レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Ich habe am 05.09. zwei In Liebe Boxen bestellt. Es wurde versprochen das sie in zwei bis vier Werktagen da sind. 14 Tage spÀter kam eine In Liebe Box, aber auch erst nach mehrmaligem Nachfragen... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Nachtrag zu meiner anderen Bewertung * Die in liebe box war wenigstens vollstÀndig. Allerdings direkt oben 2 Flecken (konnte ich entfernen) und mitgeschicktes verpackungsmaterial in der box... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

De positieve beoordelingen hier snap ik echt niet. Waarschijnlijk is meerendeel dan ook nep. Je koopt een box. In mijn geval de vaderdag box waarin allemaal zogenaamde kado's zitten. Echter ieder kado... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Beste mensen, De sieradebox bij Maxwell is zo'n oplichters bende. Je moet elke coupon los indienen dus je betaald ook voor elke coupon verzet kosten. En zijn nu al twee weken het wachten op... もっず芋る

䌁業が回答したした

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Uitstekende service

De service is uitstekend.
Ik kan niet internet bankieren.
Toen ik dat mailde zonden zij gelijk kosteloos een code voor de box die ik wilde kiezen.
Zelfs alle kortingsbonnen hadden ze al meegezonden in de mail.
Kortom, als u een probleempje heeft kan u er heen mailen en het wordt heel gauw in orde gemaakt.

2015幎12月8日
5぀星のうち5の評䟡

Dit is nog eens een leuk cadeau!

Wauw gister bij de Etos kreeg ik, bij aankoop van 2 Therme producten, een voucher van Deluxebox Diamonds cadeau. Ik heb gratis super mooie oorbellen kunnen uitkiezen :). Dat is nog eens een leuk cadeau! Ik had wat hulp nodig bij het downloaden van de voucher, hierover belde ik de klantenservice van Deluxebox, ik werd heel vriendelijk te woord gestaan en ze konden me ook direct helpen zodat ik verder kon gaan met het bestelproces. Ik ben echt super blij met dit gratis cadeau, ik hoop dat mijn bestelling snel geleverd wordt. Bedankt Etos en Deluxebox

2015幎11月19日
5぀星のうち5の評䟡

Prima service begeleiding voor keuzes te maken!

De luxe Box is een geschenk,
Het is een welkomstgeschenk waar je keuzes in moet maken in een luxe box , en als je dan twijveld met een bestelling of je voucher moet geactiveerd worden dan is alle hulp van de medewerkers om je te begeleiden een goede service naar keuze!
Geen twijfel mogelijk meer ,meteen geslaagd!

Dank je wel voor de service Mr.Jonas

2015幎11月4日
5぀星のうち5の評䟡

ik ben vriendelijke en adequaat te woord gestaan

Ik heb gebeld, maar iedereen was in gesprek. Er werd toegezegd dat ik zou worden teruggebeld. Dat gebeurde inderdaad binnen een uur en dat vind ik een goede service, dat je niet eindeloos lang aan de lijn wordt gehouden. Dat zou iedere instantie moeten doen!
Daarna zeer goed geholpen.

2015幎10月27日
5぀星のうち4の評䟡

Een mooi / leuke box

deluxebox via veiling.nl gekocht,valt zeker niet tegen. Er zit van alles is in een ruim assortiment.Als je hulp nodig hebt om de vouchers te activeren word je goed geholpen.

2015幎9月23日

Prima klantenservice !

De klantenservice van Deluxebox heeft laten zien waar een klantenservice voor is.
Tijdens opruimen kwam ik vouchers tegen voor de Deluxebox photobook (gewonnen via vakantieveilingen.nl) maar helaas deze waren al verlopen zonder dat ik ze gebruikt had.
Na contact met de klantenservice kreeg ik een mail terug met daarin mijn vouchers verlengd voor bijna een jaar. Zo kan ik ze toch nog gaan gebruiken.
Topservice !!

2015幎9月21日

my dream pictures

Ik heb voor de eerste keer de fotos van mijn geliefde in een album laten drukken en het is echt boven mijn verwachtingen mooi geworden, vooral die vrijheid dat ik zelf mijn album uitkiezen en de foto's d'rin stoppen. .
Het was een mooie ert...
2e keer mocht ik mijn Dochtertje verrassen op haar verjaardag met een prachtige fotoalbum van all haar herinneringen van haar vakantie tijd...

2015幎9月15日

Deluxebox Prima !!..

