Ich habe am 05.09. zwei In Liebe Boxen bestellt. Es wurde versprochen das sie in zwei bis vier Werktagen da sind. 14 Tage spÀter kam eine In Liebe Box, aber auch erst nach mehrmaligem Nachfragen... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Nachtrag zu meiner anderen Bewertung * Die in liebe box war wenigstens vollstÀndig. Allerdings direkt oben 2 Flecken (konnte ich entfernen) und mitgeschicktes verpackungsmaterial in der box... ãã£ãšèŠã
De positieve beoordelingen hier snap ik echt niet. Waarschijnlijk is meerendeel dan ook nep. Je koopt een box. In mijn geval de vaderdag box waarin allemaal zogenaamde kado's zitten. Echter ieder kado... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Beste mensen, De sieradebox bij Maxwell is zo'n oplichters bende. Je moet elke coupon los indienen dus je betaald ook voor elke coupon verzet kosten. En zijn nu al twee weken het wachten op... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Uitstekende service
De service is uitstekend.
Ik kan niet internet bankieren.
Toen ik dat mailde zonden zij gelijk kosteloos een code voor de box die ik wilde kiezen.
Zelfs alle kortingsbonnen hadden ze al meegezonden in de mail.
Kortom, als u een probleempje heeft kan u er heen mailen en het wordt heel gauw in orde gemaakt.
Dit is nog eens een leuk cadeau!
Wauw gister bij de Etos kreeg ik, bij aankoop van 2 Therme producten, een voucher van Deluxebox Diamonds cadeau. Ik heb gratis super mooie oorbellen kunnen uitkiezen :). Dat is nog eens een leuk cadeau! Ik had wat hulp nodig bij het downloaden van de voucher, hierover belde ik de klantenservice van Deluxebox, ik werd heel vriendelijk te woord gestaan en ze konden me ook direct helpen zodat ik verder kon gaan met het bestelproces. Ik ben echt super blij met dit gratis cadeau, ik hoop dat mijn bestelling snel geleverd wordt. Bedankt Etos en Deluxebox
Prima service begeleiding voor keuzes te maken!
De luxe Box is een geschenk,
Het is een welkomstgeschenk waar je keuzes in moet maken in een luxe box , en als je dan twijveld met een bestelling of je voucher moet geactiveerd worden dan is alle hulp van de medewerkers om je te begeleiden een goede service naar keuze!
Geen twijfel mogelijk meer ,meteen geslaagd!
Dank je wel voor de service Mr.Jonas
ik ben vriendelijke en adequaat te woord gestaan
Ik heb gebeld, maar iedereen was in gesprek. Er werd toegezegd dat ik zou worden teruggebeld. Dat gebeurde inderdaad binnen een uur en dat vind ik een goede service, dat je niet eindeloos lang aan de lijn wordt gehouden. Dat zou iedere instantie moeten doen!
Daarna zeer goed geholpen.
Uitstekend
Zeer vriendelijke heer, die ons goed hielp met de reservering/keuze van het hotel.
Een mooi / leuke box
deluxebox via veiling.nl gekocht,valt zeker niet tegen. Er zit van alles is in een ruim assortiment.Als je hulp nodig hebt om de vouchers te activeren word je goed geholpen.
Nog weinig ervaring met Deluxebox maar klantvriendelijkheid en service is goed!
Ik heb vandaag een hele vriendelijke jongeman aan de telefoon gehad die mij goed en vriendelijk te woord heeft gestaan.
Prima klantenservice !
De klantenservice van Deluxebox heeft laten zien waar een klantenservice voor is.
Tijdens opruimen kwam ik vouchers tegen voor de Deluxebox photobook (gewonnen via vakantieveilingen.nl) maar helaas deze waren al verlopen zonder dat ik ze gebruikt had.
Na contact met de klantenservice kreeg ik een mail terug met daarin mijn vouchers verlengd voor bijna een jaar. Zo kan ik ze toch nog gaan gebruiken.
Topservice !!
verschillende aanbiedingen in een leuke box
maak met plezier gebruik van verschillende deluxebox-en
my dream pictures
Ik heb voor de eerste keer de fotos van mijn geliefde in een album laten drukken en het is echt boven mijn verwachtingen mooi geworden, vooral die vrijheid dat ik zelf mijn album uitkiezen en de foto's d'rin stoppen. .
