De Leidinggevende レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Snelle reactie en afspraak op korte termijn ingepland. Goed advies en vriendelijk personeel. Netjes gewerkt en ook opgeruimd. Dus zeer tevreden!

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben ontzettend tevreden over het werk van Patrick en Sara. Vanaf het eerste contactmoment dachten ze actief mee in de planning en uitvoering, en werd er duidelijk en eerlijk advies gegeven. De... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Vorig jaar ontzettend goed geholpen met het advies, levering en plaatsing van 2 airco’s. Een klein garantie pech gevalletje gehad vrij snel daarna, direct tijd voor gemaakt. Vandaag de eerste service... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vanaf eerste contact moment valt de wijze van communiceren van Patrick positief op. “Dit kan wel, dit kan niet”. Ook denk hij actief mee over verschillende mogelijkheden “Hebben jullie aan een vloer... もっず芋る

䌁業情報

1. ゚アコン修理業
  2. ゚アコン請負業者
  3. 空調システム提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Gespecialiseerd in het installeren en leveren van airco's en warmtepompen . Ook voor airco onderhoud of reparatie. Creëer een perfect binnenklimaat!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 71ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Duidelijke informatie over de werking

Duidelijke informatie over de werking van de airco. Redelijk korte levertijd. Werkzaamheden op afgesproken tijdstip correct uitgevoerd. Plezierige en ongedwongen omgang. Ik heb direct een onderhoudscontract afgesloten omdat wij alle vertrouwen hebben in Patrick. Eén tip: van tevoren de elektrische bedrading doornemen zodat dat al klaar is tijdens de installatie.

2023幎4月15日

Echte aanrader

Van het begin tot het eind goede informatie en overleg gehad. Afspraken werden nagekomen. Er is hard en netjes doorgewerkt door Patrick, die ook nog eens zeer vriendelijk is.
Top dus

2023幎4月7日

De Leidinggevende からの回答

Bedankt voor de positieve review! Veel plezier met de airco's. ^Patrick

Professioneel en vakkundig

De Leidinggevende is een professioneel en goed georganiseerd bedrijf. Wij hebben een airco laten monteren. Wat ons opviel tov andere bedrijven waar we hebben georiënteerd: e-mails worden snel en adequaat beantwoord. Offertetraject wordt snel en professioneel aangepakt, planning wordt nagekomen. Ze hebben alles goed onder controle en dat is een meerwaarde in deze tijd.
Over de montage en afwerking zijn we ook zeer tevreden. Voor ons een aanbeveling om zaken te doen met DeLeidingevende. Groet, Peter Jongeneel, Gorinchem

2023幎4月3日

Hallo Peter, bedankt voor je leuke review! Veel plezier met de airco! ^Patrick

5぀星のうち4の評䟡

Mail contact prima

Mail contact prima. Duidelijke antwoorden op mijn vragen.
Installatie airco prima. Of hij naar behoren en naar mijn verwachtingen werkt weet ik in de zomer. Installatie van de app werkte na opnieuw opstarten router prima.

2023幎3月9日

Topper!

Patrick is een topper, ik heb nog nooit iemand zo gepassioneerd over airco's horen praten. Vakman met kennis van zaken, denkt met je mee en geeft advies. Overigens ook een zeer prettige vent in de omgang!

2023幎3月9日

Zeer professioneel bedrijf

Wij hebben goede ervaringen met dit bedrijf. Na een fijn adviesgesprek toch besloten om het anders aan te pakken en airco's te plaatsen ook gericht op de toekomst. Patrick kon een aantal weken later al de airco's installeren. Er werd met de afwerking goed rekening gehouden met onze wensen. We zijn erg blij met het resultaat en de energierekening al zakken! De Leidinggevende is zeker een aanrader voor het plaatsen van airco's.

2023幎2月27日
5぀星のうち1の評䟡

Vraag of hij jouw merk kent anders zit je

Komt onderhoud doen op een merk (Panasonic) waar hij geen service op kan geven. Constateert lekkages die er niet zijn. Zegt bijgevuld te hebben, dan weer niet. Laat een buitenunit achter die 2x zoveel lawaai maakt na service, maar komt niet terug om te kijken wat het zou kunnen veroorzaken, want niet zijn schuld. Ging niet eens om schuldvraag, zou gewoon normale service zijn om te kijken wat oorzaak is direct na zijn eigen onderhoud.

2023幎2月28日
自発的なレビュヌ

Beste Dennis,

Je bent bij ons gekomen omdat je ontevreden bent over het bedrijf dat de airco's kort geleden geïnstalleerd heeft. Ik vind het spijtig om te lezen dat je wederom ontevreden bent.

Je vraag was om de airco's van een onderhoudsbeurt te voorzien. Tijdens het onderhoud kwam naar voren dat er een defect zit in een van de binnenunits. Na onderzoek, waarbij ook naar evt. lekkage is gekeken, bleek dat het niet iets is wat direct ter plekke op te lossen is. Het advies was om toch eerst te proberen contact op te nemen met de oorspronkelijke installateur, omdat er nog garantie op zit. De garantie ligt niet bij ons omdat wij de airco's niet geplaatst hebben. Het zou daarom zonde zijn om, wellicht onnodig, extra kosten te maken voor de reparatie.

Patrick

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス