Ik heb mijn order in december 2024 geplaatst. Tot op heden is deze nog niet compleet geleverd. Diverse mailverkeer met de Kistenkoning gehad waarin mij is toegezegd dat het ontbrekende kistje wordt... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Niets bestellen! Alles op voorraad volgens de website, maar levering blijft uitgesteld worden, hier al 3 keer ondertussen! December besteld en nog steeds geen kistjes. Wel betaald natuurlijk... もっと見る
企業が回答しました
Op 12 maart een bestelling geplaats. Volgens site binnen 2 weken geleverd. Diverse keren contact gezocht maar contact via telefoon niet mogelijk. Contact via mail verloopt stroef. Na diverse mails kri... もっと見る
Er is niets mis met de service, maar de geleverde kisten zijn helaas van behoorlijk ruw waaibomenhout: erg dunne geniete splinterige latten en de bodem zit er onderop geniet wat zwakker maakt en niet... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
De Kisten Koning bestaat sinds 2015. Wat begon als een grap op een studentenkamer in Groningen is uitgegroeid tot een volwaardige duurzame winkel waar je met iedere woonwens of zakelijke duurzame oplossing terecht kan. We werken met diverse duurzame materialen wat leidt tot een uniek assortiment.Hierdoor vind je bij ons niet één, maar tientallen verschillende stijlen. In onze showroom en online kun je terecht voor nieuwe meubels en woonaccessoires maar ook voor een flinke dosis inspiratie. We zijn er zowel voor particulier als zakelijk! Concept Al enkele jaren leven we in een wegwerpmaatschappij. Producten als schoenen en salontafels gaan hooguit paar maanden tot paar jaar mee. Alles wat niet meer nodig is of stuk is, wordt weggegooid of vervangen door iets nieuws. Maar gelukkig stijgt het ecologische bewustzijn met de dag en zijn er creatieve manieren om een steentje bij te dragen aan duurzaamheid. Door deze trend kwam het begrip “Upcycling” terug. Upcycling is anders dan recyclen. Als je materiaal recyclet maak je van oud en gebruik voorwerp een nieuw materiaal. Bijvoorbeeld beschreven papier waarvan opnieuw papier wordt gemaakt of oude plastic flessen die worden versmolten om een nieuwe fles mee te maken. Upcycling daarin tegen isoud materiaal nieuw leven in blazen. Zo geef je een oud voorwerp dat je niet meer gebruikt, een meerwaarde en een nieuwe betekenis. Upcycling is groener dan recyclen. Het proces van recyclen vraagt veel energie van de natuur. Terwijl upcycling een oud materiaal verandert in een nieuw, nuttig voorwerp. Iedereen kan het, je moet je creativiteit enkel de ruimte geven om ideeen op te doen. Bijvoorbeeld op DIY- sites, op pinterest, bij je oma of in tijdschriften. Gedreven voor de passie om als ware van oude producten en afval om te zetten in nieuwe bruikbare producten zal de Kisten Koning in de toekomst meer producten in de trend van upcycling toegevoegen aan het assortiment. Geschiedenis Zo is het ook voor De Kisten Koning begonnen toen ik voor het eerst op kamers ging om te studeren in de stad Groningen. Op zoek naar een goede boekenkast die past onder een hoogslaper was nog best lastig, totdat mijn moeder mij wees op het stapelen van 4 oude fruitkisten tot een boekenkast. Dit was wel hip en praktisch! Deze 4 kisten zijn nog jarenlang als boekenkast, tv meubel en zelfs gebruikt voor mijn verhuizing voor spullen. Ook vrienden, familieleden en studiegenoten vonden het ook gaaf om te hebben voor interieur en tuin doeleinden. In een zoektocht