䌁業情報

4. 食品雑貚店
  5. オヌガニック食品店
  6. スパむス専門店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Kruiden of specerijen? Bij de Kruidenbaron bestel je online meer dan 420 specerijen & kruiden kopen. ✅Topkwaliteit ✅Snelle levering ✅Online bestellen

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち1の評䟡

Deze webshop maakt gebruik van een

Deze webshop maakt gebruik van een niet-neutrale cookiewall.

Je kunt direct met slechts één keer klikken alle cookies accepteren. Voor alles weigeren is geen knop, maar dien je eerst naar "aanpassen" te gaan, waar vervolgens marketing cookies standaard aangevinkt staan.

Dit is absoluut niet klantvriendelijk en kan als misleidend gezien worden. Daarnaast geeft het te denken over te (on)betrouwbaarheid van deze shop als je bij binnenkomst al zo op het verkeerde been gezet wordt.

2026幎7月22日
5぀星のうち5の評䟡

I’ve been ordering from this company

I’ve been ordering from this company for years and have always had a great experience. Whenever something goes wrong, whether it’s on my side or theirs, their customer support is always helpful, responsive, and willing to find a solution. Really reliable service overall.
Good price rates too and fast shipping.

2026幎5月20日

Hier werken topmensen!

dit bedrijf heeft allereerst een heel goede bereikbaarheid, je krijgt echte mensen aan de telefoon i.p.v. een robot. Ze zijn vrolijk en heel service-gericht en tonen ook veel vertrouwen in het contact naar jou als klant. Een door mij gemaakte fout wat tot een verkeerde bestelling zou leiden, lossen ze "on the fly" op! Chapeau mensen van de Kruidenbaron!

2026幎5月13日
5぀星のうち2の評䟡

Vertrouwen aangetast

Ik ben al jarenlang klant bij De Kruidenbaron en was erg tevreden, maar ben nu echt teleurgesteld.
Pul Biber grove peper bevat ineens (december 2025) 10,00 gram zout per 100 gram (dus maar liefst 10%), terwijl hier voorheen slechts 0,17 gram zout per 100 gram in zat. Hier zit nu dus bijna 59 keer (!) meer zout in.
Toen ik dit ontdekte, heb ik ook een oud etiket bekeken van de Chili gebroken 4-6 mm, waarvan ik eerder in totaal 3 zakken van elk 1 kilo heb besteld. Tot mijn grote schrik zie ik op het etiket staan dat hier 4,1 gram zout per 100 gram in zit, terwijl ik ervan overtuigd ben dat er, toen ik mijn bestellingen plaatste, op hun website stond dat hier helemaal geen zout in zit (zoals nu ook het geval is volgens de voedingswaardentabel op hun website).
Eerder had ik ook mosselkruiden bij hen besteld en klopte de inhoud van de verpakking ook al niet met wat er op het etiket op de verpakking stond.
Mijn vertrouwen is aangetast.

2025幎12月3日

Top kruiden!

Wij bestellen al vele jaren allerlei soorten kruiden bij De Kruidenbaron en zijn hier zeer tevreden over. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, goed verpakt, snel geleverd en een uitstekende klantenservice. We hebben zojuist hun gemalen kardemom ontvangen en getest en die is super! Een echte geur- en smaakexplosie! Wij zijn zeer tevreden klanten.

2024幎4月13日
5぀星のうち5の評䟡

Producten zijn goed en mooi geprijsd. Zeker wanneer je vergelijkt met bijvoorbeeld een supermarkt! Verzending is snel en de klantenservice is top. Erg behulpzaam en vriendelijk. Aanrader.

2024幎1月17日

teleurstellende kwaliteit geleverde pruimen

Een groot deel van de geleverde "premium quality pitloze" pruimen zijn van een afwijkende kwaliteit. Zij zijn van veel te klein formaat, zijn veel te droog, en missen de volle smaak van eerder geleverde pruimen. Verder zijn veel van de andere pruimen bijna pap, terwijl de houdbaarheidsdatum 08.2024 is. De reactie van de firma was een ontkenning en verwijzing naar de leverancier. Kennelijk doet de kruidenbaron niet zelf aan kwaliteitscontrole.

2023幎12月27日

Slechte kruiden

Slechte kruiden. Ik heb er geen andere woorden voor. Smaken nergens naar. En ik kreeg tandoori met zout terwijl ik zonder besteld had dat ook nergens naar smaakt.

Alleen zeezout, paprika en knoflookpoeder was ok.

Niet voor herhaling vatbaar laten we maar zeggen.

2022幎4月25日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