Jesteśmy bardzo zadowoleni! Z początku gdy zaczepiła nas Pani gdy wróciliśmy z wakacji byliśmy sceptycznie nastawieni, ale uznaliśmy że zaryzykujemy - dzięki DelayFix udało nam się odzyskać rekompensa... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Mój lot był przekierowany z innego lotniska niż było planowane. Obsługa poradziła sobie z tą niedogodnością zapewniając pasażerom autobus do docelowego lotniska. Proces składania wniosku o odszkodowan... もっと見る
Końcowy sukces wpływa na wysokość oceny. To co mi brakowało to brak jakiejkolwiek informacji w trakcie procedowania reklamacji. Odszkodowanie dostałem, zgodnie z umową, w wysokości takiej jak za p... もっと見る
企業情報
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
I had a great experience using this…
I had a great experience using this service. They successfully helped me get compensation for my delayed flight, and the whole process was smooth from start to finish. Submitting the required documents was quick and straightforward, and I was kept informed throughout the process. Everything was handled professionally, and I received my refund without any hassle. I highly recommend this service to anyone dealing with a delayed or canceled flight!
Troszkę to trwało ale skutecznie
Troszkę to trwało ale skutecznie. Dobry kontakt ,informacje na bieżąco. Dziękuję.
Děkuji Vám za vyřízení
Skuteczność
Skuteczność - to najważniejsza rzecz! Uprzejmość i miła obsługa. Klient czuje się dopieszczony i zawsze ważny. Dziękuję i życzę dalszych sukcesów!
Sprawa zalatwiona
Sprawa zalatwiona, dosyc szybko 9 miesiecy. Mimo nienmalej prowizji, warto skorzystac.
Odzyskano moje pieniazki mimo ze Wizz…
Odzyskano moje pieniazki mimo ze Wizz Air mowil ze przyczyna byly warunki pogodowe, chociaz byla to nie prawda. Serdecznie polecam, czytalem ze zajmuje to czas i zajelo faktycznie okolo 10 miesiecy, ale nie spieszylo mi sie. Super firma, robia swoja robote!
Uczciwa firma
Uczciwa firma , wychodzi naprzeciw klientowi , jestem mile zaskoczona ze dostalam odszkodowanie , bo tak szczerze to zapomnialam.
odszkodowanie pozwolilo mi zaplacic Duo Lingo na caly rok. Dziekuje bardzo , super firma,
Brak informacji o przyczynach braku…
Brak informacji o przyczynach braku płatności dla 4 reklamacji z 5. Uznano wypłatę odszkodowania dla ostatniego wniosku z 5 złożonych. Wszystkie dotyczyły tego samego lotu
Nie polecam utrudniony kontakt
Nie polecam utrudniony kontakt . Firma otrzymała nakaz zapłaty 12 maja wydany przez Sąd , do tej pory zero odzewu. Pracownik infolini twierdzi, że nie widzi nakazu, ale się odezwie za 2 godziny minęło tydzień nadal cisza .
Firma zajęła się wszystkimi formalnościami, ja ostatecznie dostałam pieniądze na konto . Jestem bardzo zadowolona
Dobry kontakt.Część odszkodowania…
Dobry kontakt.Część odszkodowania otrzymałam czekam na resztę.Polecam.
Pierwszy raz mi się zdarzyło że na…
Pierwszy raz mi się zdarzyło że na lotnisku proponowano mi odszkodowanie za opóźnienie samolotu
dzęki firmie DelayFix odzyskaliśmy…
dzęki firmie DelayFix odzyskaliśmy troszkę zwrotu za opóźniony lot , polecam
Pełna obsługa
Pełna obsługa, łatwy i szybki kontakt.
Polecam. Mimo iż nie spodziewałam się wygranej rekompensaty za opóźnienie lotu, udało się :)
Trochę to trwało, ale jestem usatysfakcjonowana .
Nie mam większych zastrzeżeń
Nie mam zastrzeżeń co do sposobu załatwienia sprawy. Wiadomo jakie są terminy w sądach. Sprawa została załatwiona pomyślnie. Jedyne co może powodować mieszane uczucia to podział kosztów, ale i to jakoś można przełknąć.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。