voor hun werd al snel duidelijk dat de kisten vaak met fruit erin voor export verkocht werden en traditioneel op paasvuren werden gegooid. Zonde dat deze mooie kisten eigenlijk als afvalproduct gebruikt worden terwijl ze zo functioneel zijn voor interieur en tuindoeleinden!! Ook de media en wetenschap staat vol van afval recycling en vond de term “upcycling” bijpassend voor de kistjes. Upcycling is eigenlijk niks anders dan een afvalproduct een nieuwe functie te geven. Zoals in mijn geval een fruitkistje (afvalproduct) krijgt een nieuwe functie als boekenkast. Ik was laaiend over dit concept upcycling voor de fruitkistjes en hierdoor werden 4 kisten al gauw veel meer kisten in me kleine studeerkamer om te verkopen aan vrienden, familie en studiegenoten. Door veel mond op mond reclame liep het al snel uit de hand en kreeg bij veel mensen nageroepen "Haa daar is de kistenkoning weer " besloot ik maar hier een bedrijf voor op te zetten: De kistenkoning: De duurzame bouwstenen voor interieur en tuindoeleinden. De Kisten Koning staat voor goede gebruikte A-kwaliteits kisten. Deze kisten zijn jarenlang gebruikt voor de appeloogsten en hebben altijd 15-20 kg appels ingezeten. De kisten zijn A-kwaliteit, stevig, robuust en stabiel. Alle kisten zijn droog opgeslagen en voorzien van een kwaliteitsbewijs van De Kisten Koning. De kleur en gebruikerssporen zijn per kistje verschillend, maar geeft het een mooie vintage look.De kistjes zijn makkelijk te verven, te gebruiken voor creatieve doeleinden, geschikt voor interieur doeleinden en voor in de tuin. Enkele voorbeelden zijn kasten, tafels, decoratie in winkels en restaurants, en voor op de fiets. Gedreven voor de passie om als ware van oude producten en afval om te zetten in nieuwe bruikbare producten zal de Kisten Koning in de toekomst meer producten in de trend van upcycling toegevoegen aan het assortiment.
連絡先
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Prima levering Mooi op tijd zelfs...
Prima levering. Mooi op tijd, zelfs nog enkele weken vroeger dan voorzien. Tevreden met de snelheid dus en ook de kwaliteit van de producten.
Bestelling geplaatst en product wordt…
Bestelling geplaatst en product wordt maar niet verstuurd! Keer op keer smoesjes en vertragingen en vakanties en noem maar op. Beloftes worden niet nagekomen. Ben ik opgelicht ? Waar blijft mijn product !?
Super slecht
Super slecht, na drie maanden nog steeds niet de juiste bestelling ontvangen en via DAS mijn geld terug geëist. Ze zijn in gebreke gesteld. Krijg je een domme mail van ene Sophie; "DAS niet zo mooi" Lekker bijdehand en onbeschoft zeg!!!! Nooit daar bestellen, u bent gewaarschuwd!
Zeer tevreden over de kwaliteit en...
Zeer tevreden over de kwaliteit en leveringsproces.
Geen product ontvangen maar uiteindelijk toch geld terug
24 juni een metalen wanddecoratie besteld en betaald, deze zou op voorraad zijn. Na een week geïnformeerd waar deze bleef. Iedere keer komt de Kistenkoning met een ander smoesje, productie is bijna klaar, moet nog geproduceerd worden, personeelstekort, een nieuwe machine besteld. Inmiddels zijn we 2 maanden verder en nog niks. 2,5 week geleden afgesproken dat we het geld binnen 10 dagen terug zouden krijgen, maar nog niks ontvangen.
Bestel hier niet! Ik dacht in 1e instantie dat ze de bestellingen niet aan konden, maar dit neigt nu toch naar oplichting.
Update 5-9: vandaag is mijn geld teruggestort, ik had het niet meer verwacht...
