レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Sinds mei 2025 kom ik elke maand voor een full brazilian & onder- bovenbenen wax. Eerst in almere (waar ik woon) bij Annelies. En nu in Amsterdam Zuidas. Ontzettend tevreden. Word gerust gesteld, geze... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben ontzettend tevreden met mijn ervaring bij Delete Waxing. De salon ziet er schoon en professioneel uit, en ik werd direct op mijn gemak gesteld. De medewerker was vriendelijk, deskundig en werk... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Na een waxbehandeling is mijn onderkant helemaal opgezwollen, verbrand en vol blaren. Ik ben net terug van de huisarts. Heb het service nummer gebeld en halverwege mijn uitleg werd de verbinding verbr... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super geholpen door Soraya in Amsterdam Oud-West. Ze was eerder klaar met de vorige klant en was meteen eerder aan de beurt. Kom veel vaker bij delete maar dit was de beste behandeling tot nu toe! Hel... もっず芋る

䌁業情報

1. ワックス匏脱毛サヌビス
  2. 脱毛サヌビス
  3. レヌザヌ脱毛サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Delete is de Nr.1 ontharingsspecialist van Nederland. Bekend van de ultieme Brazilian wax! Onze salons onze medewerkers en onze producten, alles is enkel gericht op de beste ontharingsbehandelingen. Zowel waxen als permanent ontharen. Delete is geen beautyfarm, schoonheidssalon of cityspa. Wij zijn een ontharingsspecialist. En daar zijn we uniek in!

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Ontevreden

Altijd heel tevreden tot afgelopen zaterdag. Heel veel haar nog op mijn benen en bij de brazilian. Nog nooit zo'n slechte waxing gehad. Absoluut niet het geld waard. Waxdame maakte zich er met een jantje van leiden vanaf. Na 25 minuten stond ik ruim 150 euro lichter buiten. Zwaar teleurgesteld!

2025幎6月28日
5぀星のうち1の評䟡

Ik lag open van het bloeden

Ik ben vandaag bij delete geweest in Utrecht en heb de slechtste ervaring ooit gehad. Mijn eerste brazilian geboekt en stond na 11 minuten weer buiten
 ze stelde me totaal niet op m’n gemak, ze werkte super snel en trok achter elkaar de strips eraf. Zelfs nadat ik vroeg of ze langzamer achter elkaar de strips eraf kon halen deed ze er weer vier nieuwe op om ze tegelijk eraf te trekken. Nadat ik klaar was zat er op veel plekken nog veel haar en zaten de wax resten nog overal
. Daarbij ben ik op meerdere plekken huid verloren waarbij het niet alleen ging bloeden doordat het haarzakje eruit was (wat ik weet dat normaal was) maar er letterlijk plekken huid weg waren en ik helemaal open lag op plekken. Toen ik een plek aanwees zei ze dat het door mij kwam. Het ziet er niet uit en ik heb super veel geïrriteerde plekken. De plekken waar nog veel haar zat heb ik thuis haar voor haar eruit getrokken en op gegeven moment maar geschoren, want er was toch geen wax geweest op de vergeten plekken. Er zullen vast ook goede wax angels zijn. Maar de vrouw die mij heeft behandeld was dat helaas niet. Dit was echt een traumatisch ervaring.

2025幎5月17日

Een keer en nooit meer!

Een keer en nooit meer. Wat een zootje!
Je komt van ver af en een dag onbetaald verlof opgenomen voor een afspraak op de academy..

Wat je terugkrijgt omdat je dus veel transpireert een niet zo’n leuk gesprek en daarna met een rot gevoel weg gestuurd.
Nooit meer! Ook al is het gratis..
Ook vonden de dames het leuk om luidruchtig te praten.. wat een waardeloos iets. Zo ga je niet met je klanten om..

2025幎3月27日

Scammers not returnin €168 and still charging me

Scammers. I have visited this place once in Ams. Because service was good I have tried to make a reservation in Rotterdam. After paying on 28th of sep I haven’t received confirmation or any reservation. Then I contacted to get my refund however I was informed that I got subscribed for a monthly abonement. How come if I have no confirmation no subscribtion in my profile? Now for 4 months I am being charged 41,95€ despite I contacted them so many times. Every time they say they will cancell it and refund me but nothing. This scamer stole from me €168 now.

2024幎10月28日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス