De Leidinggevende レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Snelle reactie en afspraak op korte termijn ingepland. Goed advies en vriendelijk personeel. Netjes gewerkt en ook opgeruimd. Dus zeer tevreden!

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben ontzettend tevreden over het werk van Patrick en Sara. Vanaf het eerste contactmoment dachten ze actief mee in de planning en uitvoering, en werd er duidelijk en eerlijk advies gegeven. De... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ゚アコン修理業
  2. ゚アコン請負業者
  3. 空調システム提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Gespecialiseerd in het installeren en leveren van airco's en warmtepompen . Ook voor airco onderhoud of reparatie. Creëer een perfect binnenklimaat!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 71ä»¶

レビュヌを曞く

Fijne communicatie

Fijne communicatie, net werk geleverd en alles goed afgehandeld.
Pluim voor Patrick

De Leidinggevende からの回答

Van zulke reviews worden we blij! ^Sara

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg, netjes en snel gewerkt.

2024幎8月6日

De Leidinggevende からの回答

Hallo Mariska, bedankt voor het delen van je ervaring. We zijn blij te horen dat je tevreden bent! ^Sara

Verstaat zijn vak!

De airco was snel geplaatst ook werd er van te voren uitgelegd wat er ging gebeuren en hoe alles kwam te lopen kwa leidingwerk. Patrick is een echte meedenker en verstaat zijn vak zeer goed! Zeker een aanrader!

Hoi Oscar, wat een complimenten! Bedankt :) ^Sara

Super nette installatie van 2

Super nette installatie van 2 aico’s/inverters, goede prijs/kwaliteit, vakkundig en professioneel. Patrick heeft het echt allemaal goed voor elkaar. Echt een aanrader!!

Wat een mooie review. Bedankt! ^Sara

Top airco!

Patrick kwam bij mij een 2.5 kw mitsubishi airco plaatsen. Ik woon in een nieuwbouw beneden woning en met de hitte buiten was het tot voor kort niet te doen. Ik wilde alleen mijn slaapkamer laten koelen, ik woon in een 2kamer-woning 57m². Sinds de plaatsing is het hier zowat een ijs paleis😋. Ik ben echt super blij! De plaatsing was in ongeveer anderhalf uur voltooid, alles is heel netjes afgewerkt. Maakt ook geen geluid, daar maakte ik me vantevoren wel zorgen over. 2.5 kw is goed voor een slaapkamer, maar de woonkamer word ook prima gekoeld. Al met al zeer tevreden! Ook snel geplaatst na het maken van de afspraak. Ik zou mijn vrienden en familie zeker aanraden bij De Leidinggevende mochten ze ooit overwegen een airco te plaatsen.

2024幎7月15日

De Leidinggevende からの回答

Hallo Robert, bedankt voor deze fantastische review! Fijn om te horen dat je zoveel plezier hebt van de airco. ^Sara

Niet verder zoeken!

Vorig jaar ontzettend goed geholpen met het advies, levering en plaatsing van 2 airco’s. Een klein garantie pech gevalletje gehad vrij snel daarna, direct tijd voor gemaakt. Vandaag de eerste service laten uitvoeren, en tot mijn vreugde heeft Patrick direct m’n regenpijp weer even gangbaar gemaakt en de Zonnenpanelen afgenomen terwijl hij op het dak was. Service met de hoofdletter S. Dank Patrick!

2024幎5月29日
自発的なレビュヌ

Goede uitvoering volgens afspraak

Vanaf eerste contact moment valt de wijze van communiceren van Patrick positief op. “Dit kan wel, dit kan niet”. Ook denk hij actief mee over verschillende mogelijkheden “Hebben jullie aan een vloermodel gedacht?”

Op de dag van de installatie ook duidelijk hoe de installatie gaat. Die uitvoering was uitstekend. Heb hem al aan een paar vrienden aanbevolen.

2024幎5月14日
5぀星のうち5の評䟡

Goede communicatie, duidelijkheid, menselijke houding en goed product.

Goede communicatie, menselijke benadering, duidelijkheid, zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. En wat betreft het gebruik in de praktijk van de airconditionings voor koelen en verwarmen kunnen we wat minder goed iets zeggen. De kamers worden bijna in gebruik genomen. Maar wat we zo in de instructie gehoord hebben, werkt het meer dan prima.

2024幎2月19日

Nette en vlotte installatie Airco

Prettige samenwerking vanaf offerte tot aan de installatie. Nette en vlotte installatie van de Airco.
Kortom: een hele fijne en positieve ervaring.

2024幎1月29日

De Leidinggevende からの回答

Bedankt voor je mooie review! We vonden het leuk om voor jullie werken.

5぀星のうち3の評䟡

Wij vonden dat de klus gehaast en rommelig gedaan.

Wij vonden dat de klus gehaast en rommelig uitgevoerd is. We hebben drie airco units laten installeren, één daarvan staat op het dak van de dakkapel. Helaas is er een verkeerd gat geboord en dus ging er een dakpan stuk en is het gat even gehaast dicht gemaakt. Ook bij de unit in de slaapkamer ging het mis omdat bij het boren door de buiten muur geen rekening is gehouden met de zonwering die er aan de buitenkant hing en daar is doorheen geboord. Helaas is daardoor de bevestigingsplaat van de zonwering kapot gegaan en is er weer een verkeerd gat ontstaan die ook weer gedicht moest worden.
Al met al werken de airco-units goed en zijn we er blij mee.
(toegevoegd na reactie: de fikse korting waarover gesproken wordt in de reactie bedroeg welgeteld €60. En er is weldegelijk verkeerd geboord, het eerste (verkeerde gat) is uiteraard wel gedicht maar je ziet dit zelfs na afwerking nog steeds zitten. Ook het gat in de stalenplaat van de zonwering is nog zichtbaar.)

2023幎1月23日

Beste Lesie,

Bedankt voor je review en wat jammer dat jullie het zo hebben ervaren. Jullie zolderkamer was destijds volop in verbouwing. Daar is niet verkeerd geboord. Het gat is in overleg aan de binnenkant met PU schuim dichtgemaakt, zodat jullie dit zelf naar wens konden afwerken i.p.v. met een afdekkapje.
Het gat bij de zonwering was helaas wel ongelukkig omdat we achter de metalen plaat uitkwamen. We zijn jullie hierin natuurlijk tegemoet gekomen door een korting te geven (het bedrag waarom is gevraagd), zodat dit gerepareerd kon worden. Uiteraard hadden we dit ook zelf willen oplossen voor jullie. Die keuze laten we altijd bij de klant.

We hopen dat jullie het afgelopen jaar al veel plezier van de airco's hebben gehad en mocht er wat zijn staan we altijd voor jullie klaar!

5぀星のうち4の評䟡

De aan leg werd netjes verzorgd

De aan leg werd netjes verzorgd. Het was fijn geweest als alles in een keer gereed gekomen was. Dat gebeurd binnen kort. Alle vertrouwen.

2023幎12月11日

De Leidinggevende からの回答

Hallo Jan, bedankt voor je mooie woorden. Alles is inmiddels naar wens afgemaakt en we wensen jullie veel plezier met de airco's!

5぀星のうち5の評䟡

Snelle nette vakman die goed met je

Patrick is een nette vakman die snel en nauwkeurig werkt, goed met je overlegd en de mogelijkheden aan geeft. Is erg gemotiveerd en heeft duidelijk plezier in zijn werk.Goede en snelle communicatie. Aan te raden!

2023幎12月14日

De Leidinggevende からの回答

Bedankt voor je mooie review en veel plezier met de airco!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。