䌁業情報

2. 子䟛の店
  3. 子䟛向けのおもちゃ屋
  4. ギフト ショップ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

De leukste hobbywinkel met het grootste aanbod! Knutselen voor jong en oud. Bestel direct! Op zoek naar een nieuwe hobby, een leuk cadeau, knutselen met uw kinderen, inspiratie voor kerst, pasen of sinterklaas surprise. Ook dan ben u bij ons bent u b...

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Ik heb gutsen gekocht om in pompoenen

Ik heb gutsen gekocht om in pompoenen te kerven. Ze waren helaas van slechte kwaliteit waardoor het metaal in een mum van tijd afbrak. In de winkel wilden ze niet tot een oplossing komen omdat ik niet met alle gutsen terugkwam, terwijl er duidelijk was dat de gutsen van slechte kwaliteit zijn. Ik koop graag lokaal en steun lokale ondernemers, maar klantenservice staat hier niet op nr 1.

2025幎12月23日
5぀星のうち1の評䟡

Ik voel me helaas genoodzaakt om deze

Ik voel me helaas genoodzaakt om deze review te schrijven na meerdere vervelende ervaringen in de Pipoos-winkel in Rotterdam. Bij verschillende bezoeken werd ik door een oudere medewerkster vanaf het moment dat ik binnenkwam strak in de gaten gehouden, alsof ik iets van plan zou zijn. Dit gebeurde zonder aanleiding, en gaf me het gevoel dat ik verdacht werd puur vanwege mijn uiterlijk – ik draag een hoofddoek.

Als klant wil ik mij welkom en gelijk behandeld voelen, net als ieder ander. Deze houding voelt voor mij als vooroordeel of zelfs discriminatie. Ik hoop dat het bedrijf hier serieus naar kijkt en ervoor zorgt dat alle klanten met respect worden benaderd, ongeacht hoe ze eruitzien

2025幎5月31日
5぀星のうち5の評䟡

Pipoos in Gouda!!

Pipoos in Gouda!!! Wat een fijne zaak! Overzichtelijk en ruim assortiment. En ik ben niet afgescheept met “ kijk maar een you tube filmpje’ op mijn vraag maar er werd de tijd genomen me het voor te doen en in een paar minuten veel opgestoken. Top!

2025幎5月10日

Slechte service Pipoos

Ik heb een giftcard van Pipoos die onbeperkt te gebruiken zou zijn. Ineens is dit systeem bij hen veranderd en is de geldigheidsduur veranderd naar 2 jaar.
Bij aankoop werd gezegd onbeperkt geldig en dan kan je niet als bedrijf ineens de regels gaan aanpassen. Misschien bij nieuwe kaarten, maar niet bij kaarten die al in omloop zijn.
Medewerker in filiaal gaf ook aan dat er meerdere klachten hierover zijn, maar dat Pipoos niet thuis geeft. Het systeem kan oude kaarten niet meer lezen.
Mailen hierover heeft geen enkel nut. Ik ben daarom klaar met Pipoos en vind het zeer kwalijk dat ze klanten zo laten stikken.

2025幎3月6日
5぀星のうち1の評䟡

Stokpaard en meer besteld voor mijn

Stokpaard en meer besteld voor mijn dochtertje, haar grote droom. Hij zou 5 december bezorgt worden maar DhL heeft hem niet bij de voordeur afgeleverd in plaats daarvan naar een pakketpunt 2 dorpen verder op de volgende dag. Contact opgenomen met pipoos Ik snap dat zij hier niet perse iets aan kunnen doen maar klant vriendelijkheid is ver te zoeken. Reageren niet eens mijn mijn mail alleen een ja vervelend nou denk ik dat je als webshop in kinder artikel wel iets meelevender kan reageren. Laatste keer nooit meer!

2024幎12月5日
5぀星のうち5の評䟡

Uitstekende service

Onlangs bij Pipoos geweest voor knutselmateriaal. Heel goed geslaagd! Ben altijd heel tevreden over de kwaliteit van de materialen.
Echter in de winkel vlekken op de kleding opgelopen door samenloop van omstandigheden.
Contact gehad met de klantenservice en werd heel vriendelijk geholpen en er werd meegedacht. Uiteindelijk hebben ze de schade vergoed, wat heel fijn was aangezien de broek net nieuw was.

Super dat zulke service ook nog bestaat deze dagen!

2024幎6月15日

Incompleet pakket Sinterklaas surprise

Verleden week ontving ik mijn doe het zelfpakket voor een Sinterklaassurprise. Er zat geen werkbeschrijving bij, die stond op internet. Bovendien ontbraken er verschillende kleuren karton, verf een piepschuim plaat, foamboard etc. Deze zaken kon ik alsnog bestellen en als coulance hoefde ik dan geen verzendkosten te betalen. Het geheel kostte 33,51 euro, hetgeen ik sowieso al behoorlijk aan de prijs vond maar gemak dient de mens dus daarom toch maar besteld. Helaas is het op deze manier echter geenszins gemakkelijk en ik raad dus niemand aan om gebruik te maken van deze site.

2023幎11月20日
5぀星のうち3の評䟡

Lelijke afwerking

Eerst had ik een positieve review door het leuke aanbod en de snelle levering.

Helaas trek ik deze toch terug. Na het grondig bekijken van alle spullen zie ik dat zo goed als alles heel slordig afgewerkt is! alle houten spullen die ik kocht zitten onder de splinters en zijn gemaakt van heel lelijk hout. Niet blij mee!

Edit 4 mei 2022. Nieuwe bestelling bij pipoos gedaan, weer spullen die veel lelijker zijn dat hun foto's ontvangen en gezien dat mijn negatieve revieuws van vorige bestelling niet eens geplaats werden?

2021幎12月31日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