De Kurkuma Specialist レビュー

3,273
TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

levering is weer keurig verpakt, en voorzien van alle gewenste info, inclusief een fraaie pen die je ook kunt gebruiken als touch pen voor je smartphone, door mij op tijd ontvangen in een brievenbuspa... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Altijd goede verpakking.en nu een erg leuk cadeautje.maar belangrijker natuurlijk de goed producten succes verder. Met vriendelijke groet mew H van Dalen 😀👍

5つ星のうち5の評価

De producten die ik gebruik bevallen heel goed, Deze ben ik gaan gebruiken voor mijn artrose, Curcumine C3 - Groenlip mossel en Boswellia serata. Worden keurig verstuurd als brievenbus pakketje dus h... もっと見る

企業情報

1. ドラッグストア卸業者

当該企業による記述

Een mens- en milieuvriendelijke webshop. Bij ons vindt u hoogwaardige , ayurvedische kurkuma en zuivere curcumine voor het beste resultaat!

連絡先

(3,273)

過去12か月のレビュー数: 541件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Ben een trouwe klant altijd goed…

Ben een trouwe klant altijd goed verzorgd de producten prima zo

2026年8月15日

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij onze bestellingen goed en netjes verzorgen. Én dat we hoogwaardige en goed geselecteerde supplementen aanbieden. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Altijd positief

2026年8月9日

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u ons een enorm compliment maakt. Kort-maar-krachtig. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Goed product

Goed product , en tijdig geleverd !

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij de bestellingen vlot verzenden. Weet u, wij streven ernaar om iedere bestelling binnen een paar uurtjes bij de verzendservice af te leveren. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

heel blij met dit bedrijf

heel blij met dit bedrijf

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat u blij bent met onze gang van zaken. Dat we lekker snel leveren. Maar ook dat wij goede supplementen aanbieden. We hebben dit ook met de uiterste zorgvuldigheid geselecteerd. Zodat we pure zuivere producten hebben zonder enige chemische toevoegingen. Gewoon géén! Daar zijn we zelf ook erg trots op. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

5つ星のうち5の評価

Koop al jaren bij De Kurkuma…

Koop al jaren bij De Kurkuma Specialist,vriendelijk en hulpvaardig personeel.

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee. En het feit dat wij "gewoon" telefoon hebben met een vriendelijke telefoniste is iets wat mensen zéér aangenaam en gemakkelijk vinden. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij goede supplementen aanbieden. We hebben dit ook met de uiterste zorgvuldigheid geselecteerd. Zodat we pure zuivere producten hebben zonder enige chemische toevoegingen. Gewoon géén! Daar zijn we zelf ook erg trots op. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

5つ星のうち5の評価

Snelle levering. Goed product.

2026年8月12日

Betrouwbaar

Komt heel betrouwbaar over. Goede uitleg bij de producten

2026年8月6日

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij goede informatie bij onze producten geven. Zeker als iemand zich een "specialist" noemt dan mag u dat natuurlijk ook verwachten. Wij nemen onze taken 100% serieus in alle aspecten. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Altijd snel

Altijd snel, netjes verpakt. Alleen het is geen brievenbus pakket, de postbode krijgt hem niet in de brievenbus, dus bellen ze even aan.

2026年8月5日

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat de POSTNL netjes even aanbelt. U hebt gelijk, de maten van brievenbussen kunnen nogal verschillen. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

5つ星のうち5の評価

Wij zijn tevreden over het product

Wij zijn tevreden over het product, dit was de 3e bestelling, en het wordt razendsnel afgeleverd

2026年8月4日

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij vlot verzenden. Ja, we streven ernaar om iedere bestelling binnen een paar uurtjes bij de verzendservice af te leveren. Zodat u het snel thuis kunt ontvangen. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

I love the products

I love the products
Great quality

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. And we love this great review, very happy with it. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

5つ星のうち5の評価

Top verzorgd.r wederom zeer verzorgd…

Bestelling zag er wederom zeer verzorgd uit.Dat de bestelling door Post nl. weer niet juist geleverd werd ligt niet aan jullie.Maar zoals we weten is het daar gewoon een ongeorganiseerde bende waar we konstant mee wordt geconfronteerd.

2026年7月31日

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat onze bestellingen keurig verzorgd worden. En als u liever heeft dat wij uw bestelling in het vervolg met DHL verzenden. Dat kan, geen enkel probleem. Schrijft u dat dan even bij "opmerkingen" bij een evt volgende bestelling? We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

5つ星のうち5の評価

De kurkuma specialist heeft goede…

De kurkuma specialist heeft goede producten zonder troep, duidelijke uitleg met een bedrijfsvoering karakter dat duidt op betrokkenheid en de wil om mensen het beste product te geven.

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor deze geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u precies aangeeft waar wij voor staan. Ja, dit klopt precies en bij ons heet dit "ethics in business". Het meest belangrijke van álles. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

5つ星のうち5の評価

helder en duidelijk en ook nog…

helder en duidelijk en ook nog gemakkelijk

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u ons 3 geweldig mooi complimenten geeft. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

5つ星のうち5の評価

omdat wij zijn gebeld naar dat pakket…

omdat wij zijn gebeld naar dat pakket niet was gebracht

2026年7月31日

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u heeft gemeld dat de POSTNL in gebreke was gebleven met de bezorging. Gelukkig hebben we het op deze manier weer goed kunnen maken. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

5つ星のうち5の評価

Altijd correct ingepakt en geleverd

Altijd correct ingepakt en geleverd. Bedankt daarvoor !

2026年8月3日

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij met zorgvuldigheid met de bestellingen omgaan. Dat is een fijn compliment. We vinden dit een fijn compliment. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

5つ星のうち5の評価

Altijd zeer betrokken en informatief

Altijd zeer betrokken en informatief. Kurkamine gebruik ik al jaren als supplement met goede resultaten, wat ik merk als ik even stop en een ontsteking weer opvlamt.

2026年8月3日

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij betrokken zijn bij onze klanten. Én dat we een hoogwaardige kwaliteit producten aanbieden. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

5つ星のうち5の評価

Uitstekende service en snelle levering!

Zeer tevreden over De Kurkuma Specialist. De bestelling werd snel geleverd en was netjes verpakt. Ook de informatie over de producten is duidelijk en uitgebreid.

2026年7月28日

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij onze bestellingen netjes en vlot verzenden. En ook dat we voor adequate informatie over de producten meezenden. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij onze bestellingen keurig en met grote zorg verpakken. Ook zorgen we voor adequate informatie. Dat vinden we belangrijk. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Snel de bestelling opgepakt

Snel de bestelling opgepakt. Netjes verpakt met een goede uitleg erbij. Net begonnen dus even afwachten.

2026年7月30日

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij onze bestellingen keurig en met zorg verzenden. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。