De Deluxebox leek me in eerste instantie een beetje twijfelachtige onderneming, maar na meerdere boxen besteld te hebben, ben ik uitermate tevreden over het concept. De waardebonnen worden probleemloos geaccepteerd. Natuurlijk passen niet alle aanbiedingen bij je, maar ik werk er heel erg graag mee

2015幎9月15日
5぀星のうち1の評䟡

op bijna €2000,- een KORTING van €640,- dus €1350,- bijbetalen om te "genieten"

het is heel misleidend.

om te genieten van €50,- koring moet ik wel eerst €200,- uitgeven bij een restaurant?.. kan dus niet met zijn 2en eten, leuk een goedkopere 3gangen menu nemen, een paar wijntjes en de korting gebruiken op de ongv. €80,- zodat ik er €30,- maar voor hoef bij te leggen.

zo gaat het bij alles.

€2,50 korting op een vlesje azijn met een gemidelde waarde van 25,-
€5,- korting op een keueken schort van €19,95
en dan de verzend kosten niet meegerekend.

de enige bon met een beetje echte waarde is de wijnvoordeel.nl bon.
ookal moet je bulk kopen.
je kan wel een goede fles brute kopen voor €15,- (exl. €5.95 verzend) maar als ik het geld van de aankoop van deze waardebonnen (herstel kortingsbonnen) had ik nu alsnog deze fles kunnen kopen en dat was ik blijer geweest.

ik heb totaal €30,- betaald via vakantieveilingen.nl en dacht leuke en voordelige uitjes te kunnen doen.

maar dat zit er niet in. WAARDELOZE voordelen.

DIT ZIJN GEEN WAARDEBONNEN MAAR KORTINGSBONNEN ONDER ZWARE VOORBEHOUD!!

die €30,- kon ik beter gebuiken om te geniet in een restaurant direct een doos wijn te kopen via wijnvoordeel.nl

deze bonnen zijn onderheven aan zeer veel en vooral dure voorwaarde!!

tevens heb ik alle positieve reactie aandachtig gelezen.
gelet op woordenspelling, zoals waar een ik, mijn, top, geweldig, maar vooral snel in huis? het zijn electronische "waardebonnen"? kruipt mij toch net als vele andere het gevoel van neppe reacties om mooi en voordelig voor te komen.

(voor de zeikers.. zoals ik zei.... het gevoel van.)

ook het aantal klachten online is schrikbarend!!!
Bokt.nl
Kassa.nl
Klacht.nl
acquisitie.org
klacht1.rssing.com
klachtenkompas.nl

en nog veel meer!!!

deze voordelen wegen niet op tegen de prijs die er uit eindelijk betaald voor moet worden.

2015幎9月14日
Deluxebox ロゎ

Deluxebox からの回答

Beste Peje,

Ten eerste vinden we het vervelend om te horen dat je niet helemaal tevreden bent met je aankoop. Wij proberen altijd zo duidelijk mogelijk te communiceren over de inhoud van onze boxen. Op vakantieveilingen zijn de voorwaarden dan ook duidelijk beschreven en zijn terug te vinden bij 'meer info' http://www.vakantieveilingen.nl/restaurants/restaurantbonnen/deluxebox_michelin-en-cooking.html
Tevens staat er ook nog een link naar onze site waar alle voorwaarden en bijzonderheden staan beschreven.

Dit is allemaal te lezen voordat je een bod doet op de box en is dus niet achteraf te lezen.

Deze box is samengesteld voor culinaire mensen die normaal gesproken ook naar luxe restaurants gaan en kookgerei kopen. Echter kunnen ze dat door de waardecheques nu met korting kopen. Verder zitten er ook nog kookworkshop vouchers bij, waar je bijvoorbeeld een hoge korting op krijgt.

Wij vinden het altijd fijn om met onze klanten direct te communiceren en hebben niks aan een ontevreden klant. We vragen je dan ook contact met ons op te nemen via info@deluxebox.com of 020- 705 22 21
Dan ben ik er van overtuigd dat we tot een goede oplossing kunnen komen.

Deluxebox

Klasse!!!!

In alle rust informeerde Jannus mij over de wijze van bestelling. Stap voor stap uitleg over de gang van zaken. Prima service. Dank je wel.

2015幎8月25日

Klantvriendelijke klantenservice

Binnen een uur nadat er door de klantenservice beloofd was dat er teruggebeld zou worden, werd ik teruggebeld door een uiterst vriendelijke man die alle vragen die ik had, geduldig beantwoordde. Ook beleidde hij mij door telefonisch door het internet heen zodat ik wist wat ik moest doen.

Heel fijn

2015幎8月19日
5぀星のうち5の評䟡

Correcte en effectieve service bij eerste telefooncontact

Na zelf niet verder te komen door een technische internetstoring op mijn telefoon, waardoor ik ongerust was over de consequenties, werd ik heel zorgvuldig, geduldig en helder verder geholpen tijdens het eerste telefooncontact met Deluxebox. Uiteindelijk heeft de medewerker het voor me geregeld, zodat ik verder kon. Ik zie uit naar het vervolg van de service en levering!

2015幎8月17日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス