Jeg har haft kÞbt gardiner i specialmÃ¥l⊠Jeg har haft kÞbt gardiner i specialmÃ¥l med levering og montering fra Deco group til en mindre formue. Det har vÊret en elendig oplevelse og et... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Havde mand ude til opmÃ¥ling af mÞrklÊgningsgardiner. Da gardiner sÃ¥ endeligt ankommer er syninger sÃ¥ grimme at man tror det var lÞgn og der var ej heller beslag med til ophÊvning. Kundeservice beslutt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Virksomhedskoncern, der ejer de to brands DEBEL og Kirsch.
é£çµ¡å
Bronzevej 8, 8940, Randers SV, ãã³ããŒã¯
- info@decogroup.dk
- decogroup.dk
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg har haft kÞbt gardiner iâŠ
Jeg har haft kÞbt gardiner i specialmÃ¥lâŠ
Jeg har haft kÞbt gardiner i specialmål med levering og montering fra Deco group til en mindre formue. Det har vÊret en elendig oplevelse og et dårligt produkt!
1. FÞrst blev gardinerne ikke leveret på min adresse i forbindelse med monteringen men i stedet i kiosk langt vÊk fra mit hjem hvor jeg selv måtte hente dem.
2. Herefter blev montÞren syg og jeg måtte efterfÞlgende vente ydeligere en uge på montering oveni de eksisterende 5 ugers levering.
3. Efter lervering gik der 2 dage fÞr 2 gardinerne allerede var gået i stykker.
4. Nu har jeg 2 uger uge i trÊk prÞvet at få hjÊlp til at få repereret mine gardiner uden held. Jeg haft talt med kundeservice 5 gange uden held og det er kamp hvor de hele tiden finder på nye benspÊnd for IKKE at reprerer deres dårlige produkter.
Hold jer langt vÊk!
Pas på med at kÞbe fra Uniggardiner/deco group/Kirsch
Det er godt nok ufatteligt det her.
Uniggardiner/deco group/Kirsch er godt nok firmaer man ikke kan stole på.
Bestilte gardiner den 8/1. Modtager dem den 22/1. Får åbnet dem den 28/1, hvor den ene er i stykker og en mangler (opmålingsmanden/gardineksperten, glemte at skrive et af gardinerne på listen).
FÞrst den 10/2 bliver der styr på det, fordi de er en milliard år om at svare og de stiller latterlige spÞrgsmål, i stedet for at få tingene lÞst.
Den 20/2 modtager jeg endelig de to nye gardiner, hvor den ene er i stykker igenâŠ..
Skriver til dem den 22/2 om, at den er i stykker. Her 7 uger og 1 dag siden de var her og mÃ¥le op, er tingene er stadig ikke lykkedesâŠ..
Sidste spÞrgsmÃ¥l jeg fik stillet fra dem var: âKan du oplyse hvilke af de 2 det er?â
- Det er to ens gardiner. Det kan de se på det ordrenummer jeg skrev, men vÊlger tydeligvis ikke at åbne Þjnene.
Som skrevet, det er 7 uger og 1 dag siden, og tingene er stadig ikke gÃ¥et i orden ð¡ð¡
AmatÞragtigt - aldrig mere
Havde mand ude til opmåling af mÞrklÊgningsgardiner. Da gardiner så endeligt ankommer er syninger så grimme at man tror det var lÞgn og der var ej heller beslag med til ophÊvning. Kundeservice besluttede at acceptere reklamationen da vi ellers vil gå videre med sagen. Et par mdr. senere er de nu ankommet. Syninger fortsat ej de kÞnneste. NÊste udfordring.Nu skal gardiner op at hÊnge, men de tilsendte beskyttere til slag passer slet ikke, så nu må vi save til). NÊste udfordring. Stangen er slet ikke lang nok. Den går stort set kun lige til vindueskant. Og som om det ikke er nok når vi nu hÊnger gardiner op. Gardinerne er ikke lige bredde. Ja, så kan alle da sy gardiner. Så får du en anbefaling af Gardinbus om tage fra Deco, så tag dig i agt. vi er på ingen måde tilfreds med vores oplevelse.
Jeg vil heller brÊkke min arm pÃ¥ langsâŠ
Jeg vil heller brÊkke min arm pÃ¥ langs end at bestille noget hos demð€¬jeg kan lÊse at der er andre hvor levering er blevet vÊk og nu kan de squ brÊnde inde med deres lâŠ
Lever ikke op til Jysk standard
Specialordrer bliver vÊk så ventetiden er dobbelt. Når stÊngerne endelig kommer er gardinerne ikke med, men er også blevet vÊk i systemet og jeg skal ringe og rykke for dem.
I leverede gardiner til vores nybyggedeâŠ
I leverede gardiner til vores nybyggede hus. Det ene gik i stykker efter 14 dage. Vi har nu gentagende gange på mail forsÞgt at få jer til at kontakte os, men I svarer ikke. Det kunne vÊre skÞnt, hvis I tjekket mails og fik svaret os.
Ubrugeligt mÞrklÊgnings-gardin
Ubrugeligt mÞrklÊgnings-gardin i dårlig kvalitet
Jeg har handlet med Uni Gardin igennem flere Ã¥r med stor stilfredshed. Nu har jeg modtaget et ubrugeligt gardin i ekstrem dÃ¥rlig kvalitet. Et 470mm rullegardin hvor gardin er 15mm smallere end selve rullen - og âdet er sÃ¥dan vi laver demâ siger kundeservice efter flere dages venten. IÞvrigt spinkelt plastic-tilbehÞr og syning der er gÃ¥et op i lÞbegang mm.
Ringe kvalitet
Har kÞbt plissegardin hvor snoren er flosset og er tÊt på at springe (de er 5 år). Jeg skrev til dem, hvad det kostede at skifte snoren ud. De svarede, at de ikke skifter snore, men jeg kan kÞbe et nyt gardin, da der ikke er garanti lÊngere.
Og ja jeg er nÞd til have et nyt gardin snart, men jeg kÞber et sted, hvor snoren kan holde mere end 5 år og et sted hvor de kan skifte snoren.
Megadårlig service
Så prÞver jeg igen nu er det fjerde gang jeg ringer og reklamere over mine gardiner jeg kÞbte ved nye gardiner. Dk i 2023. Fjerde gang jeg skriver til jer den 13. august og fÞrst nu hvor jeg har ringet til jer forskellige gange angående min sag fordi mine gardiner kÞrer skÊv. At i havde bestilt nogle nye til mig men yderligere fire uger går det inden jeg får besÞg fra jer der går cirka tre måneder imellem hvor det går galt med gardinerne det er bare ikke i orden og inden man får svar fra jer går da 14 dage så nul stjerner herfra Hvis jeg vidste det havde jeg aldrig nogensinde kÞbt gardinerne ved ny gardiner
Langsommelig når de har fået deres penge
Har reklamerer varer to gange. Nu her er de blevet kontaktet 1/8 og sender fÞrst en montÞr ud at tilse 26/8, hvor der aftales, at gardinerne skal erstattes med nye. Herefter er der bare bomstille fra deres side. Hvis man ringer 2/9, får man bare at vide, at de sender henvendelsen videre og vender tilbage. ForfÊrdelig kundeservice. Vi står stadig uden gardiner, som fungerer, og nu er det anden gang.
KÞbte plisse gardiner til vores nyeâŠ
KÞbte plisse gardiner til vores nye hus. Snorene springer. Prisen var 42.000kr og absolut, de dyreste. I lÞbet af 4 Ã¥r er der sprunget 5 snore. Vi har skrevet til dem flere gange, uden hjÊlp. Vi kan kÞbe nogle nyeð¡
Dyrt og det vÊrste bras.
Reklamation på plisse gardiner
Reklamation på plisse gardiner
Jeg sendte en mail vedr. en reklamation på 2 stk. plisse gardiner den 05-03-2025, og fik allerede svar dagen efter. Jeg skulle tage et par billeder og maile til Deco Group, hvilket jeg gjorde samme dag. Dagen efter var der svar på at jeg ville modtage 2 nye allerede den 10-03-2025.
Super venlig, god og effektiv service.
Mine bedste anbefalinger.
Stor Tak til Henrik for enâŠ
Stor Tak til Henrik for en grundig/venlig forklaring hvordan en markise skal justeres.
Han er top professional.
mega godt
mega god oplevelse og mega godt design både produkt og emballage :)
Kvalitets gardiner og service
God og behagelig service fra vejledning til kÞb og til sidst montage af gardiner. KÊmpe anbefaling, hvis man skal bruge gardiner i kvalitet og fornuftig pris
Super kundeservice - ikke så godt produkt
Vi har ifm. nybyg for 4 Ã¥r siden fÃ¥et monteret Kirsch up/down gardiner i huset. Flere af gardinerne er i flere omgange gÃ¥et i stykker (flossede snore). Jeg har kontaktet kundeservice hos Deco Group fÞrste gang sidste Ã¥r og fik tilsendt nye gardiner. Nu her var den sÃ¥ gal igen. Kontaktede kundeservice og fÃ¥r nu tilsendt nye gardiner. Kundeservice er i top - desvÊrre er kvaliteten hos Deco Groups leverandÞr (Kirsch/Suntex) ikke sÊrlig god (derfor âkunâ 4 stjerner). SÃ¥ anbefaling herfra ift. at bruge Deco Group, men kÞb ikke Kirsch gardiner.
åçã« AI æ¯æŽãå©çšããå ŽåããããŸã詳现ã衚瀺
Sikke en fantastisk service af StevenâŠ
Sikke en fantastisk service af Steven Lyn.
Fik målt op til gardiner og markise.
RÃ¥dgivning i topklasse.

