レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

En een derde bestelling. Met buren en vriendinnen samen nog een grotere bestelling geplaatst. Het uitpakken was een feestje. Iedereen heeft hun plantje al en iedereen is dik tevreden over de service... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb de cactus en secculente variatie boxen gekocht van tien stuks ieder. Allemaal verschillende plantjes gekregen en een extra plantje, die er goed uit zien. De levering duurde iets langer vanwege... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Schitterende planeten voor een acceptabele prijs.Voor het versturen zijn ze erg goed verpakt zodat er niets mis kan gaan tijdens de verzending. Al met al een super koop waar ik erg blij mee ben. Ik ko... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 皮苗店
  2. むンテリア デザむン店

圓該䌁業による蚘述

DeCactusWinkel is de online winkel met de grootste collectie van bijzondere cactussen en vetplanten.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Prima webshop!

De cactussen zijn in goede staat bij mij terecht gekomen. Boven een bepaald bedrag kreeg ik er een gratis cactus bij. Alleen wel jammer dat het er precies eentje is waar ik niet op zat te wachten. Misschien de volgende keer een keuze maken gebaseerd op wat er gekocht is qua soort en esthetiek. Ik hoop iemand anders ermee blij te kunnen maken.

2021幎6月18日

Super!

Snelle, goed verzorgde service. De planten worden altijd met goede zorg opgestuurd en ingepakt. Ook zijn ze heel snel. De plantjes zelf zien er ook altijd prachtig uit, de eigenaren doen echt hun best om de mooiste plantjes uit te kiezen voor de klant. Dit was mijn 2e order en zullen zeker meerdere volgen!

2021幎6月18日

De Cactus Winkel からの回答

Bedankt voor jouw mooie review Marjolein! We hopen je in de toekomst weer blij te kunnen maken met onze plantjes!

De Cactus Winkel🌵

Mooie vetplantjes

Redelijk goed verpakt met papier. Mooie vetplantjes! Ik zal in de toekomst nog eens bestellen.

2021幎5月4日

Beste Eva,

Bedankt voor jouw review! We hopen je snel weer blij te kunnen maken met onze plantjes.

mooie vetplantjes besteld

mooie vetplantjes besteld, ondanks de enorm trage bezorging waar jullie vast niets mee kunnen. goed verpakt en mooi prijsje. ik ga zeker vaker bestellen bij jullie

2021幎5月3日

Beste Monique,

Bedankt voor jouw mooie review! Fijn om te lezen dat ondanks de trage bezorging de plantjes in goede orde zijn aangekomen.

We hopen je snel weer blij te kunnen maken met onze plantjes.

Prachtige planten

Prachtige planten, waarvan er eentje zelfs twee bloemknoppen heeft en een erg prettige communicatie met Lois! Daarbij zijn de planten heel zorgvuldig ingepakt en reisklaar gemaakt.
Ben acuut lid geworden van de "fanclub"!
Dank je wel, Lois en Emilio!

2021幎5月3日

Beste Dine,

Super bedankt voor jouw mooie review! We zijn erg blij te horen dat de planten prachtig zijn en goed zijn aangekomen. We hopen je snel weer blij te kunnen maken met onze planten.

Hopelijk tot snel in onze webshop!

Word je vrolijk van

Netjes ingepakt, snel bezorgd en ontzettende leuke schattige plantjes!

2021幎4月30日

Beste Rian,

Vriendelijk bedankt voor jouw review en fijn te horen dat plantjes bevallen!

Hopelijk tot snel in onze webshop!

Groetjes!
Team De Cactus Winkel 🌵

5぀星のうち5の評䟡

Fijne webwinkel, mooi assortiment, uitstekende service

Ik heb laatst voor het eerst bij jullie planten besteld. Ik was aangenaam verrast door het leuke aanbod aan echeveria met soorten die ik nog niet elders tegenkwam, maar ook de verzending was snel en heel netjes. Alle plannen zijn gezond en in perfecte staat aangekomen mede dankzij de goede verpakking van de plannen met hun potten. Bij besteding van €20,- krijg je bovendien een minicactus cadeau! Wat ik ontzettend leuk en attent vond, was dat jullie doorhadden dat ik gek van echeverias ben en dus een mini-echeveria toegevoegd hadden. Alles bij elkaar genomen was ik heel erg blij met mijn bestelling en zal ik zeker nog eens bij jullie bestellen!

2021幎4月13日

Beste Katinka,

Wat fijn om te lezen dat je door ons leuke aanbod in Echeveria's erg verrast was en dat de bestelling goed is aangekomen.

Ontzettend bedankt voor jouw mooie review en hopelijk tot snel in onze webshop.

Aanrader!

Ontezettend mooi onderhouden plantjes met een fantastische variatie! Ook een gratis vetplant meegekregen :)

2021幎4月4日

Beste Jasmijn,

Bedankt voor jouw mooie review en fijn te lezen dat je het een fantastische variatie vind!

Met vriendelijke groet!

5぀星のうち4の評䟡

Cactusssen zijn er mooi en divers

Cactusssen zijn er mooi en divers. Tijdens vervoer wel veel aarde geknoeid doordat ze liggend waren ingepakt.

2021幎3月25日

Beste Evelie,

Vriendelijk bedankt voor jouw positieve review en dat je onze cactussen mooi en divers vind!

Hopelijk tot snel op onze webshop.

Groetjes!

5぀星のうち5の評䟡

Voor het eerst bij jullie besteld

Voor het eerst bij jullie besteld, ik vond dat jullie mij netjes hielpen, ook toen ik een vraag stelde via messenger kreeg ik meteen antwoord.
Opzich ben ik niet zo blij met de bezorging van DPD, buiten het feit dat het pakje alle kanten is opgeweest , volgens track ans trace en wat wat dagen duurde kreeg ik het pakket op de kop bezorgd ( zij weten niet wat er in zit) .Gelukkig hadden jullie de cactussen goed verpakt, dus jullie betreft geen schuld , met jullie werk ben ik tevreden.
Dit is mijn eerlijke mening.

2021幎3月8日

Beste Brigitte,

Vriendelijk bedankt voor jouw positieve reactie! Fijn te lezen dat ondanks de bezorging van DPD de cactussen toch in goede conditie zijn geleverd. We hopen dat je er veel plezier van hebt en snel weer een bestelling van je te mogen ontvangen.

Topwebshop

Duidelijke en goed navigeerbare webshop, snelle verzending en uitmuntend verpakt! Plant voldeed helemaal aan beschrijving, was zelfs nog groter dan ik had verwacht. En nog een plantje cadeau bij mijn bestelling ook!

2021幎3月7日

Beste Jane,

Super bedankt voor jouw mooie review! We vinden het erg fijn te horen dat onze webshop duidelijk en overzichtelijk is en dat de bestelling snel geleverd was en de plant goed was ingepakt.

We hopen snel weer een mooie bestelling van je te mogen ontvangen.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。