Het was een mooie ert...
2e keer mocht ik mijn Dochtertje verrassen op haar verjaardag met een prachtige fotoalbum van all haar herinneringen van haar vakantie tijd...
Deluxebox Prima !!..
De Deluxebox leek me in eerste instantie een beetje twijfelachtige onderneming, maar na meerdere boxen besteld te hebben, ben ik uitermate tevreden over het concept. De waardebonnen worden probleemloos geaccepteerd. Natuurlijk passen niet alle aanbiedingen bij je, maar ik werk er heel erg graag mee
Snel en effecient geholpen
Mijnheer had mooite met mijn naam vinden, maar bleef ontspannen en behulpsam. Fijn oplossing.
op bijna â¬2000,- een KORTING van â¬640,- dus â¬1350,- bijbetalen om te "genieten"
het is heel misleidend.
om te genieten van â¬50,- koring moet ik wel eerst â¬200,- uitgeven bij een restaurant?.. kan dus niet met zijn 2en eten, leuk een goedkopere 3gangen menu nemen, een paar wijntjes en de korting gebruiken op de ongv. â¬80,- zodat ik er â¬30,- maar voor hoef bij te leggen.
zo gaat het bij alles.
â¬2,50 korting op een vlesje azijn met een gemidelde waarde van 25,-
â¬5,- korting op een keueken schort van â¬19,95
en dan de verzend kosten niet meegerekend.
de enige bon met een beetje echte waarde is de wijnvoordeel.nl bon.
ookal moet je bulk kopen.
je kan wel een goede fles brute kopen voor â¬15,- (exl. â¬5.95 verzend) maar als ik het geld van de aankoop van deze waardebonnen (herstel kortingsbonnen) had ik nu alsnog deze fles kunnen kopen en dat was ik blijer geweest.
ik heb totaal â¬30,- betaald via vakantieveilingen.nl en dacht leuke en voordelige uitjes te kunnen doen.
maar dat zit er niet in. WAARDELOZE voordelen.
DIT ZIJN GEEN WAARDEBONNEN MAAR KORTINGSBONNEN ONDER ZWARE VOORBEHOUD!!
die â¬30,- kon ik beter gebuiken om te geniet in een restaurant direct een doos wijn te kopen via wijnvoordeel.nl
deze bonnen zijn onderheven aan zeer veel en vooral dure voorwaarde!!
tevens heb ik alle positieve reactie aandachtig gelezen.
gelet op woordenspelling, zoals waar een ik, mijn, top, geweldig, maar vooral snel in huis? het zijn electronische "waardebonnen"? kruipt mij toch net als vele andere het gevoel van neppe reacties om mooi en voordelig voor te komen.
(voor de zeikers.. zoals ik zei.... het gevoel van.)
ook het aantal klachten online is schrikbarend!!!
Bokt.nl
Kassa.nl
Klacht.nl
acquisitie.org
klacht1.rssing.com
klachtenkompas.nl
en nog veel meer!!!
deze voordelen wegen niet op tegen de prijs die er uit eindelijk betaald voor moet worden.

Deluxebox ããã®åç
Telefonisch gesprek
Ik ben zeer te vrede over hoe ik benadert ben via de telefoon uitstekende uitleg en informatie
Klasse!!!!
In alle rust informeerde Jannus mij over de wijze van bestelling. Stap voor stap uitleg over de gang van zaken. Prima service. Dank je wel.
Klantvriendelijke klantenservice
Binnen een uur nadat er door de klantenservice beloofd was dat er teruggebeld zou worden, werd ik teruggebeld door een uiterst vriendelijke man die alle vragen die ik had, geduldig beantwoordde. Ook beleidde hij mij door telefonisch door het internet heen zodat ik wist wat ik moest doen.
Heel fijn
Correcte en effectieve service bij eerste telefooncontact
Na zelf niet verder te komen door een technische internetstoring op mijn telefoon, waardoor ik ongerust was over de consequenties, werd ik heel zorgvuldig, geduldig en helder verder geholpen tijdens het eerste telefooncontact met Deluxebox. Uiteindelijk heeft de medewerker het voor me geregeld, zodat ik verder kon. Ik zie uit naar het vervolg van de service en levering!
Geweldig geholpen
Een vriendelijke en zeer hulpvaardige man die alle stappen met me doornam. Echt super ga zo door.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