Design By Amor レビュヌ 111

TrustScore 5段階評䟡の2.5

2.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Jeg bestilte en jakke fra Design by Amor i oktober, og pengene blev trukket med det samme. Jeg modtog dog aldrig jakken og mÃ¥tte selv kontakte dem i december. FÞrst derefter blev den sendt. Da... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Blev lite orolig för att det Àr ett nytt företag som jag inte bestÀllt frÃ¥n innan men blev positivt överraskad och klÀderna var fina. BestÀllde klÀnningen "Aurora" och "Estelle". Leveranstiden var nÃ¥g... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jag köpte en jacka den 21/10 som inte levererades förrÀn den 22/12, tvÃ¥ mÃ¥nader efter köp. NÀr den vÀl kom sÃ¥ var det en helt annan jacka Àn beskrivningen pÃ¥ hemsidan, bl.a. med fyllning i polyester o... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Jag har tyvÀrr bestÀllt klÀder frÃ¥n ert företag och det visar sig att klÀderna kommer skickandes Ànda i frÃ¥n Kina
.. Det tog mer Àn 3 veckor och om man tittar efter paketets spÃ¥rnings nummer sÃ¥... もっず芋る

2.5

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Vi bestÀllde en jacka 10/11 2025 ordern

Vi bestÀllde en jacka 10/11 2025 ordern bekrÀftelse kom 25/11 2025. Jag kontaktade företaget flera gånger men fick aldirg svar. Både från TikTok och Mejl. De kom ett medelande 15/12 2025 att ordern hade skickats efter mer Àn en månad, det stog att peketet kom från Kina! Jag blev jÀtte förvånad. Det Àr nu 18/12 2025 jackan har inte kommit Àn och kag vet inte om dne ska komma heller. Köp inte från företaget. Man kan inte komma i kontakt med dem. NÀr man ska kolla sin order så funkar inte hemsidan. FruktansvÀrt dålig kundservice. Har aldrig sett något sånt hÀr. Kommer definitivt inte köpa mer hÀrifrån. VÀldigt Fake.

2025幎12月18日
5぀星のうち5の評䟡

Tydliga med all info om leveransen som kom på avtalad tid👍

Tydliga med all info om leveransen

Hej Eva,
Stort tack för ditt fina omdöme! 💕

Vad roligt att höra att informationen varit tydlig och att leveransen kom fram enligt plan. Det betyder mycket för oss och hjÀlper oss att fortsÀtta utvecklas i rÀtt riktning. 🫶

Vi hoppas att du Àr nöjd med din bestÀllning och Àr varmt vÀlkommen tillbaka framöver!😇

VÀnliga hÀlsningar
Teamet på Design By Amor 💘

5぀星のうち1の評䟡

De sender ikke pakken, men trÊkke rpenge

Jeg har betalt over 800 kr på en vinterjakke jeg så online på deres tiktok, de trÊkkede pengende og skrev de ville vÊre der inden den 18 november. Det er nu den 14 december og jeg har stadig ikke fået min pakke. De har taget mine penge men ikke sendt min pakke

2025幎12月14日

Hej Olivia,
Tack för att du delar din upplevelse!

NÀr vi söker i vårt system kan vi tyvÀrr inte se någon genomförd bestÀllning kopplad till den e-postadress som recensionen Àr skriven från. Det enda vi kan se Àr att ett kundkonto har skapats, men ingen order har lagts eller betalats igenom hos oss.

Om du har genomfört en bestÀllning Àr du varmt vÀlkommen att återkomma till oss med ett ordernummer eller en annan e-postadress som kan ha anvÀnts vid köpet, så undersöker vi gÀrna om något har gått fel.

Det Àr absolut inte vÃ¥r intention att du ska kÀnna dig lurad eller att vi inte vill hjÀlpa dig — vi vill gÀrna reda ut detta tillsammans. VÀnligen kontakta oss via vÃ¥r kundtjÀnst pÃ¥ e-post sÃ¥ hjÀlper vi dig sÃ¥ snart som möjligt.

VÀnliga hÀlsningar
Teamet på Design By Amor 💕

5぀星のうち5の評䟡

Came fast and everything went well!

2025幎12月11日

Hej Emmi,
Tack för din fina recension! SÃ¥ hÀrligt att höra att leveransen kom snabbt och att allt gick smidigt. Det betyder mycket för oss!🫶

Överraskning

Trodde inte att min bestÀllning skulle komma. Hade inte fått något tecken att den skulle vara på vÀg!! Helt plötsligt, låg den i brevlådan!!!! Idag 10 dec.

Hej Lena,
Tack för att du delar din upplevelse! Vi förstÃ¥r att det kan kÀnnas osÀkert nÀr man inte fÃ¥r nÃ¥gra uppdateringar och paketet plötsligt bara dyker upp. Den höga efterfrÃ¥gan under Black Friday har tyvÀrr gjort att vissa spÃ¥rningar uppdaterats mer sÀllan Àn normalt. Vi arbetar aktivt med att förbÀttra detta framÃ¥t.🫶

HÀrligt att höra att bestÀllningen kom fram som den skulle, och vi hoppas att du Àr nöjd med vÀskan!😇

5぀星のうち5の評䟡

Superfin vÀska och lÀtt att följa

Superfin vÀska och lÀtt att följa orden. Trevlig kundservice!

Hej Catarina,
Tack för din hÀrliga recension! SÃ¥ roligt att höra att du Àr nöjd bÃ¥de med vÀskan och att det var att följa bestÀllningen. Det glÀder oss ocksÃ¥ att du upplevde vÃ¥r kundservice som trevlig.🫶

5぀星のうち2の評䟡

Svårt att få kontakt mrd

Svårt att komma i kontakt med företaget. Urusel fraktuppdatering. Man har ingen aning om nÀr paketet dyker upp.

