De Postpartumbox レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Bij mijn eerste kindje geen box gekocht, maar heb het mezelf dit keer wel gegund en ben er erg tevreden over! Het verkoelende maandverband en de herbruikbare zoogcompressen & peri bottle zijn echt top... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Mijn zusje haar vriend heeft met zijn mond geprobeerd de kamilleblaadjes uit het tuitje van de peri bottle te blazen... tot hij besefte waar die voor was. Ze kwamen allebei niet meer bij, erg pijnlij... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Over het algemeen echt super blij met de producten uit de box. De peribottle, koelpads, sheabutter en kraamverbanden heb ik veel aan gehad. Enige waar ik niet zo enthousiast over ben zijn de wasbare z... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Een feestje om uit te pakken. De post partum periode is al alles behalve sexy, maar deze box maakt het allemaal net wat fijner. Mooie producten, fijne service en erg fijn om extra uitleg van producten... もっと見る

企業情報

1. 健康・美容製品店

当該企業による記述

Alles wat je nodig hebt voor een snel herstel na de bevalling en een heerlijke kraamtijd

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 124

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Goede voorbereiding met de postpartumbox

Ik heb de box nog niet gebruikt, want ik beval pas in februari.
Maar de inhoud van de box ziet er al veelbelovend uit. Zo fijn om al deze spulletjes op voorhand in huis te hebben zodat ik me zeker voel voor de postpartum. Hoe leuk is die kleur roze ook? :-)

2024年12月5日
5つ星のうち5の評価

Producten: 10 vd 10 & Service: 11 vd 10!

Ik heb in oktober 2 dozen aangeschaft, 1 voor mijzelf en 1 voor mijn nichtje. Mijn nichtje is al bevallen en ik zit nog te wachten op mijn kleine die ik in februari verwacht. Mijn nichtje haar doos, was helemaal geweldig en sterker nog.. haar woorden waren: die producten… dat zijn echt “life savers”. Met name de koelkompressen tegen stuwing en de bottle heeft zij als ontzettend fijn ervaren!
Mijn tweede doos, was echter door levering niet helemaal “netjes” binnen gekomen. Maar…. Toen ik hierover een berichtje stuurde op Instagram, kreeg ik echt super snel een reactie met excuses en kreeg ik de artikelen alsnog opnieuw opgestuurd!
Naast dat dit super snel afgehandeld was, was ze ontzettend vriendelijk en meedenkend. Daar kunnen heel veel bedrijven nog wat van leren!! Dus als je het ons vraagt: producten 10 van de 10! Service 11 van de 10!!
Nogmaals super bedankt voor alle hulp !!

2024年10月25日

Prachtig pakket!

De verschillende coldpacks kon ik tijdens de eerste dagen van mijn borstvoeding zo waarderen 🥰!

Alsook de hazelspray heb ik altijd bij, zo dankbaar voor deze prachtige samenstelling van dit pakket!

Dankjewel 🥰

2024年9月15日
5つ星のうち5の評価

I am really happy with the high quality…

I am really happy with the high quality from your products & also blessed because of the 4 trimester book, like that I thought I know a lot about the 4 trimester but I start to read ( as much I understand in Dutch + Translation) and I am so blessed for the magazines & book I think it will help me to a lot. So if it's possible I would like to give online a feedback for your box?

Thank you for this great, cute Postpartum Box.

Best wishes Timea Boros

2024年7月27日

fijne spullen!

Hele fijne spullen voor de kraamweek maar ook voor naar de kraamweek kan je de hot en cold packs nog fijn gebruiken voor jezelf en voor je kindje. Bijv met krampjes.

2024年8月9日
5つ星のうち5の評価

De postpartum core box heeft mijn…

De postpartum core box heeft mijn kraamtijd aanzienlijk comfortabeler gemaakt. Ik kan deze ten zeerste aanbevelen aan nieuwe moeders, omdat het alles bevat wat je nodig hebt voor de periode na de bevalling.

Ik ben er ook van overtuigd dat mijn herstel hierdoor een stuk sneller en vlotter verliep. Aanrader!!

Pamela

2024年8月9日
5つ星のうち5の評価

De Peribottle, gun ik echt iedere zwangere!

Ik kan de Peribottle echt van harte aanbevelen. Iedere zwangere zou deze in haar bezit moeten hebben. Snel te vullen en handig in gebruik. Spoelt goed zonder ingewikkelde poses aan te nemen en beschikt over genoeg water. Wel fijn(er) als je beschikking hebt over lauw water. :)

2024年2月10日

Top service!

Ik heb de producten nog niet kunnen uittesten (pas na bevalling uiteraard), maar de service vooraf is echt top. Goeie bereikbaarheid en communicatie. De post was mijn pakket verloren en ze hebben ervoor gezorgd dat ik gewoon een nieuwe thuis heb ontvangen.
Enorm fijn!

2024年5月29日