レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

En een derde bestelling. Met buren en vriendinnen samen nog een grotere bestelling geplaatst. Het uitpakken was een feestje. Iedereen heeft hun plantje al en iedereen is dik tevreden over de service... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb de cactus en secculente variatie boxen gekocht van tien stuks ieder. Allemaal verschillende plantjes gekregen en een extra plantje, die er goed uit zien. De levering duurde iets langer vanwege... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Schitterende planeten voor een acceptabele prijs.Voor het versturen zijn ze erg goed verpakt zodat er niets mis kan gaan tijdens de verzending. Al met al een super koop waar ik erg blij mee ben. Ik ko... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち4の評䟡

De cactussen zijn in goede staat bij mij terecht gekomen. Boven een bepaald bedrag kreeg ik er een gratis cactus bij. Alleen wel jammer dat het er precies eentje is waar ik niet op zat te wachten. Mis... もっず芋る

䌁業情報

1. 皮苗店
  2. むンテリア デザむン店

圓該䌁業による蚘述

DeCactusWinkel is de online winkel met de grootste collectie van bijzondere cactussen en vetplanten.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering. Goed verpakt.
Heel mooi assortiment aan vetplantjes gekregen. 👍

2021幎2月3日

Beste Maria,

Bedankt voor jouw positieve reactie! Veel plezier met de plantjes!

DeCactusWinkel

Zorgvuldig en goede service

Het product was zeer goed en zorgvuldig verpakt. Hierdoor kwamen de plantjes met tere blaadjes in perfecte staat aan. Ik werd goed op de hoogte gehouden tijdens het verzendproces. Ik ben zeer tevreden over de cactus winkel en zal er in de toekomst ook zeker vaker bestellen.

2021幎1月31日

Beste Sanne,

Bedankt voor jouw positieve reactie en fijn te horen dat alles in goede conditie bij jou thuis is aangekomen.

Hopelijk tot snel bij DeCactusWinkel!

prima planten

prima planten, van hoge kwaliteit

2021幎1月28日

Beste Geert,

Bedankt voor de positieve review!
Hopelijk heb je nog heel lang plezier van onze planten.

Heel netjes ingepakt

Heel netjes ingepakt, en mooie cactussen, ben heel tevreden, alleen jammer dat er geen namen bij staan maar dat is het enige minpuntje

2021幎1月28日

Beste Thea,

Bedankt voor de positieve review!
We zijn erg blij om te horen dat alles goed is aangekomen en dat je tevreden bent.

Hopelijk tot snel!

All perfect

All perfect! Very fast shipping. The cacti and succulents arrived in perfect condition. And all beautiful, I definitely recommend them. They have a new and loyal customer!!

2021幎1月27日

Dear Josefina,

Thank you so much for your positive review!
We are very happy to read that everything arrived in good condition and that we have a new and loyal costumer!

Cheers!

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering goed verpakt mooie

Snelle levering goed verpakt mooie planten zeer tevreden

2021幎1月27日

Beste Jos,

Bedankt voor de positieve review.
We zijn erg blij te lezen dat je tevreden bent met de planten.

Hopelijk tot snel bij DeCactusWinkel.

Mooie plantjes

Mooie plantjes, netjes en veilig ingepakt en snelle verzending.

2021幎1月25日

Beste A. Niehof,

Bedankt voor de review.
Hopelijk tot snel bij DeCactusWinkel.

5぀星のうち5の評䟡

Ben zeer tevreden over de cactus

Ben zeer tevreden over de cactus winkel.
Altijd een snelle levering , en prachtige planten.
En veel keuze, en geregeld weer nieuwe planten.
Zeker de moeite waard om eens te gaan kijken.
Vr gr Jannie .

2021幎1月24日

Beste Jannie,

Bedankt voor je positieve review!
Fijn te lezen dat de planten naar wens zijn.

5぀星のうち5の評䟡

Het kan dus echt plantjes over de post!!!

Ik heb vrienden en familie in Nederland wonen maar zelf woon ik in het buitenland. Ik wilde een aantal vrienden een plantje sturen dus vond ik decactuswinkel op internet en heb ik daar een bestelling geplaatst van 3 verrassingsschalen en bij onze vrienden laten thuisbezorgen.
Ik heb mooie reacties van hen gekregen over de schalen en de vetplantjes. Het was snel bezorgd en alles was in perfecte conditie aangekomen. Onze vrienden waren er heel blij mee! Ik ben erg tevreden over de service en de kwaliteit van de plantjes. Super!! Wist niet dat je plantjes over de post kon sturen maar het KAN DUS ECHT! Complimenten voor decactuswinkel! Ga zo door!!

2021幎1月23日
自発的なレビュヌ

Beste Monique,
Wat fijn te lezen dat we je door de afstand toch zo goed hebben kunnen helpen en dat we iedereen blij hebben kunnen maken.

Hopelijk tot snel!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス