レビュアーのコメントを見てみましょう
Odzyskano moje pieniazki mimo ze Wizz Air mowil ze przyczyna byly warunki pogodowe, chociaz byla to nie prawda. Serdecznie polecam, czytalem ze zajmuje to czas i zajelo faktycznie okolo 10 miesiecy, a... もっと見る
Końcowy sukces wpływa na wysokość oceny. To co mi brakowało to brak jakiejkolwiek informacji w trakcie procedowania reklamacji. Odszkodowanie dostałem, zgodnie z umową, w wysokości takiej jak za p... もっと見る
企業情報
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
W końcu uzyskałam moje odszkodowanie
W końcu uzyskałam moje odszkodowanie, chociaż zajęło to aż 2 lata
Przekierowany lot
Mój lot był przekierowany z innego lotniska niż było planowane. Obsługa poradziła sobie z tą niedogodnością zapewniając pasażerom autobus do docelowego lotniska. Proces składania wniosku o odszkodowanie jak i jego rozpatrzenie był prosty i pieniądze trafiły na konto.
Odzyskanie rekompensat za zakłócone…
Odzyskanie rekompensat za zakłócone loty potrwało półtora miesiąca, kolejnych nieco dłużej, ale udało się dzięki DelayFix.
Świetna obsługa
Świetna obsługa. Nic nas nie interesowało, firma zajęła się całym procesem odszkodowania. Wszystko przebiegło super, polecam serdecznie
Bardzo dobre i skuteczne działanie Delayfix !!!
Uzyskałam odszkodowanie za spóźniony lot. Wprawdzie po dość długim czasie, ale działanie Firmy Delayfix było skuteczne. Oczekujemy na odszkodowanie za drugi bilet, bowiem podróżowaliśmy razem z mężem.
Uzyskanie odszkodowania za opóźniony lot
Zaskoczenie ofertą tuż po lądowaniu. Z mojej strony niedowierzanie. Szybką akcja praktycznie bez mojego udziału z wielce pozytywnym finałem. Dziękuję bardzo.
odszkodowanie za opóźniony lot
Drugi raz skorzystałam z pomocy delayfix, za każdym razem skutecznie:) fachowa pomoc, POLECAM
Na zwrot czekaliśmy rok czasu
Na zwrot czekaliśmy rok czasu. Straciliśmy już nadzieję i wtedy dostaliśmy pozytywną odpowiedź. Zwrot zadowalający 😊
Robiliście wszytko jak powinno być
Robiliście wszytko jak powinno być. Komunikaty wychodziły regularnie a rozmowa z wami była przyjemna i rzeczowa
Dwa lata czekania na zwrot pieniedzy w sprawie sądowej
4 osoby zareklamowane, pierwsza osoba zwrot po 2 miesiacach, druga osoba zwrot po 18 miesiach, pozostale dwie osoby nadal czekam na zwrot
Jesteśmy bardzo zadowoleni
Jesteśmy bardzo zadowoleni! Z początku gdy zaczepiła nas Pani gdy wróciliśmy z wakacji byliśmy sceptycznie nastawieni, ale uznaliśmy że zaryzykujemy - dzięki DelayFix udało nam się odzyskać rekompensatę za opóźniony lot. Wszystko jasno przedstawione i oczywiście kontakt na najwyższym poziomie 🙂 Serdecznie polecamy!
Mieć cierpliwość
Wszystko było dobrze, jak obiecywali tak zrobili, w odpowiednim terminie
Dziękuję uprzejmie
Jestem bardzo zadowolony
Jestem zadowolony, zostało za pośrednictwem Firmy DelayFix wypłacone odszkodowanie.
Firma odzyskała pieniądze od…
Firma odzyskała pieniądze od Przewoźnika. Niemożliwe stało się MOŻLIWE!
Ponad 2 lata na rozpatrzenie sprawy
Ponad 2 lata na rozpatrzenie sprawy. Ciężki kontakt- kpina. Więcej nie skorzystam z usług tej firmy!!
Solidna firma
Warto zaufać firmie Delayfix. Od początku do końca zajęli się sprawą i doprowadzili do wypłaty odszkodowania. To juz drugi raz kiedy korzystamy z usług Delayfix. Polecamy!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。