Jeg har kÞbt en Cathrine taske, da jeg har brug for en arbejdstaske, hvor der lige nÞjagtig kan vÊre en 14" laptop samt lidt tilbehÞr, uden at tasken bliver for voldsom. Tasken kom dagen efter best... ãã£ãšèŠã
:-) Bestilte vare til Norge, fikk levert innen fÃ¥ dager. Raskt, enkelt og fint pakket inn! Eneste som ikke var helt tydelig var hvorfor jeg betalte mindre fÞrst og sÃ¥ fikk regning pÃ¥ skatter etter... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ny lynlÃ¥s i en gammel taske. I var sÃ¥ imÞdekommende i min forespÞrgsel, tasken var tilbage hurtigere end forventet - og I fulgte vores dialog helt til dÞrs med den bedste kundeservice og forsendel... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Decadent leverer kvalitetsprodukter som aldrig skuffer. Ved en bestilling af en lille nÞglering pÃ¥ Decadents webshop fik jeg en service udover hvad man kan forvente. NÞgleringen var udsolgt, samme... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
DECADENT er en selvstÊndig virksomhed, der er grundlagt i KÞbenhavn i 2005. Karina Mundt Holst, ejer og kreativ direktÞr, er kvinden bag DECADENT. Efter flere Ã¥r i modebranchen skabte hun sit eget brand, da hun forelskede sig i sin mors gamle taske fra 70âerne. Karina Mundt Holst redesignede tasken til den ikoniske DECADENT-taske kaldet Working Bag. Alle DECADENT-styles bliver forstsat designet af Karina Mundt Holst, der i dag har et dedikeret team af medarbejdere omkring sig pÃ¥ kontoret i Kokkedal. Herfra bliver varerne designet og distribueret ud til et bredt netvÊrk af de bedste danske og internationale forhandlere og kunder.
Store Regnegade 5, 2 tv., 1110, KÞbenhavn K, ãã³ããŒã¯
- info@decadentcopenhagen.dk
- decadentcopenhagen.dk
Nice bags
Nice bags. Fast delivery. Will be great to know how to look after the bags (to keep them longer). It will be useful to have a few videos on website. Thanks a lot.

Lynhurtig levering
Lynhurtig levering, og tasken som jeg kÞbte er jeg meget glad for :-)

DECADENT COPENHAGEN ããã®åç
Super hurtigt svar og god service
Super hurtigt svar og god service - manglede lidt reservedele som i lynhurtigt sendte ðâ€ïž

God kÞbsoplevelse
Jeg kÞbte 2 tasker hvor jeg returnerede den ene af dem og efter kort efter jeg havde sendt den tilbage fik jeg pengene tilbage på min konto. Det var nemt og en god kÞbsoplevelse. De svarer også hurtigt på henvendelser over mail:)

DECADENT COPENHAGEN ããã®åç
Jeg havde lige kÞbt en pung til smÃ¥âŠ
Jeg havde lige kÞbt en pung til små 1000 kr. og så var der 20 procent på alt i shoppen, det blev jeg noget ked af af, da det er mange penge ekstra for mig.
Hilsen Ulla Nielsen.
Holmehusvej 30
2680 SolrÞd
Taskerne er jo altid lÊkre! Men servicen er også go'
Modtog en forkert farve "Cathrine" - skulle ikke bÞvle med andet end sende den tilbage - den rigtige kom hurtigt. Og var flot og lÊkker!

Nemt at bestille
Nemt at bestille, nÃ¥r fÞrst det svÊre valg blandt de smukke varer, er truffet. God info om forsendelse. Super hurtig levering. Og dejlig vare at tage i brug âïžâïžâïžâïžâïž

Har tre ting herfra
Har tre ting herfra. FÞrst en pung, så en håndtaske og så en stÞrre håndtaske.
Alt kÞbt på tilbud, og alt fungerer prÊcis som det skal.
Upåklageligt x3.
Gid jeg var millionÊr og kunne kÞbe lidt flere modeller.

DECADENT COPENHAGEN ããã®åç
Gaven er ikke givet endnu
Gaven er ikke givet endnu, men regner med det er som Þnsket.
Levering perfekt.

DECADENT COPENHAGEN ããã®åç
Kundeservice udover hvad man kan forvente
Decadent leverer kvalitetsprodukter som aldrig skuffer.
Ved en bestilling af en lille nÞglering på Decadents webshop fik jeg en service udover hvad man kan forvente. NÞgleringen var udsolgt, sammen blev vi enige om anden farve, det var en gave der skulle bruges et par dage efter. For at sikre den kom frem inden, tilbÞd de at kÞre forbi med den, og aflevere den hos mig. Flot service.

Meget tilfreds
Meget tilfreds, flotte varer der er pÊnt pakket ind.
Vil til enhver tid anbefale Decadent

Smuk og funktionel taske
Smukke tasker som også er funktionelle. Det er min 4 taske fra Decadent Copenhagen.

Hurtig levering
Hurtig levering. Meget smuk taske, som jeg bliver glad for i mange år.

DECADENT COPENHAGEN ããã®åç
Den skÞnneste shopper til en fantastiskâŠ
Den skÞnneste shopper til en fantastisk pris - og ned hurtig levering.ðð»

Hurtig ekspedition/LÊkker taske
Hurtig ekspedition. Er meget glad for taske, virker til at vÊre god kvalitet:-)