レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Over het algemeen echt super blij met de producten uit de box. De peribottle, koelpads, sheabutter en kraamverbanden heb ik veel aan gehad. Enige waar ik niet zo enthousiast over ben zijn de wasbare z... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Hele fijne producten, ik had liever eerder van dit product gehoord zodat ik nog eerder dit product had kunnen gebruiken. Ik beveel het nu ook iedereen die bevallen gaat aan.

5぀星のうち5の評䟡

Een feestje om uit te pakken. De post partum periode is al alles behalve sexy, maar deze box maakt het allemaal net wat fijner. Mooie producten, fijne service en erg fijn om extra uitleg van producten... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Deze box heeft mij zo ontzettend geholpen tijdens mijn postpartum periode. Alle spullen zijn mega fijn en handig. En ging hierdoor soepel door de kraamweek heen. Twijfel niet want dit wil je! Best... もっず芋る

䌁業情報

1. 健康・矎容補品店

圓該䌁業による蚘述

Alles wat je nodig hebt voor een snel herstel na de bevalling en een heerlijke kraamtijd

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち2の評䟡

De coldpacks braken na 1e keer gebruik

De coldpacks zijn van slechte kwaliteit of er is iets tijdens de productie fout gegaan waarbij ze opengeklapt zijn. Dit is zeer spijtig
 balen hier enorm van.

2025幎3月8日
De Postpartumbox ロゎ

De Postpartumbox からの回答

Hoi Narayan, wat vervelend om te horen – dat is natuurlijk niet de bedoeling! Heb je ons hier al een mailtje over gestuurd? Je mag ons altijd mailen op info@depostpartumbox.nl met je bestelnummer, dan kijken we graag met je mee om het zo snel mogelijk op te lossen.

5぀星のうち5の評䟡

Mooie verwenbox voor de kraamtijd

Mooie box, ziet er heel verzorgd uit. De box werd erg snel bezorgd, een dag later al. De producten heb ik nog niet geprobeerd, omdat ik ze bewaar voor de kraamtijd, maar het lijken me hele fijne producten. Alles ziet er netjes uit en van een goede kwaliteit.

2025幎4月10日

Zorgen en ontzorgen

De producten van de postpartumbox hebben we geholpen tijdens en na de kraamweek.

Vooral de peribottle en de hazelspray zijn geweldig. Een makkelijke manier om toiletbezoek te verzachten. Het magazine heeft praktische tips.

De producten maakte dat ik goed voor mijzelf kon zorgen en daarom er geen verdere zorgen kwamen over mijn gezondheid en ik optimaal kon herstellen en voor mijn kindje kan zorgen.

2025幎4月8日

Life saver!

Zeer tevreden van de box! Mijn postpartum was zeker comfortabeler dankzij de producten. De peri bottle was de favo! Een echte life safer want ik was geknipt. De super zachte kraamverbanden in combinatie met de spray was een perfecte combo om comfortabel door de dag te komen. Momenteel gebruik ik nog met veel plezier de bamboe compressen tijdens mijn borstvoedings avontuur.

2025幎2月18日

Echt van deze tijd

Ik vond het in eerste instantie een beetje teveel van het goede.
Is dit nu allemaal nodig dacht ik.
Maar na wat miskopen toch gekocht voor mijn dochter.
En super blij mee. Snel geleverd fijne producten.
Oma en moeder (63)

2025幎3月24日
5぀星のうち4の評䟡

Alles in één kartonnen doos

Ik was in de veronderstelling dat het in zo'n mooie doos kwam (denk bij influencers gezien ofzo), maar het was gewoon een kartonnen doos. Doet verder uiteraard niks af aan de producten. Maar ik had een andere voorstelling hierbij. Ik vind het namelijk altijd leuk als ik veel spullen bij elkaar heb, ze daar ook mooi en nuttig in kan bewaren.

Verder mooie spullen en hoop ik dat het allemaal van enorme waarde is na mijn bevalling. De meeste kende ik al van een ander merk maar ben vooral benieuwd naar de witch hazel.

2025幎3月25日

Overzichtelijk en betrouwbaar

Overzichtelijke website en snelle levering. In de box krijg je bijgaand nogmaals een overzicht met wat je besteld hebt en een korte uitleg. Voor uitgebreidere instructies/tips staan op de verpakkingen QR-codes die hiernaar verwijzen.

2025幎3月19日

Fijne box!

Er zaten fijne producten in de postpartumbox. De dingen die ik veel gebruikt heb zijn de peribottle, de witch hazelspray, de hot/icepacks, de sheabutter, de poepzaadjes, de zoogcompressen en de maxipads. Wat ik minder nodig had is de kamille (vergeten aan de kraamzorg te vragen water te koken voor de peribottle) en de borstpads (niet nodig gehad tijdens stuwing of voor productie op gang brengen). Heel tevreden over de producten in de box! De maxipads vond ik iets minder lekker zitten (wat smal en dik tov van andere die ik had). De zoogcompressen waren de eerste dagen vrij snel doorweekt, maar later ging dat beter. Ik vond het fijn om de box in huis te hebben en was tevreden over de inhoud!

2025幎3月21日

Top producten!
Dat dit niet in het standaard kraampakket zit?

De peribottle is gewoon heel erg handig en
De witch hazel was zeer fijn als pijnverlichter en 'rustig' maken. Handig in gebruik en echt een fijn product. Ruikt ook lekker :)

Ik kan de postpartumbox echt aanraden!

2025幎2月23日

Fantastisch en ONMISBAAR!

Door de postpartum box heb ik echt weinig tot geen last gehad!
De witch hazel spray is echt fantastisch en de peri bottle is onmisbaar!
De verkoelende pads zijn ook echt een uitkomst zowel voor de zwelling daar beneden als die voor de stuwingen

2025幎2月2日

Top producten!

De kalmerende spray was erg fijn om in de kraamweek de boel te verzachten! Ook de peribottle had ik niet willen missen om het toilet bezoek wat aangenamer te maken!

2025幎2月8日
5぀星のうち4の評䟡

Super service en fijn uitziende producten

Om te beginnen had ik het pakket savonds besteld en was het de volgende dag al binnen! Het kwam met strik en al ingepakt en de spulletjes zien er kwalitatief goed uit. Ik hoop zo dat het een groot verschil maakt tijdens mijn herstel als ik ben bevallen. Het formulier dat is bijgeleverd is erg handig welke producten er in de doos zitten en waarvoor ze dienen. Ik ben blij dat ik de box ruim vantevoren al binnen heb!

2025幎2月18日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス