レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Terrible service. Send the wrong products. Short changed terrible customer was a loyal customer ordered so many times. Deleted the app and the account today. Never using again

5぀星のうち1の評䟡

Deliveroo Plus ruimschoots op tijd opgezegd maar toch nog 10 euro afgehouden. Blijkbaar hing ik toch nog vast aan een betalend abonnement. Ze doen er alles aan om je te misleiden tijdens het proces om... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

just now Nouveau Ils m’ont livré une commande qui n’était pas la mienne et ne m’ont toujours pas remboursée et ce malgré mes mails, appels, chats, preuves etc Donc 35,08€ dans leur poche! Ils m’o... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Bestelling nooit doorgegeven aan het restaurant . Leggen gewoon telefoon neer als restaurant contact opneemt . Ontvangen de betaling en daar stopt het . Helemaal NIET tevreden

䌁業情報

1. オンラむン食品泚文サヌビス
  2. 持ち垰りサヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Order high-quality takeaway online from top restaurants, fast delivery straight to your home or office

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 62ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Si seulement on pouvait mettre zéro

Si seulement on pouvait mettre zéro étoile ! Je commande comme dhab sur Deliveroo à part quelques petits couacs de temps en temps ça allait mais aujourd’hui le summum ! Je regarde le live track je vois le livreur faire un détour abominable alors que j’habite à 1,57 km et en ligne droite depuis le mcdo , temps estimé erronée il reste bloqué sur 4 min pdt plus de 15 min sur l’app, je vois le livreur a l’arrêt à 3 km de chez moi pour ensuite arriver chez moi alors que la commande a été réceptionné chez McDo il y a 35 min ! Devant chez moi je lui dit que je refuse la commande qui est froide il comprend pas le français je continue en anglais il se f*** de ma gueule et me ri au nez , je repars de chez moi pour aller finalement au Quick par moi même , est ce que je le vois pas devant chez moi en train de bouffer ma commande !! Plusieurs échanges avec un service clientÚle déplorable a demander au client de tout justifier , inadmissible !!!
Plus jamais je commande chez eux ! Fuyez !

2023幎6月22日

J'ai commander vers 12h via deliveroo

J'ai commander vers 12h via deliveroo ma commande a été annuler à 13h20 car ils ne trouvais pas de "livreurs". j'ai ensuite regarder sur internet et le restaurant en question était fermé hors que sur l'app le restaurant était ouvert! Comment perdre du temps et de l'argent pour rien. 2 fois que je commande via l'app et 2 fois que des emmerdes. Je ne recommande pas du tout! 😡

2023幎5月15日
5぀星のうち1の評䟡

J'ai été arnaqué par un resto qui vend

J'ai été arnaqué par un resto qui vend les burger du Mcdo à 1€ pour 7€. J'ai contacté le support pour montrer les photos et leur réponse est qu'ils sont désolé que la commande ne m'aie pas satisfaite.
Lorsque j'ai demandé l'adresse du restaurant, ils ont refusé. Même si c'était pour mettre une évaluation publique sur Google afin que les autres clients puissent décider avec de vrais informations!
Ils sont donc bien complices.
À savoir que je ne demandais pas un remboursement ou autre, juste l'adresse.

Puisque je n'utiliserai plus leur service, j'ai demandé à ce qu'ils suppriment mes données en accord avec la RGPD. (Ils en profiteront certainement pour supprimer la mauvaise évaluation!)

2023幎4月23日

Bestelling geaccepteerd - rider toewijzen

Bestelling geaccepteerd, maar bleef hangen op Rider toewijzen. Zelf restaurant maar gebeld, die heeft uur later het zelf geleverd, aangezien deliveroo niks wilt doen. Maar voor koud eten dat zo de prullenbak in kan 1/3e teruggehad.
Als je je service niet kan nakomen, dan alles vergoeden.
Ik raad het niet aan te bestellen bij ze

2023幎4月15日

Bestelling v 113 euro wordt niet terugbetaald bij niet leveren

Een bestelling van 113 euro wordt niet geleverd, er is geen rider langsgeweest, geen contact geweest via chat of telefoon en toch weigert Deliveroo terug te betalen. Ik ben zelf naar het restaurant geweest om exact dezelfde bestelling opnieuw te plaatsen en ter plekke nog eens te betalen. Zelfs het bewijs van die tweede bestelling en betaling wordt niet bekeken bij Deliveroo. Ik krijg enkel een standaard antwoord.

2023幎3月29日

Diefstal door Deliveroo

Ik doe een bestelling bij jullie ( Resto Kastart Gent) ik geef netjes een fooi van 2€ extra. Jullie leveren NIET
 en jullie zorgen voor geen refund !!
Korte samenvatting = geld kwijt en geen eten voor vanavond.

Dit is DIEFSTAL gepleegd door Deliveroo !!!!

2023幎3月9日
5぀星のうち1の評䟡

deliveroo rider is a lier. deliveroo system has no respect to their customer.

deliveroo system has big problem and very unrespectful attitude to customer. I ordered lunch this morning and the system showed it will be delivered between 11:30 and 12:00. what I expected is to get a call. However, I didn't receive call nor lunch until 12:30. When I checked in the system, which showed the order is delivered at 11:44. I was shocked...... I contacted customer service, who told me, the rider tried all 8 steps to contact me but failed. Therefore, deliveroo cannot refund me. My question is very simple, where is my lunch? Customer service cannot answer. My question to deliveroo management is: how can you consider the above situation as "delivered" by default, without any contact with your customer? I leave my mobile phone and email address, no responses or contact evidence there. Based on the above experiences, I will try my best to promote deliveroo as the "worst delivery service" and "worst respect to customers". I will never try deliveroo again.

