥ smutter folk og de mÃ¥ starte op i et andet navn, men nu er det âheldigvisâ blever sÃ¥ nemt for dem, at de kan fÃ¥ venner og bekendte til at oprette positive anmeldelser pÃ¥ trustpilot, for kunderne gÞre det skutte. SÃ¥ hold jeg vÊk fra dette svindle firma med mange navne. ð€®ð€¬
I har stadig ikke udbetalt de 2500 kr som i skylder mig for den sidste sag, ligemeget hvem jeg snakker med hos jer, sÃ¥ siger i ej det kan ikke vÊre rigtig at de ikke er udbetalt endnu, i har fÃ¥et over 4000 ind pÃ¥ den kunde, men ligemeget hvad sÃ¥ udbetaler i ikke til mig og sÃ¥ har det vÊret en kamp hele forlÞbet, men den ene undskyldning efter den anden og sjovt nok sÃ¥ skriver du visioner, det er sjovt nok prÊcis det samme de andre kunder under jeres tidligere navn skriver, sÃ¥ det er vel bare nye visioner pÃ¥ at fuppe og snyde folk pÃ¥ ny der stoler pÃ¥ jer. ð³ð€Šââïžð€

Debtia ããã®åç
Rigtig god service. Medarbejderen som jeg talte med formåede at smile i telefonen, og ydede en rigtig god kundeservice.
Jeg var i rigtig godt humÞr, da vi afsluttede samtalen

Debtia ããã®åç
Samarbejdet har vÊret fint og så lÊnge man bare overholder betalingerne hver måned, kan man sagtens få lavet fx rentestop, hvilket jo er ret lÊkkert.

Debtia ããã®åç
God og venlig service samt mulighed for en god fornuftig afbetaling

Debtia ããã®åç
Stol aldrig på hvad de siger når de ringer. De gÞr noget helt andet og sender faktura på det. Et stort bondefangeri

Debtia ããã®åç
Jeg fraråder alle former for samarbejde.
Et firma der trÊder på folk som har brug for hjÊlp.
Rigtig flot.
Inkompetence og over-fakturering bÞr vÊre deres motto.

Debtia ããã®åç
Altid en super service hos jer , flinke medarbejdere at tale med , de bedste hilsener Karen

Debtia ããã®åç
Jeg giver hornskov 5 stjerner da jeg kun har 1 lån ved dem og de er en virksomhed som er god til at yde en god service over for mig så jeg hurtigt kan komme af med mit lån . Super god oplevelse.

FUP OG SVINDEL I HÃJSTE KLASSE
OBS. OBS. OBS.:
Debtia ER HornskovVindberg A/S og HornskovVindberg AB i Sverige, hvor de også snyder deres kunder, kan man tydeligvis lÊse om her på Trustpilot. Dem kan I selv gå ind at lÊse om. Det er skrÊmmende lÊsning. HornskovVindberg tror, de kan komme uden om deres fup og svindel overfor andre mennesker ved at kalde sig eller overgå til noget andet. Det er ingen Êndringer i nogle forhold i virksomheden udover, de har fået et nyt navn, hvilket var en nÞdvendighed efter alle de dårlige anmeldelser på HornskovVindberg A/S (AB)
De lever ikke op til deres lÞfter, lokker virksomheder til at tegne abonnement hos dem med henblik på at inddrive penge fra skyldner, men det ender gang på gang, at de ikke kan inddrive noget som helst, men malker deres kunder for penge, og sender gerne deres egne kunder til inkasso, når man nÊgter at betale for noget, man ikke har fået på baggrund af tomme lÞfter. De har sendt mig i fogedretten og taget udlÊg i mine personlige ejendele, for her er de jo knivskarpe, når de skal inddrive til dem selv. Sagen er tilbage fra 2016. BelÞbet var ca. 4000 kr., men nu forlanger de 13.000.
Jeg har sendt sagen til forbrugerrådet og har også tippet medierne omkring deres forretningsmetoder, som er så udspekuleret. I kan lÊse meget mere om dem under HornskovVindberg A/S og HornskovVindberg AB på trustpilot, nu kaldet Debtia. Pas rigtig godt på at falde i samme fÊlde. Alle de positive anmeldelser på Debtia er skrevet fra deres egne ansatte. Pas nu godt på. Der er desvÊrre MANGE mennesker som er gået i fÊlden.
HornskovVindberg/Debtia har formået at presse mig til at indgå et forlig som indebar, at jeg skulle betale 7500kr og slette min tidligere anmeldelse, hvilket jeg gik mig med til. Men nu kan jeg se, at forbrugerombudsmanden d. 15.11.23 har sendt min klage videre til Politiets Adminstrative Center ved Midt- og Vestjyllands Politi, da de er tilsynsmyndighed for inkassobureauers overholdelse af god inkassoskik. Ligeledes har jeg tippet flere medier om HornskovVindberg og Debtia.
Skrevet af Amira

Debtia ããã®åç
Hvis jeg kunne give Emilie 10 âïžâïžâïžâïžâïžâïžâïžâïžâïžâïž her fik hun det, hvis alle bogholdere var som hende, ville verden ser lysere ud, ved ikke hvordan hun ser ud, men sÞd,smilende og en glad pige er hun
FÃ¥ flere som hende, bedste service

Debtia ããã®åç
Der var nogle komplikationer I forhold til en gammel aftale jeg havde lavet.. Emilie var der lige med det samme.. sÃ¥ god kundeservice og imÞdekommenhed skal man lede langt efter.. Hun fortjener prisen som Ã¥rets medarbejder.. verdens bedste kundeservice. ðð€

Debtia ããã®åç
Jeg Þnskede en bekrÊftelse på en betaling. De henviste mig til rette vedkommende i et andet firma. Det viste sig , at der ikke var et problem, kun min utålmodighed.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã