DECADENT COPENHAGEN レビュー 247

TrustScore 5段階評価の4.5

4.4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

:-) Bestilte vare til Norge, fikk levert innen få dager. Raskt, enkelt og fint pakket inn! Eneste som ikke var helt tydelig var hvorfor jeg betalte mindre først og så fikk regning på skatter etter... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ny lynlås i en gammel taske. I var så imødekommende i min forespørgsel, tasken var tilbage hurtigere end forventet - og I fulgte vores dialog helt til dørs med den bedste kundeservice og forsendel... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Decadent leverer kvalitetsprodukter som aldrig skuffer. Ved en bestilling af en lille nøglering på Decadents webshop fik jeg en service udover hvad man kan forvente. Nøgleringen var udsolgt, samme... もっと見る

企業情報

1. バッグ店

当該企業による記述

DECADENT er en selvstændig virksomhed, der er grundlagt i København i 2005. Karina Mundt Holst, ejer og kreativ direktør, er kvinden bag DECADENT. Efter flere år i modebranchen skabte hun sit eget brand, da hun forelskede sig i sin mors gamle taske fra 70’erne. Karina Mundt Holst redesignede tasken til den ikoniske DECADENT-taske kaldet Working Bag. Alle DECADENT-styles bliver forstsat designet af Karina Mundt Holst, der i dag har et dedikeret team af medarbejdere omkring sig på kontoret i Kokkedal. Herfra bliver varerne designet og distribueret ud til et bredt netværk af de bedste danske og internationale forhandlere og kunder.

4.4

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Cathrine taske

Jeg har købt en Cathrine taske, da jeg har brug for en arbejdstaske, hvor der lige nøjagtig kan være en 14" laptop samt lidt tilbehør, uden at tasken bliver for voldsom. Tasken kom dagen efter bestilling, og er super flot og i en mega lækker kvalitet.
Dagen efter modtagelse, starter en 20% rabat kampagne, og det var jeg naturligvis lidt ked af, da tasken i pris ligger sådan lige over, hvad mit budget egentligt var. Men jeg nåede næsten kun at skrive til firmaet før jeg havde fået refunderet rabatten. Det synes jeg er rigtig god kundeservice, og gør, at jeg også vender tilbage igen en anden gang.
Jeg glæder mig til at tage min nye taske i brug.

2026年4月30日
5つ星のうち3の評価

Hurtig til og sende tasken

Hurtig til og sende tasken, men men har nu sendt 3 mail og får ikke svar på hvornår jeg får mine penge tilbage.

2025年12月2日

DECADENT COPENHAGEN からの回答

Tak for din anmeldelse. Vi kan se, at vi har modtaget to mails fra dig – den første om, at svigerdatteren havde ombestemt sig og tasken sendes retur, hvilket vi vurderede blot som en konstatering og derfor ikke noget, der krævede svar. Den anden mail omhandler tilbagebetaling.
Ved retur kan der gå et par ekspeditionsdage til registrering på lager samt nogle bankdage, før pengene er tilbage på din konto – det er helt normalt ved onlinehandel.
Vi er ærgerlige over de 3 stjerner, da vi altid bestræber os på god service, men i travle perioder som ved Black Week kan der forekomme lidt længere behandlingstid. Vi håber på forståelse for dette.

Amazing customer service

Amazing customer service
I have a Nicky bag and one of the screws went off. The customer service employee was super helpful to resolve my issue. Now my bag is again like new and fully functioning.
I am super happy with this level of customer service.

2025年10月28日

DECADENT COPENHAGEN からの回答

Thank you so much, that makes me very happy to hear. All the best from Karina - Decadent

5つ星のうち2の評価

Købte en hjerte nøglering og den gik i…

Købte en hjerte nøglering og den gik i stykker efter meget kort tid. Den kunne ikke sættes sammen igen, og havde den kun i lidt over en måned. lidt ærgeligt, når den kostede 450 kr

2025年4月28日

DECADENT COPENHAGEN からの回答

Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt at høre, at din hjerte nøglering er gået i stykker efter så kort tid. Jeg har dog en klar fornemmelse af, at vi tidligere har haft en korrespondance og har hjulpet dig med at få den repareret, men hvis problemet er opstået igen, vil vi meget gerne have direkte besked, så vi kan finde en løsning.
Kontakt os gerne på info@decadentcopenhagen.dk

