レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Ich habe am 05.09. zwei In Liebe Boxen bestellt. Es wurde versprochen das sie in zwei bis vier Werktagen da sind. 14 Tage spÀter kam eine In Liebe Box, aber auch erst nach mehrmaligem Nachfragen... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Nachtrag zu meiner anderen Bewertung * Die in liebe box war wenigstens vollstÀndig. Allerdings direkt oben 2 Flecken (konnte ich entfernen) und mitgeschicktes verpackungsmaterial in der box... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

De positieve beoordelingen hier snap ik echt niet. Waarschijnlijk is meerendeel dan ook nep. Je koopt een box. In mijn geval de vaderdag box waarin allemaal zogenaamde kado's zitten. Echter ieder kado... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Beste mensen, De sieradebox bij Maxwell is zo'n oplichters bende. Je moet elke coupon los indienen dus je betaald ook voor elke coupon verzet kosten. En zijn nu al twee weken het wachten op... もっず芋る

䌁業が回答したした

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Goeie service

Bij mij werkte de deluxe box niet geheel probleemloos,1fotoalbum besteld en die was super!verder contact gehad met klantenservice en die kwamen met een perfecte oplossing!

5぀星のうち4の評䟡

Goed

Ruime keuze, snel en keurig afgehandeld.
Bij een aantal boxen moet nog wel iets betaald te worden om van de waardebonnen gebruik te kunnen maken. Bijvoorbeeld bij de slipcursus dient voor een 2de persoon betaald te worden.
Verder is het prima pakket!

Webprint

Ik had mijn Deluxebox via Vakantieveilingen gekocht. Met de bonnen heb ik een fotoboek een een canvas gekocht. Ze zijn op tijd geleverd en het eindresultaat was verbluffend. Het was een cadeau voor mijn ouders en ik had geen beter cadeau kunnen geven. Echt een aanrader voor iedereen, of je het nou cadeau wil geven of voor jezelf is!

heel erg leuk

ik heb de deluxebox gekocht als kado voor mijn vriendin, we hebben samen deel genomen aan de slipcursus. eerst een kleine theorie en daarna lekker de baan op. ik heb er erg van geleerd en ook zit ik nu met een stukje meer vertrouwen in de auto

5぀星のうち5の評䟡

Eeen zeer leuke en leerzame cursus.

Ik heb deze winter slip cursus als zeer prettig en leerzaam ervaren. Ook al rij ik al jaren veel kilometers, toch is het een aanrader om mee te kunnen maken wat er KAN gebeuren. En dit op een veilige plek met uitstekende instructies van de cursus leider.
Eigenlijk zou iedere bestuurder van een voertuig deze cursus moeten doen, wordt het inzicht en rijgedrag een stuk beter van. Tevens helpt het om minder onzeker de weg op te gaan bij slechte weersomstandigheden.

Een echte aanrader.

Niets te klagen

We hebben diverse boxen gekocht, Antwerpen, slipcursus en een overnachting.
Met het hele gezin veel plezier van gehad.

Zeer tevreden met Deluxebox

Enkele maanden geleden heb ik Deluxebox gewonnen en gelijk mijn eerste fotoalbum besteld. Het was even uitvogelen hoe het werkt, maar ik was snel klaar met de foto's uploaden en de album samenstellen.
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het fotoboek, want deze bedoeld was als cadeau voor iemand. Ik ben ook heel tevreden over het snel bezorgservice. Kortom, de moeite waard om nog andere producten te proberen.

2015幎5月20日
5぀星のうち3の評䟡

Te veel voor één dag.

Ik heb via vakantieveilingen de Deluxebox Amsterdam gekocht. We konden niet veel van de coupons gebruiken op één en dezelfde dag, maar toch de moeite waard. Zeer vriendelijke medewerkers die hun best doen je te helpen. Goede communicatie. Prima ervaring.

2015幎5月14日
Deluxebox ロゎ

Deluxebox からの回答

Beste Alice,

De vouchers uit de Deluxebox Amsterdam hoef je niet in 1 keer te gebruiken. Zo kan je dus meerdere malen naar Amsterdam gaan of anders de vouchers ook weggeven.
Deze vouchers zijn het hele jaar geldig en dus niet alleen in actieperiodes. Acties vanuit de partners zelf zijn vaak tijdelijk.
Hoe ben je aan de Deluxebox Amsterdam gekomen? Wij proberen namelijk zo duidelijk mogelijk te communiceren over de inhoud van de box.
Wel vind ik het vervelend om te horen dat je Deluxebox Amsterdam niet helemaal naar wens was. Zou je daarom contact met ons kunnen opnemen via info@deluxebox.com of 020-705 22 21 ? Dan weet ik zeker dat we tot een passende oplossing kunnen komen!

Fleur

Handig en leuk!

Wij hadden een deluxebox kado gekregen wat erg leuk was. Het activeren en reserveren erg makkelijk en zo gedaan. De anti-slip cursus die er in zat was heel leuk. Kortom een aanrader voor iedereen.

2015幎4月24日
5぀星のうち5の評䟡

Mooie kwaliteit en zo in elkaar gezet.

Via vakantieveilingen won ik de Deluxebox. Ik heb hier al veel gebruik van gemaakt. De site van Deluxebox is heel duidelijk en begeleid je stapje voor stapje naar een mooi eind-resultaat. Deze kan je ook weer heel simpel aanpassen als je het toch even anders wilt. De kwaliteit is erg goed en was voor mij zelfs boven verwachting. Het product wordt goed beschermend ingepakt en binnen de uiterste levertijd afgeleverd. Ik ben heel blij met de producten die ik bij Deluxebox heb besteld en zal hier in de toekomst nog veel gebruik van maken.

2015幎4月23日

Uitstekend

Ik liep tegen een administratief probleem bij mijn tweede bestelling. Een medewerker heeft me goed op weg geholpen.

De eerste bestelling kreeg mijn moeder als geschenk vandaag binnen. Ze was blij verrast met haar cadeau. Klein aandachtspunt is dat dit niet aangetekend is ontvangen, maar dat de postbode de keuze heeft gemaakt om aan te bellen en vervolgens dit aangetekend stuk in de brievenbus te gooien! Mijn moeder kan niet wachten op haar tweede cadeau.

2015幎4月23日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス