レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Backorder wordt continue uitgesteld. Een lbestelling van begin februari nog altijd niet volledig bezorgd. Misschien een tip. Verwijder goederen welke je niet in stock hebt van de webwinkel . Volgen... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik had in juni 4 pastelpotloden (Pitt pastel van Faber-Castel) besteld. Toen ik ze maanden later in een cursus wou gebruiken, bleken het kleurpotloden te zijn (Faber-Castel) Er toch maar een mailtj... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

8/4 : enkele verftubes besteld 10/4 : verkeerd pakket aangekregen 13/4 : verkeerd pakket teruggestuurd. Nu is het wachten op het juiste pakket. Hopelijk niet te lang. 15/4 : geen reactie op mijn... もっず芋る

䌁業情報

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met dit bedrijf. Ik had tegeltjes besteld, waarvan er helaas twee beschadigd werden geleverd. Dit kan natuurlijk gebeuren, maar wat echt het verschil maakt, is hoe het bedrijf hiermee omgaat.

Zonder gedoe hebben ze zelf voorgesteld om twee nieuwe tegeltjes na te leveren. Deze werden snel geleverd, wat ik enorm waardeer.

2026幎3月20日

Een aanrader.

Ik ben al jaren klant bij De Kwast. Zeer uitgebreid assortiment voor zowel hobby als professionele kunstenaars. Democratische prijzen. En snelle levering. Een aanrader.

2025幎12月30日

Decopatch uil

Ik heb 3 Decopatch uiltjes besteld, helaas kun je amper zien dat het uiltjes zijn en lijken ze in niets op de uil die op de site staat. Gebeld
geen excuses, alleen de opmerking dat het wordt doorgegeven..
Terugsturen is lastig omdat het door onze organisatie is besteld.

2025幎9月29日
5぀星のうち5の評䟡

Ik bestel er al jaren mijn hobbyspullen

Ik bestel er al jaren mijn hobbyspullen en als iets niet op voorraad is, dan moet je idd even wachten, maar de verzending is normaal gesproken heel snel en een contactformulier wordt heel snel beantwoord, en verder hebben ze een uitgebreid assortiment. Prima online service want woon te ver om het op te halen

2025幎8月16日

Missing products!! Very disappointing experience with This Webshop

One of the worst online stores I've ever dealt with. Out-of-stock products are simply displayed as available on the website. You receive a full invoice for all items, but only upon delivery do you discover that some items are missing. No advance notice of availability, and no communication afterward via email!

I sent several emails but received no response. Finally, I received a response via a contact form: my order was supposed to be delivered the following week—which didn't happen. Now, three weeks have passed and there's still no solution. I feel truly misled.

2025幎8月4日
5぀星のうち1の評䟡

2 weeks and 179€ later, nothing received.

Order number 778280
Order placed 21-06-2025

I ordered two rolls of painting paper at a total of €179. After a few days, received an email saying that they don’t have it in storage so my order will have a one week delay. It’s strange since you’d expect an art supply store to have 2 (!) rolls of paper in their storage. But ok. It is now 2 weeks later and I haven’t heard anything from them. Ridiculous.

Do not purchase from this store. They are scammers and not to be trusted. I’m gonna spread this message in the art community.

2025幎6月21日

Bestelling vergeten?

Een deel van een bestelling die ik plaatste op 15 februari is vandaag, 23 juni nog steeds niet geleverd.
Het gaat om enkele kleine paneeltjes. Ik kan me niet voorstellen dat die zo moeilijk te verkrijgen zijn. Als ik mail, krijg ik een mailtje terug dat het 'nog een paar weken' zal duren. Ik heb een sterk vermoeden dat er gewoon niemand met mijn bestelling bezig is. Trieste service.

2025幎6月23日
5぀星のうち1の評䟡

Slechte verzending en geen communicatie

Pakket werd bezorgd op totaal verkeerd afleverpunt en blijft daar -na mijn mail aan De Kwast over het probleem- een week liggen. Op verzoek om de bestelling te annuleren wordt niet gereageerd. PostNL stuurt het niet opgehaalde pakket terug naar De Kwast. Opnieuw gaat het fout. De Kwast stuurt het pakket zonder overleg naar mijn huisadres in plaats van het door mij opgegeven afleverpunt bij mijn vakantieadres. Ik kan dit alleen omzetten naar een afleverpunt in de buurt van mijn huisadres. We nu ruim 2 weken verder en mijn pakket is opnieuw onderweg naar een plek waar ik het niet meteen kan ophalen. Wat een baggerservice.

2025幎4月25日
5぀星のうち5の評䟡

Mijn favoriete webshop voor acrylverf

Ik bestel al jaren mijn verf bij De Kwast en begrijp de slechte recensies niet. Denk toch wel 20 orders geplaatst te hebben en er is nog nooit wat misgegaan. Sterker nog, als een tube van 120 ml niet op voorraad is krijg ik de 500 ml zonder extra kosten. Zo’n service heb ik ergens anders nog niet meegemaakt. Niets dan lof dus! En supersnelle verzending en levering!

2025幎3月1日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