2023幎3月3日
5぀星のうち1の評䟡

The discount codes they send via email

The discount codes they send via email often not possible to use. I usually apply it asap I get the email so no chance that limit of people was already reached. The same situation happened today - I am pissed :)) Really no wish to order there when they think that people are brainless. Choose uber eats better.

2023幎2月26日

Déconseillé

Payé 46,84 € pour des pizzas qui ne sont jamais arrivées. Indiquer comme livrer pourtant, il y avait quelqu'un qui attendait devant pour réceptionner la commande, soi-disant le livreur a attendue 10 minutes puis aurait déposer les pizzas devant. Grosse blague. Si je pouvais, j'aurais mis 0 étoile.

2023幎2月18日

Des voleurs!!

Des voleurs! Des pizzas ont été commandée pour un montant de 46,84€ et elles n’ont jamais été livrées! Une personne attendait devant pour les réceptionnées mais le livreur n’est jamais arrivés! Encore pire, il indique la livraison comme étant livrée! Une honte! Je ne conseille pas du tout deliveroo! Dommage qu’on ne peut pas mettre zéro étoile!

2023幎2月17日

Horrible costumer service

Horrible costumer service. They basically try to gaslight you in to thinking it's your fault the rider didn't showed up. Had to go true 5 ppl to get a refund. Told me to email them for a discount... It's been 6 e-mails back and forth so far...

When you have a business that's fundamentally barely sustainable and there is a recession ahead it's imo not a smart move to treat your customers/riders and restaurant with no respect.

It's the same with uber-eats and others.

2022幎12月28日
5぀星のうち4の評䟡

Altijd tevreden van Deliveroo

Altijd tevreden van Deliveroo, zowel als het goed of eens mis loopt. Ook steeds correct met refunds in mijn geval. Ik ben definitief overgestapt van Uber Eats na belachelijke communicatie met support die mij ervan beschuldigde fraude te hebben gepleegd met hun eigen kortingscode?..

2022幎12月7日
5぀星のうち1の評䟡

Geen terugbetaling voor ontbrekende items

Op de chauffeurs meestal niets aan te merken. Wat voor ons echter niet door de beugel kan is dat een item niet wordt meegeleverd en dat we hiervoor geen terugbetaling krijgen. Er wordt ook niet uitgelegd waarom. Wanneer we zelf naar het restaurant belden, erkenden die de fout en boden die ons zelfs een gratis maaltijd voor twee personen aan. Het gaat niet om die 4 euro maar om het principe. Geen Deliveroo meer voor ons. En dat na meer dan 4 jaar meermaals per week te hebben besteld. Als ze zo verder doen kunnen ze na Nederland ook in België het boeltje opdoeken.

2022幎12月3日

Reeds ZES keer poging oplichting

Burger King Leuven - van de 20+ keer dat ik besteld heb, werd er meer als 6 keer gewoon niet geleverd waarvan de driver 4 keer zei dat die wel geweest was en het eten had laten staan. Ronduit oplichting.
De andere keren op het laatste moment gebeld dat er toch niet geleverd werd. Resultaat - restau dicht.
Elke andere keer dat er wel (lauw) geleverd werd mankeerde er wel iets. Drivers checken de inhoud dus NIET. Wat de drivers met je eten doen en waarom blijft mij een raadsel. Al 6 keer met stevige honger mogen blijven zitten tijdens mijn nachtdienst in ieder geval (:

Wanneer je dan je geld terugvraagd helpen ze je wel, maar onder het mom van "ja contactloos leveren loopt wel eens fout" maar doen er geen zak aan. Ook niet na meermaals contacteren.
Wat zou dus DE simpele oplossing zijn voor zowel klant, als bedrijf als driver? -> STOP MET 'CONTACTLOOS LEVEREN'.
Dat de driver verantwoordelijk is voor het leveren van de bestelling. Geef die mannen de helft van die 'leverkosten' en stop met iedereen in het zak te zetten. Het zou in the long run nog meer opleveren ook maar stel je voor je zou iets verbeteren.

Op naar takeaway en daar eens proberen dus!

2022幎11月18日

Slechte service

Slechte service, we moesten over een uur wachten op McDonalds. Het werd altijd maar 10 minuten later. Op die tijd konden we er even goed te voet omgaan en terug. Zeker geen aanrader, UberEats all the way!

2022幎11月19日
5぀星のうち5の評䟡

Aangenaam verrast

Eerst had ik een beetje schrik na het lezen van alle reviews maar ik ben heel impulsief geweest en een bestelling geplaatst voor mij en mijn collega's. Het eten was nog steeds warm en de rider kwam ook mooi op tijd aan met zijn auto. Zou zeker nogmaals bestellen hier!

2022幎11月18日

Besteld

Besteld, na een uur was de rider onderweg maar plots werd de bestelling geannuleerd. Het was te ver voor de rider en het eten kon het restaurant weggooien. Ronduit degoutant. Bye bye Deliveroo

2022幎10月29日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