5つ星のうち2の評価

Jeg fik en Nicky crossbody taske i…

Jeg fik en Nicky crossbody taske i julegave 2024. Nu er den gået i stykker (hanken falder af via lille skrue) og jeg kan ikke få kontakt til firmaet. Tidligere har jeg købt flere af deres fine tasker, men det er vist slut nu, for pris og kvalitet stemmer ikke overens længere 🤯😠

2025年5月2日

Kære anonyme kunde,
Det er vi virkelig kede af at høre – særligt at din taske er gået i stykker på grund af en mistet lille skrue.
Vi har desværre ikke modtaget nogen henvendelse fra dig på vores info-mail, men heldigvis er en løs skrue en mindre ting, som vi hurtigt kan udbedre. Skruer kan desværre ryste sig løse over tid, og det kan være svært helt at undgå.
Kvalitet, pris og serviceniveau er vores kerneværdier, og vi gør os stor umage for, at de følges ad.
Du er meget velkommen til at kontakte os på info@decadentcopenhagen.dk, så hjælper vi dig med det samme – vi vil selvfølgelig gerne sikre, at du bliver glad for din taske igen.
Vi ser frem til at høre fra dig.

5つ星のうち1の評価

Dårlig oplevelse med kvalitet og kundeservice

Jeg købte en lysebrun carly crossbody som desværre ikke lever op til forventningerne. Farven på det lyse læder begynder hurtigt at blive mørkere flere steder og lynlåsen bliver fuldstændig rusten. Det kan jeg ikke forstå når tasken har den pris. Jeg kontakter derfor kundeservice og sender billeder af de problemer jeg oplever. De siger at læderet får mørke plamager grundet slid (selvom det ikke er på den side at tasken som ikke er ind mod kroppen når man går med den). De siger også at lynlåsen er af bedste kvalitet og at denne ikke er en reklametion på trods af at de ikke kan åbne billedet. De har altså ikke engang set hvordan lynlåsen ser ud. Jeg er meget forundret og skuffet både over kvaliteten og kundeservice. desværre en meget dårlig opvelelse.

2023年12月2日

DECADENT COPENHAGEN からの回答

Kære Tina, Det er jeg selvfølelig ked af at du synes her næsten et år efter at vi har haft korrespondancen omkring din taske. Jeg har for en god ordens skyld kigget den igennem igen, og jeg kan ikke se hvordan vi kan holdes til ansvar for den minimale slitage der var på din taske samt på legeringen på YKK lynlåsen som er de mest hårdføre lynlåse i branchen, men som alt andet også vil få synligt slid. Beklager at vi ikke kunne efterleve dit ønske om en ny taske, men slitage kan vi ikke holdes ansvarlige for. Mvh Karina - Decadent

Mit yndlings mærke

Mit yndlings mærke - Bare lækkert ❤️

2024年10月28日

DECADENT COPENHAGEN からの回答

Det er vi glade for at høre. Tusind tak for at dele.

5つ星のうち4の評価

Ihærdighed efter at finde en vare

Ihærdighed efter at finde en vare, der havde forputtet sig. Gaven kunne bruges ved nr 2 fejring af rund fødselsdag😏🤗

2024年8月12日

DECADENT COPENHAGEN からの回答

Ja vi beklager endnu engang at leveringen blev forsinket. Som vi adviserede om, var det den allersidste Esther i Navy, som ikke var nem at lokalisere på det pakkelager som vi benytter. Håber meget at modtageren blev glad for pungen, ved den anden fejring😉

Varm anbefaling

Lækkert vare, flot pakke og god leveringstid.
Hvad er der ikke at være tilfreds med :)

2024年7月17日

Det er vi meget glade for at høre. Tusind tak. Mvh Karina - Decadent

5つ星のうち5の評価

God service der gik den ekstra mil

2024年6月12日

DECADENT COPENHAGEN からの回答

Dejligt, det er vi glade for at du synes. Tak for den fine anmeldelse.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。