Fantastisk oplevelse.
Jeg har idag haft besÞg af Chris som skulle montere gardiner og rullegardiner.
Top service og faglighed. Han var så omhyggelig og resultatet er perfekt.
Jeg kan varmt anbefale firmaet og isÊr Chris. Tak for en meget professionel og behagelig service fra start til slut.
Mvh. Christina TrÊholt

DECO GROUP AS ããã®åç
Helt igennem fantastisk kundeservice.
Helt igennem fantastisk kundeservice.
Et af vores plisségardiner gik i stykker og DECO Groups kundeservice trådte hurtigt til på e-mail og har hjulet os over alle forventninger.
Specielt stort tak til Linda og Thomas for assistancen!

DECO GROUP AS ããã®åç
En super oplevelse med Deco Group.
En super oplevelse med Deco Group.
Vi har kÞbt et plissé gardin som nÊgtede at rulle op, dette gjorde at jeg afmonterede det og tÊnkte at jeg måtte kunne reparere det. Da dette ikke synes så nemt ringede jeg til Deco Group for at spÞrge ind til hvorledes jeg kunne reparere det. Jeg talte med Connie som fortalte at det ikke var muligt at reparere mit gardin, så Deco Group ville sende mig med mig et nyt
SUPER SERVICE.
Mange tak til Deco Group og Connie for både service og hjÊlpsomhed