レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

we hebben iets langer moeten wachten ivm onderdelen die niet op voorraad zouden zijn maar het bestelde materiaal hebben we in goede orde ontvangen. het is nu gemonteerd en het past allemaal perfect. i... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Originele luxaflex horizontale jaloezien besteld. Inmeten was eenvoudig met de meetinstructies. In de praktijk passen de jaloezien prima. Service is prima. Voor twee ramen was de verkeerde kleur gele... もっと見る

5つ星のうち3の評価

De website is prima, alhoewel je best wat meer hulp mag hebben bij de bedieningsmogelijkheden. Bestellen gaat ook vlot. Hier mis ik de optie achteraf betalen. Zeker omdat NADAT je de bestelling hebt... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Keurig ingepakt, alles goed verzorgt alleen de buiten latjes met magneten deze zaten niet goed vast. Ook de maat was van allemaal gelijk terwijl dit niet zo was doorgegeven. Gelukkig konden we deze ma... もっと見る

企業情報

1. インテリア デザイナー
  2. 浴室リフォーム業
  3. 寝室家具店
  4. キッチン用品店
  5. リビングルーム用家具の店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Decodeal.nl is in Nederland en België dé toonaangevende webshop in op maat gemaakte raamdecoratie.

連絡先

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Vrijdag zou ik het doek ontvangen

Vrijdag zou ik het doek ontvangen, maar tot op heden heb ik niets ontvangen

2021年6月26日

Beste klant,

Allereerst excuses hiervoor UPS is het pakket vergeten mee te nemen, deze wordt vandaag alsnog verzonden. Normaliter de eerste volgende werkdag bij u.

Vriendelijke groet,

Prima verlopen.

Prima verlopen althans het bestelproces. Jammer dat je twee keer een mail krijgt voor review terwijl de producten nog niet geleverd zijn, de levertijd is namelijk 8 weken. Dus daar valt nog weinig over te zeggen.

2021年6月23日
5つ星のうち1の評価

Aantal keer opnieuw moeten doen omdat…

Aantal keer opnieuw moeten doen omdat er dan een ander gordijn kwam als ik wou afrekenen.
Toen een mail gestuurd kreeg ik naar een paar dagen mail met de link die ik wel wou. Ik vroeg als service krijg ik dan iets van korting want anders had ik een gordijn gehad die niet goed was.
Dat kon niet STUUR UW GEGEVEN MAKEN WE T GELIJK TERUG OVER.
Maar goed toen kreeg ik een link waar ik mee kon bij betalen. Gedaan en een week later krijg ik deze mail hoe tevreden ik ben maar nog steeds geen gordijn....

2021年5月28日

Beste Jacoba,

Dank voor je review, jammer dat u het zo heeft ervaren. U heeft zelf het verkeerde Velux gordijn besteld en vervolgens een week gewacht met bij betalen voor het andere gordijn, de levertijd is 6-8 werkdagen bij Velux.

Slechte levering

Zijn al drie weken aan het wachten op ons lamellen nog zouden vrijdag leveren niks gehad.

wij hebben ze dan vandaag (maandag) eindelijk gehad is het enkel de rail. Geen lamellen er bij.

En dan hebben we de kleur ook nog moeten veranderen omdat de kleur die wordt aangeboden op de site er niet meer is

We hebben in het verleden al verschillende keren bij decodeal besteld en dat is altijd heel goed en vlot verlopen we vinden het zelf raar dat het deze keer zo een problemen geeft

2021年5月16日

Beste Steven,
Dank voor de review. De standaard levertijd van verticale lamellen is 15 werkdagen , door het aantal feestdagen is deze iets langer dan normaal maar leveren we gelukkig alsnog binnen deze termijn, de producten worden vandaag afgeleverd bij u.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。