Geen reactie op mails van klantenservice
Kistje besteld en meerdere keren via de chat gevraagd of ze een netjes kistje wouden sturen ivm peutermeubeltje waarvoor ik hem wou gebruiken. Geen reactie tot hij al verstuurd was. Bij aankomst inderdaad erg scherp met flinke butsen eruit. Hij was niet bruikbaar. Ik heb 1 keer een mail terug gekregen dat er de week erop een ander kistje aan zou komen. Weekje wachten geen probleem, maar weken later nog geen kistje of reactie op de meerdere mails die ik nog gestuurd heb. Ik ben erg teleurgesteld in de klantenservice. Ik bestel geen kistjes meer in de toekomst
After canceling my order
After canceling my order, they still did sent it?? No one you can talk too only via email or chat?? And that doesn't seem to work either... What is this for a company?
I got messages on a regular bases about…
I got messages on a regular bases about the State in shipment. On our in advance i got a message. A friendly but powefull lady carried my parcel to my home (16kg)
Bestelling kist beschadigd en 1 kust te…
Bestelling kist beschadigd en 1 kust te weinig geleverd,nog geen reacties op mijn mail.
Ben ik niet gewoon.
1ste keer dat dit voorkomt.
Super leuke producten
Super leuke producten! Ik ben heel blij met mijn fruitkistjes kastje!
Na 6 maanden nog niet binnen en geen reactie na vragen.
In maart verschillende dingen besteld. Meeste kwam te laat en in verschillende keren binnen. Dure kapstok kwam niet. Na verschillende emails van Ramon (founder), Hjalmar en Chantal elke keer beloftes maar nu 6 maanden later en er wordt nergens meer op gereageerd en we krijgen tot nu toe dus niet de al betaalde kapstok. Ik hoop snel met een update te komen dat het allemaal een vergissing is en dat het geregeld is maar ik vrees het ergste.
Bestelling word gedeeltelijk geleverd.
Bestelling word gedeeltelijk geleverd.
Klantenservice is niet bereikbaar.
Wat een fantastische service
Wat een fantastische service! Had een wijziging in mijn bestelling en de bestelling was al gepakt. Heb ik zonder problemen mijn gewenste product alsnog ontvangen.
Kistjes ook echt helemaal prima. Dank!!
Prachtig afgewerkte kistjes
Prachtig afgewerkte kistjes, geen oneffenheidje te vinden. Echt vakmanschap, ontzettend blij mee.
Bestelling geplaatst voor een product…
Bestelling geplaatst voor een product die zogezegd op stock is !??? Meermaals contact gehad en allerlei beloftes gekregen mbt levering. Tot op heden nog niets ontvangen en men zou mij een tracking nummer sturen, dit om mij gerust te stellen dat de zending onderweg is, helaas ook niets mogen ontvangen.
Je wordt goed op de hoogte gehouden van…
Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling ook deze mensen hebben vakantie dus het duurt iets langer maar begrijpelijk bedankt voor de goede communicatie.
Uiteindelijk toch geleverd
Bestelling geplaatst en betaald. Bevestiging gehad en daarna bleef.het stil.
Na best wat mails, messenger en chat berichten kreeg ik eindelijk reactie.
De mededeling was dat ze het gingen versturen. Op verzoek na een uur de track en tracé ontvangen.
En uiteindelijk 3 dagen later werd het pakket bezorgd.
Dus het wordt bezorgd maar het duurt even.
Snelle levering goed product
Snelle levering goed product
Helaas telefonisch niet te bereiken na aflevering van 2 van de 3 pakketten
Onprofessioneel, onprofessioneel en onprofessioneel
Webshop: 8/10
En daar stopt het helaas.😡
Communicatie: 0/10
Nakomen van afspraken 0/10
Duurzaam materiaal: geen idee, ik heb tot op vandaag nog niks mogen ontvangen.
Enkel bereikbaar via chatbox.
Een concreet antwoord krijg je nooit, hooguit een slagzin zoals "komt helemaal goed"
Absoluut geen aanrader.
Ik heb ondertussen via de concurrentie een bestelling geplaatst.)en alles is de dag nadien keurig geleverd.
Je kan dus maar beter eens een kijkje nemen via Barnwoodweb😉🤟
Zeer duidelijke website
Trustpilot エクスペリエンス