Ich habe am 05.09. zwei In Liebe Boxen bestellt. Es wurde versprochen das sie in zwei bis vier Werktagen da sind. 14 Tage spÀter kam eine In Liebe Box, aber auch erst nach mehrmaligem Nachfragen... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Nachtrag zu meiner anderen Bewertung * Die in liebe box war wenigstens vollstÀndig. Allerdings direkt oben 2 Flecken (konnte ich entfernen) und mitgeschicktes verpackungsmaterial in der box... ãã£ãšèŠã
De positieve beoordelingen hier snap ik echt niet. Waarschijnlijk is meerendeel dan ook nep. Je koopt een box. In mijn geval de vaderdag box waarin allemaal zogenaamde kado's zitten. Echter ieder kado... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Beste mensen, De sieradebox bij Maxwell is zo'n oplichters bende. Je moet elke coupon los indienen dus je betaald ook voor elke coupon verzet kosten. En zijn nu al twee weken het wachten op... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Groots genieten van de kleine dingen!
In het najaar van 2014 heb ik een Deluxebox Amsterdam gekocht met de reden om daar een weekend eens wat meer van onze hoofdstad te zien.
Nou dat is gelukt en hoe! Maar liefst 15 activiteiten maken deel uit van de Deluxebox (sommige vooraf reserveren). Met een beetje plannen beleef je een stad op zijn best. Want de deluxebox biedt een groot assortiment van kortingen. Rondvaart door de grachten, eten in het donker bij Ctaste, een fietstour met gids en een lekker broodje van Dobbe kroket. Slechts een greep uit de voordelen waarvan ik samen met mijn vriendin gebruik van heb gemaakt. Het gebruiksgemak is groot vanwege de bekendheid van de korting bij aangesloten bedrijven. Ze zien je coupon en het is zo gepiept. Ik zeg doen en heel veel plezier toegewenst.
mooi produkt dat vele mogelijkheden biedt
uit de box kunt u keuzes maken die voor u interessant kunnen zijn, die voordeel opleveren en niet verwachte uitjes aangeven.
Goede zet!!
Via een veiling in bezit gekomen van een Deluxebox voor Amsterdam, kan niet anders zeggen dan dat het een hele leuke ervaring is/was, bonnen voor gelegenheden waar je wellicht niet zo gauw zo komen, maar ook lekker voor de hand liggende, rondvaartje, Broodje Croquet, kortom, erg goede ervaring!!
Super!
DeLuxeBox slipcursus gekocht en precies wat ik verwacht had! Leuke leerzame dag, vriendelijke instructeur en alles goed geregeld. Reserveren erg makkelijk!
antislipcursus
Ik heb samen met mijn vriend afgelopen December een antislipcursus gevolgd en wij vonden deze cursus erg leerzaam. stuk theorie was wel handig, zo kom je erachter dat 5km te hard grote gevolgen kan hebben in het verkeer. Als minpuntje, wij zouden het zelf prettiger en extra leerzaam vinden als er een begeleider in de auto zat die je tips en uitleg kan geven tijdens het rijden. Verder erg vriendelijk personeel en een leuke cursus!!
Ik had wat vragen over mijn box, kwam er niet uit. Contact opgenomen met de klanten service en die hebben mij uitstekend geholpen. Kunnen nog veel bedrijven een voorbeeld aan nemen! Bedankt!
Klacht die eigenlijk door VakantieVeilingen opgelost diende te worden perfect afgehandeld door Deluxebox!
De teksten op VakantieVeilingen gaven een aantal zaken niet duidelijk weer, waardoor de deal voor mij niet aantrekkelijk was. Na contact opgenomen te hebben met VakantieVeilingen en op een botte manier van het kastje naar de muur gestuurd te worden en zo ongeveer te horen dat het ze niets kon schelen, heb ik toch maar contact opgenomen met Deluxebox, de aanbieder van het product dat ik had aangeschaft via VakantieVeilingen. Daar werd ik binnen een paar seconden al te woord gestaan en werd mij verzocht mijn klacht even op de mail te zetten zodat ze kon uitzoeken of Deluxebox mijn aankoopbedrag kon vergoeden. Een paar uur later kreeg ik al het positieve bericht dat zij mijn aankoopbedrag zullen vergoeden! Top service! En dit terwijl juridisch gezien de aankoop bij Vakantieveilingen heeft plaatsgevonden, zij de gelden ontvangen hebben en dit dus ook hadden moeten afhandelen. Naar mijn idee betaald Deluxebox dit dan ook uit eigen zak en vinden zij een goede service erg belangrijk.
gezellig dagje met mijn zoon
Via deluxebox Amsterdam zijn we in het grachtenmuseum geweest en hebben we een rondvaart gemaakt . Het museum was erg interessant, informatief en afwisselend.
De vouchers zijn eenvoudig uit te printen en te gebruiken.
Geweldig!
Via Vakantieveilingen heb ik Deluxebox Amsterdam gewonnen. Ik ben onder andere naar House of Bols (2 keer!!) en Amsterdam Dungeon geweest. Het was geweldig! Ik raad het aan! Bedankt Deluxebox
Super box om erop uit te gaan en ontdekken.
Super idee om eens een b.v andere stad te ontdekken met leuke tegoedbonnen.
Wij waren naar Amsterdam en dit was een goede keuze.
Mooi gevarieerd aanbod!!
Het afgelopen jaar heb ik de luxe box diverse keren gebruikt, je komt in musea die je anders zou overslaan en ontdekt Amsterdam van een andere kant. Echt een aanrader!!!
Super goede deal
Na aanschaf van de deluxebox zijn we met 8 mensen op slipcursus geweest. Het was een compleet verzorgde dag met theorie en praktijklessen.
Iedereen heeft het als leerzaam en supergaaf ervaren!
Deluxe box Amsterdam
Wij hebben er veel plezier van gehad in Amsterdam. Het was een goede aankoop hebben er veel van geleerd. Echt geweldig!!!
ideaal voor het ontdekken van een stad
door de de luxe box was het leuker om de stad te ontdekken
Anti slipcursus
Goed geregeld
Duidelijke uitleg over wat je moet doen om contact te krijgen met het anti slip bedrijf
Via mail gelijk via link naar de goeden plek
Top
Nette box
We hebben een deel van de box gedurende een kort verblijf in Amsterdam gebruikt en is ons wel goed bevallen.
Leuke dag gehad!
Ik heb dit cadeau gedaan en dit is als heel leuk ervaren! Zij hebben een leuke en leerzame dag gehad!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