Ich habe am 05.09. zwei In Liebe Boxen bestellt. Es wurde versprochen das sie in zwei bis vier Werktagen da sind. 14 Tage spÀter kam eine In Liebe Box, aber auch erst nach mehrmaligem Nachfragen... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Nachtrag zu meiner anderen Bewertung * Die in liebe box war wenigstens vollstÀndig. Allerdings direkt oben 2 Flecken (konnte ich entfernen) und mitgeschicktes verpackungsmaterial in der box... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Beste mensen, De sieradebox bij Maxwell is zo'n oplichters bende. Je moet elke coupon los indienen dus je betaald ook voor elke coupon verzet kosten. En zijn nu al twee weken het wachten op... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Uitstekende service
Mijn vraag is goed afgehandeld. Ben er zeer tevreden over klantenservice van Deluxebox.
Super dag slipcursus gehad
Luchtige, duidelijke cursus met goede catering
Zeer vriendelijke hulp bij omzetten voucher
Aangezien Thermen de Zwaluwhoeve niet meer deelneemt aan de voucheractie heb ik deluxebox gebeld, 4 dagen voordat mijn oude voucher verliep. Na vriendelijke uitleg over de oorzaak werd mij meteen een nieuwe voucher aangeboden die weerachtig nog een jaar geldig is. Klasse! Kan bij 13 locaties worden gebruikt. Ik weet nu wel waar ik voor een cadeau of zelf mijn vouchers ga bestellen. Nogmaals dank
Albert
Klantvriendelijkheid was prima
Klantvriendelijkheid was prima en er was een heldere uitleg op mijn vragen!
Super leuk en verrassend idee zo.n BOX 1!!
Ik heb dit spontaan gekregen dmv te bieden via veillingen.nl Super cool !!!!
Duidelijk en overzichtelijk
Als je een delicebox wint wordt je via een video heel makkelijk duidelijk gemaakt hoe je deze kunt bestellen.
5 sterren.....helemaal
Top...erg geholpen door een vriendelijke medewerker...Merci..
Danielle
Uitstekende service
Zeer tevreden over de service van Deluxebox. Ze komen hun afspraak na, zijn vriendelijk en behulpzaam.
Prettig en vlot
De klantenservice reageert snel en constructief.
Waardeloos
De positieve beoordelingen hier snap ik echt niet. Waarschijnlijk is meerendeel dan ook nep. Je koopt een box. In mijn geval de vaderdag box waarin allemaal zogenaamde kado's zitten. Echter ieder kado heeft wel een addertje onder het spreekwoordrlijke gras. Gratis duikles, waar je er dan nog wel een tegen een absurd hoog bedrag bij moet boeken. Of een gratis product indien je voor een astronomisch bedrag besteld. Dit is niets meer dan een promo box. Niet aan beginnen!

Deluxebox ããã®åç
wij zijn heel tevreden en het zijn zeer vriendelijke mensen ze helpen als je er niet uitkomt
mensen koop bij deluxebox en u zult ook zeer tevreden zijn zo als velen al voor zijn gegaan
je krijgt echt waar voor je geld
Ik kwam er niet uit met reservern en ben door een medewerkster uitstekend geholpen. Ze nemen echt de tijd voor je. Helemaal top!!!
Leuk, spannend, en een leuk kado aan een ander of aan jezelf.
Heb inmiddels 3 boxen aangeschaft via vakantieveilingen, en heb er leuke dingen mee aangeschaft. 1x zelf een dom foutje gemaakt tijdens het bestellen en na mailcontact werd dit direct opgelost. Dit is zeker niet de laatste box die ik heb aangeschaft.
Mooi fotoboek
Mooi fotoboek, makkelijk te maken.
Ook leuke onderzettertjes te maken met leuk een foto van je kinderen!!
En ook een goede en snelle levering!!!!
Aanrader!
Leuke artikelen, snel en keurig verpakt geleverd!
Jammer dat mijn 2 bestellingen niet tezamen maar verdeeld over 2 aparte dagen zijn geleverd.
Verder een verrassend leuke firma met mooie artikelen.
Kortom, een échte aanrader!
Perfecte Helpdesk
Ik ben zeer tevreden met de helpdesk. Ze hebben mij onmiddelijk en correct kunnen verder helpen waardoor ik samen met mijn vrouw kan genieten van de mooie bonnen. Ideaal om er eens tussenuit te gaan!
Handig
Makkelijk te gebruiken. Ik had een printje gemaakt van de coupons, en zonder problemen de musea kunnen bezoeken. Andere coupons nog niet gebruikt.
Zeer goed en behulpzaam
Goed en rustig en duidelijk uitgelegd ..!
ruime keuze van aanbod
ruime keuze van aanbod, de producten zijn van goeie kwaliteit. geen problemen gehad.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