De Kurkuma Specialist レビュー

3,273
TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

levering is weer keurig verpakt, en voorzien van alle gewenste info, inclusief een fraaie pen die je ook kunt gebruiken als touch pen voor je smartphone, door mij op tijd ontvangen in een brievenbuspa... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Altijd goede verpakking.en nu een erg leuk cadeautje.maar belangrijker natuurlijk de goed producten succes verder. Met vriendelijke groet mew H van Dalen 😀👍

5つ星のうち5の評価

De producten die ik gebruik bevallen heel goed, Deze ben ik gaan gebruiken voor mijn artrose, Curcumine C3 - Groenlip mossel en Boswellia serata. Worden keurig verstuurd als brievenbus pakketje dus h... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Bestelling zag er wederom zeer verzorgd uit.Dat de bestelling door Post nl. weer niet juist geleverd werd ligt niet aan jullie.Maar zoals we weten is het daar gewoon een ongeorganiseerde bende waar we... もっと見る

企業情報

1. ドラッグストア卸業者

当該企業による記述

Een mens- en milieuvriendelijke webshop. Bij ons vindt u hoogwaardige , ayurvedische kurkuma en zuivere curcumine voor het beste resultaat!

連絡先

Alles was dik in orde dankjewel

Alles was dik in orde dankjewel

2026年8月23日

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat alles keurig in orde was. We zijn ook precies en nauwkeurig in het verzorgen van bestellingen. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Prima

Prima op tijd

2026年8月21日

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij lekker vlot verzenden. We vinden dit een fijne review, kort-maar-krachtig. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team.

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij een uitstekende klantenservice hebben. Ja, dat is een prachtig compliment. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Kurkuma voor de keuken

De producten en info zijn gebaseerd op jarenlange ervaring, liefde voor de mens, voeding en zijn gezondheid en het milieu. Ik ben fan!

2026年8月17日

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u ons een paar geweldige complimenten maakt. Ja, u hebt gelijk, "Ethics in Business" staat bovenaan op onze lijst. In alle opzichten en aspecten. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

5つ星のうち5の評価

De snelle terugkoppeling van mevr

De snelle terugkoppeling van mevr. Tieneke mbt mijn vraag over Curcumine C3 superieur vond ik erg fijn. (Pubmed)
De vlotte verzending en de keurige afwerking sieren dit bedrijf.

2026年8月27日

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee. Ook met uw vraag, want het verbaasde ons enigszins dat zoiets ergens geschreven stond. Maar het klopte dus gelukkig niet. Het was ook fijn om even uit te zoeken. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

5つ星のうち5の評価

Zeer snelle levering en goed product

Zeer snelle levering.

2026年8月26日

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u ons Kort-maar-krachtig complimenteert met een snelle verzending. Ja, we streven ernaar om iedere bestelling binnen een paar uurtjes bij de verzendservice af te leveren. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

quick delivery

2026年8月26日

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u ons complimenteert met een "quick delivery". Ja, we streven ernaar om iedere bestelling binnen een paar uurtjes bij de verzendservice af te leveren. Zodat onze klanten het zo spoedig mogelijk thuis ontvangen. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u ons 3 super complimenten maakt. Over onze hoogwaardige kwaliteit producten, over onze vlotte verzending en over onze bijsluiter. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

5つ星のうち5の評価

De bestelling is vlot verlopen en…

De bestelling is vlot verlopen en tijdig geleverd.
En het brievenbuspakket is ideaal.

2026年8月24日

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee. Weet u, over die brievenbus verpakking is iedereen tevreden. De klant hoeft niet thuis te blijven, de postnl hoeft maar één keer te rijden, het milieu is aanzienlijk minder belast, en voor ons is het makkelijker in te pakken met minder "lege ruimte". Wij vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

betrouwbaar

Al jaren koop ik Kurkuma en Boswelia bij dit bedrijf. Altijd goede begeleiding, snelle levering en uiteraard zeer goede producten

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee. U hebt gelijk, er zit een enorm verschil tussen de hoeveelheid werkzame stoffen van de Boswellia Serrata. Elders krijgt men soms 100 tot 200 mg per capsule. Bij ons krijgt u 500 mg pure Boswellia zonder verdere onnodige toevoegingen. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Uitstekend bedrijf

Zeer goede service en nog snellere levering. En onze 2 honden Rottweiler 14 maand en Old Englisch bulldog doen het uitstekend op de kurkema voor honden en hebben geen jeukende pootjes meer.

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij een uitstekende kwaliteit producten leveren. En dat uw honden er óók prima tevreden over zijn. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team, en een aai voor de honden

5つ星のうち5の評価

We zijn zeer tevreden!De bezorging…

We zijn zeer tevreden!De bezorging prima en snel,en deze keer met extra kado.
De produkten zijn we zeer tevreden over! en helpen ons. We zijn al lang klant en blijven het.

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw geweldig fijne review. We zijn er erg blij mee, omdat u ons een paar mooie complimenten maakt. Over de vlotte verzending, over de goede kwaliteit producten en over het feit dat u een tevreden klant bent. We vinden dit een supergoede review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Kurkuma poeder

Altijd netjes verpakt en snelle bezorging, niks op aan te merken.
Bevalt prima.

2026年8月17日

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij onze bestellingen netjes verzorgen en vlot verzenden. Dat zijn 2 supergoede complimenten. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u ons twee complimenten geeft. Een vlotte en keurige verzending. En zó is het ook onze bedoeling. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Top!

Kwaliteitsvolle producten en uitstekende service. Zeer aan te bevelen.

2026年8月22日

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat uschrijft dat wij een hoogwaardige kwaliteit producten aanbieden. We hebben dit ook met de uiterste zorg geselecteerd. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

5つ星のうち5の評価

Sinds ik jullie product gebruik voel ik…

Sinds ik jullie product gebruik voel ik me veel beter. Beweeg me vrijer en voel me daardoor sterker.

2026年8月13日

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij uitstekende en hoogwaardige producten aanbieden. En, precies zoals u het beschrijft, zó is het ook de bedoeling, nietwaar ? We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij snel verzenden. Weet u, wij streven ernaar om iedere bestelling binnen een paar uurtjes bij de verzendservice af te leveren. Zodat onze klanten het zo spoedig mogelijk thuis ontvangen. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

5つ星のうち5の評価

Kwaliteit en productkennis zijn top

Kwaliteit en productkennis zijn top. Dat jullie grootverpakkingen aanbieden is een echt pluspunt.
Snelle en zorgvuldige levering.

2026年8月10日

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat het een goede zaak is dat we onze brievenbus VoordeelVerpakkingen aanbieden. Weet u, hier is iedereen blij mee. De POSTNL omdat ze maar 1 x hoeven rijden. De klant omdat hij/zij maar 1 x per 10 maanden hoeft bestellen. Het milieu omdat dit een milieuvriendelijke manier van verzending is. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

keurige levering

keurige levering , prachtig product

2026年8月9日

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij hoogwaardige supplementen aanbieden. Dat hebben we ook met de hoogst mogelijke zorgvuldigheid geselecteerd. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

5つ星のうち3の評価

Snelle en juiste levering.

Snelle en juiste levering.

2026年8月16日

De Kurkuma Specialist からの回答

We hebben ergens iets toch niet goed gedaan bij u. Gezien deze zeer matige review. We zullen even contact met u gaan opnemen, wat er aan de hand is. Groet van het dekurkumaspecialist-team

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。