レビュアーのコメントを見てみましょう
De opvolging was zeer goed. De bestelling plaatsen was zeer overzichtelijk en eenvoudig. Ook de betaling en de opvolging (mails) verliep vlot. Een uur werd voorgesteld en een plannetje toonde de ro... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
Takeaway.com/belgium について
当該企業による記述
当該企業による記述
- Contant bij bezorgen of online betalen met Bancontact-MisterCash, PayPal of creditcard
- Prijsgarantie op alle gerechten!
- Eten bestellen via de app
- Bestellen bij 1500+ bezorgrestaurants met echte beoordelingen
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Veel keuze een eenvoudig bestellen
Zeer ruim aanbod aan restaurants, eenvoudig om te bestellen en handig om te volgen wanneer je bestelling klaar is om af te halen of geleverd te worden. Soms is het wel erg veel aanbod, maar dan gebruik ik gewoon de aanbiedingen filter of knoppen van type eten om te filteren.
Klantenservice reageert pas na weken wachten
Ik ben Takeaway business klant. Support is echt teleurstellend. Pas na weken wordt er op je e-mail gereageerd - zonder het probleem dan nog meteen te kunnen oplossen. Reply gestuurd... nu weer wachtende. Waarschijnlijk weer voor een paar weken. Een telefoonnummer is ook nergens op de website te vinden om ze telefonisch te kunnen contacteren.
Ik bestel 2x per week en krijg nooit…
Ik bestel 2x per week en krijg nooit een kortingscode.. mn man besteld nooit en krijgt elke week er wel een...
Degoutant
Geen promotie of vocheur meer vroeger…
Geen promotie of vocheur meer vroeger was het goed met punten vocheur krijgen
Ze geven je een kortingscode van 6…
Ze geven je een kortingscode van 6 euro, sturen je daar DAGELIJKS mailtjes voor om me eraan te herinneren dat ik een kortingscode heb. Toch eens iets willen bestellen, op geen enkele manier wordt de kortingscode geaccepteerd!! Straffer nog… het minimum bestelbedrag van de winkels wordt ook verhoogd als je via de link in de mail besteld (bv. domino’s is normaal min. €14 bestellen, dat wordt min. €30 via link in mail), daar ben ik vet mee als ik voor 1 persoon eten wil bestellen. Kan ik beter op restaurant gaan eten!
回答に AI 支援を利用する場合があります詳細を表示
Bestelling niet volledig !!
Voor de 2de keer een bestelling niet volledig gekregen bij mc donalds.....ik ga daar niet meer bij bestelling....ik heb het doorgegeven aan take away dat ik mijn geld terug wil van de produkten die ik niet heb gekregen....maar nog altijd niks van gehoord!!!

Alles in orde
Service délétère
Évolution de la plateforme totalement délétère, suppression des commentaires, obligé de sécuriser sa commande via paypal pour ne pas passer par le service du support client de takeaway qui prend un temps fou à traiter les demandes, à peu près 9 mois ou à des changements sont devenus toxiques, restaurant qui abuse avec des horaires totalement impossible ouverture H24, accepte les livraisons mais n'effectue rien aucun contrôle sur les restaurateurs en profondeur, pas mal de problèmes au niveau des contrôles en amont.
Pour résumer
Service client absent.
Manque de contrôle dans la sélection de restaurateur .
Obligé d'utiliser PayPal pour avoir une sécurité de remboursement en cas de problème.
Numéro de téléphone du restaurateur n'est jamais affiché obligé de refaire une recherche sur Google pour pouvoir leur téléphoner en cas de problème avec la commande.
Censure et suppression des commentaires.
La plateforme devient extrêmement opaque dans son fonctionnement.

Duur
Duur ! En verplicht meer te bestellen dan dat je kunt eten . Onnodig als je alleen bent!

Problemen melden = blijkbaar misbruik
Takeaway.com heeft mijn account als “misbruik” bestempeld omdat ik volgens hen te vaak problemen met bestellingen meld.
Ironisch genoeg gingen die meldingen net over zaken die effectief misliepen: ontbrekende producten, niet-geleverde items, lange vertragingen, koud eten enzovoort.
Dus eerst loopt er iets fout met een bestelling, daarna meld je dat, en uiteindelijk word jíj het probleem.
Wanneer je vraagt welke meldingen dan zogezegd onterecht waren, krijg je geen concreet antwoord. Alleen hetzelfde standaardbericht opnieuw.
Als een platform fouten van restaurants en leveringen optelt en daarna de klant als “misbruik” labelt omdat die ze meldt, zit er iets fundamenteel verkeerd in hun klachtenbehandeling.
Voor mij is de maat vol. De zaak is intussen voorgelegd aan de Consumentenombudsdienst.

Takeaway.com/belgium からの回答
via Mobile vikings gaan de takeaway…
via Mobile vikings gaan de takeaway deals meer en meer fout!!!!!

Klantendienst
De klantendienst van takeaway is zo goed als niet meer te bereiken, hun hulp is ondermaats wanneer er een probleem is met een bestelling

A éviter
Impossible d avoir un contact avec un humain.
Notre mode de paiement par payconiq s enregistre très facilement sur compte client. On passe commande sans se rendre compte qu on a déjà payé... Pas de vrai validation de la commande Pas de vrai vérification Pas de double identification...
Comment j'ai vu que ma commande était passée en voyant le débit sur mon compte.
J'ai déjà eu le problème la semaine dernière et je pensais avoir fait une erreur.
Je n aime pas cette plate-forme
Ik bestel steeds bij pittapizza house…
Ik bestel steeds bij pittapizza house in herentals en het eigenlijk nog nooit tegengevallen of misgegaan

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。