レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

En een derde bestelling. Met buren en vriendinnen samen nog een grotere bestelling geplaatst. Het uitpakken was een feestje. Iedereen heeft hun plantje al en iedereen is dik tevreden over de service... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Schitterende planeten voor een acceptabele prijs.Voor het versturen zijn ze erg goed verpakt zodat er niets mis kan gaan tijdens de verzending. Al met al een super koop waar ik erg blij mee ben. Ik ko... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち4の評䟡

De cactussen zijn in goede staat bij mij terecht gekomen. Boven een bepaald bedrag kreeg ik er een gratis cactus bij. Alleen wel jammer dat het er precies eentje is waar ik niet op zat te wachten. Mis... もっず芋る

䌁業情報

1. 皮苗店
  2. むンテリア デザむン店

圓該䌁業による蚘述

DeCactusWinkel is de online winkel met de grootste collectie van bijzondere cactussen en vetplanten.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Top kwaliteit en variatie

Ik heb de cactus en secculente variatie boxen gekocht van tien stuks ieder. Allemaal verschillende plantjes gekregen en een extra plantje, die er goed uit zien. De levering duurde iets langer vanwege de stenge vorst. Maar hier werd ik over gemaild, wel rijkelijk laat maar beter dan bevroren plantjes bezorgt krijgen! Top prijs kwaliteit verhouding, gewoon erg tevreden.

2021幎2月22日

Een (web)winkel met een geweldige

Een (web)winkel met een geweldige service. We hadden plantjes besteld, maar door het slechte winterse weer, werd het pakketje (begrijpelijk) later afgeleverd door het transport bedrijf.
Bij aankomst bleken de plantjes beschadigd te zijn en aan de kleur te zien ook nog eens bevroren geweest te zijn.
Vervolgens contact gezocht met decactuswinkel.nl en het verhaal uitgelegd met bijbehorende foto's.
We kregen heel snel een reactie, waardoor wij opnieuw een levereing hebben mogen ontvangen. Echt een super service, daar kunnen andere organisaties nog wat van leren. Ik raad deze WebWinkel dan ook van harte aan, om zaken mee te doen. Mvg.,

2021幎2月18日
5぀星のうち2の評䟡

Er staat op de site snelle levering

Er staat op de site snelle levering. Maar wacht nu al een week op mijn pakketje. Ik noem dat niet snel.
Het is leuk om als kadootje te bestellen. Maar niet als het na de verjaardag pas arriveert. En totaal niet snel wordt geleverd of opgestuurd.

2021幎2月16日

Beste Lianne,

Bedankt voor jouw review!

Wat vervelend om te horen dat de levering langer duurde dan verwacht. Door de vrieskou van vorige week hebben we de bestellingen uitgesteld tot aan 15 februari, dit stond ook vermeld op onze website. De planten kunnen niet goed tegen vrieskou en kunnen hierdoor bevriezen waardoor ze het transport niet zullen overleven. Wij willen graag dat jouw bestelling in goede conditie bij je thuis wordt geleverd.

Excuses voor het ongemak.

5぀星のうち5の評䟡

Mijn pakketje was super goed en

Mijn pakketje was super goed en zorgvuldig ingepakt, waardoor er niks kapot kon gaan.
De ontvangen cactussen zijn in een goede staat en zien er erg leuk uit. Ook een leuke ervaring om jouw eigen 'doe het jezelf' schaal in elkaar te zetten.
Ik ben dus echt mega tevreden!
En als pluspunt heb ik een extra cactus ontvangen, wat een leuke verassing was.

2021幎2月6日

Beste Daphne,

Hartstikke bedankt voor de positieve reactie en fijn te horen dat alles in goede conditie is aangekomen en dat je het leuk vond om ook jouw eigen schaal te kunnen maken.

5぀星のうち5の評䟡

Goede verzending, goed contact via whatsapp

Voor het plaatsen van mijn bestelling had ik wat vragen, hier is snel op gereageerd via whatsapp. Duidelijk antwoord gekregen. Goede service dus. De planten zaten keurig verpakt. Natuurlijk zijn er hier en daar wat blaadjes afgebroken en is er aarde uit de potjes gevallen, maar over het algemeen zeer tevreden over hoe de verzending is verlopen. Ook heeft de cactuswinkel na het plaatsen van mijn bestelling laten weten dat de planten in verband met de kou drie dagen later zouden komen, wat natuurlijk fijn is om te horen.
Fijne ervaring dus!

2021幎2月5日

Beste Ilse,

Bedankt voor de mooie en positieve reactie over onze service! Fijn te horen dat alles in goede conditie is aangekomen. Heel veel plezier met onze plantjes en hopelijk tot snel bij DeCactusWinkel.

Groetjes!

Toppertjes

Top! De planten zijn ondanks de kou en langere levertijd toch in super goede staat bij ons aangekomen. Ruim 20 super schattige mini cactussen en vetplantjes staan bij ons te springen om te gaan aarden. Dat worden er vast nog meer! 🀗

2021幎2月3日

Beste Lindsey,

Bedankt voor de positieve reactie! Fijn te horen dat alles in goede staat bij jullie is aangekomen :).

5぀星のうち5の評䟡

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering. Zo lief dat er een extra plantje bij zit! Ik heb nu 2x besteld en ga dit zeker nog vaker doen.

2021幎2月3日

Beste Marieke,

Bedankt voor de positieve reactie! Fijn te horen dat je tevreden bent met onze service en de snelle levering en dat je de gratis plantjes leuk vind!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。