äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Dental Reads provides top-quality dental courses, books, and guides for professionals. Learn from experts, stay updated, and enhance your skills anytime, anywhere! ðŠ·ð
é£çµ¡å
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
This company is selling my coursesâŠ
This company is selling my courses (Prof. Dr. Silverio Di Rocca - Posturology for Dentists) without my permission. They donât seem interested in Intellectual Property and should be INVESTIGATED and shut down for profiting off of other peopleâs hard work.
I didn't recive my purchased product
Quality education at affordable prices
The content is at its best as every course is taken up by some of the best clinicians and it's really useful.
The content sold is illegally sold IâŠ
The content sold is illegally sold I got duped into buying this. This company should be reported.

Dentalreads ããã®åç
à importante aumentare le proprieâŠ
à importante aumentare le proprie capacità lavorative.

Dentalreads ããã®åç
Good & Instant Delivery !
Good & Instant Delivery !! Added to my bookmarks

Highly recommend
Smooth purchase process and instant access. Highly recommend!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