2025幎11月30日

Hej Kerstin,
Tack för att du delar din upplevelse med oss. Vi förstår verkligen frustrationen nÀr det både Àr svårt att nå oss och spårningsinformationen inte uppdateras som förvÀntat. Under Black Friday-perioden har vi haft ett ovanligt högt tryck i både kundsupport och logistik, vilket dessvÀrre har påverkat svarstiderna och gjort att vissa spårningar uppdaterats mer sÀllan Àn normalt.

Detta Àr nÃ¥got vi arbetar aktivt med att förbÀttra — bÃ¥de genom att stÀrka vÃ¥rt kundtjÀnstteam och optimera vÃ¥ra logistikflöden — sÃ¥ att upplevelsen ska bli betydligt tydligare och smidigare framöver.🫶

Tack för att du tar dig tid att ge oss feedback, den hjÀlper oss att utvecklas.

Fungerade bra

Fungerade bra, snabb leverans.

2025幎11月28日

Hej Roger,
Tack för din recension! Så roligt att höra att allt fungerade bra och att leveransen gick snabbt. 😇

Hej Maud,
Tack för din fina recension! SÃ¥ roligt att höra att leveransen kom snabbt — det betyder mycket att du delar med dig av din upplevelse.☺

Mycket prisvÀrt

Mycket prisvÀrt

2025幎12月8日

Hej Hans,
Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du upplevde produkten som prisvÀrd — det betyder mycket för oss. Det hjÀlper oss verkligen att veta nÀr vi har omtyckta erbjudanden och bra prissÀttning, och att vi utvecklas i rÀtt riktning.🫶

5぀星のうち3の評䟡

För lång leveranstid

2025幎12月9日

Hej Anneli,
Tack för din feedback! Vi förstÃ¥r att lÀngre leveranstider kan upplevas frustrerande. VÃ¥r ordinarie leveranstid Àr 8–14 arbetsdagar, men vi arbetar aktivt med att förbÀttra detta för att göra upplevelsen sÃ¥ smidig som möjligt. Som ett ungt och vÀxande företag utvecklas vi hela tiden och uppskattar verkligen att du delar dina synpunkter med oss.🫶

Fin vÀska

Fin vara enligt beskrivning o bra kvalité

2025幎12月2日

Hej Linda,
Stort tack för din fina recension! Det gör oss verkligen glada att höra att du Àr nöjd med vÀskan och kvalitén 🫶

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss!

5぀星のうち5の評䟡

Hyfsat snabb leverans och vÀskan blev

Hyfsat snabb leverans och vÀskan blev vi nöjda med.

2025幎12月5日

Hej Annika,
Stort tack för din fina recension! SÃ¥ roligt att höra att ni Àr nöjda med vÀskan och att leveransen fungerade bra 🫶✚

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lÀmna feedback 💕

Ha en fin dag! 💕

5぀星のうち5の評䟡

Det var helt och en snabb leverans till

Det var helt och en snabb leverans till dörren

2025幎12月8日

Hej Lars,
Stort tack för din fina recension! Vad hÀrligt att höra att allt kom snabbt och smidigt fram till dörren 🫶✚

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse 💕

Bluffföretag

Paketet har inte kommit Àn går inte att spåra lÀngre då hemsidan inte existerar blir svaret

2025幎12月9日

Hej Christer,
Tack för att du delar din upplevelse. Vi förstår att det skapar oro nÀr spårningen inte uppdateras korrekt och vi beklagar verkligen att det varit svårt att följa paketet under tiden.

Vi kan se att din bestÀllning från den 28 november levererades den 11 december. BestÀllningar som gjordes under Black Week har tyvÀrr påverkats av fördröjningar och mindre synkade spårningsuppdateringar på grund av det höga trycket hos både oss och fraktbolaget.

Vi hoppas att du Àr nöjd med din vÀska nu nÀr den har kommit fram, och att den motsvarar dina förvÀntningar.🫶

Tack för att du tog dig tid att lÀmna feedback — det hjÀlper oss att förbÀttra kundupplevelsen framÃ¥t.

Lurendrejeri

Lurendrejeri. Fick aldrig min vara . De svarar inte och skickar ut falska mail om spårningsnr som inte finns . Har betalat varan vid bestÀllning .

2025幎11月28日

Hej Maria,
Tack för att du delar din upplevelse. Vi förstår att det skapar oro nÀr spårningen inte uppdateras som förvÀntat och nÀr svar dröjer. Under den intensiva Black Friday-perioden har vissa spårningar tyvÀrr uppdaterats senare Àn normalt, vilket vi beklagar.

Vi vill dock förtydliga att din bestÀllning frÃ¥n den 29 november levererades den 10 december, vilket ligger inom vÃ¥r angivna leveranstid pÃ¥ 8–14 arbetsdagar. Vi hoppas att du trots den bristfÀlliga spÃ¥rningsinformationen Àr nöjd med produkten nu nÀr den har anlÀnt.

Tack för att du tog dig tid att lÀmna feedback — det hjÀlper oss att förbÀttra bÃ¥de spÃ¥rning och kommunikation framÃ¥t.🫶

Svindel

Jeg bestilte varer fra Design by Amor for snart to måneder siden, men har fortsatt ikke mottatt produktene. På deres nettside står det at leveringstiden er mellom 8-14 arbeidsdager, men det har nå gått langt over denne tiden uten at varene har blitt levert. Jeg har sendt flere e-poster for å få informasjon om bestillingen, men har ikke fått noe svar.

Jeg fÞler meg svindlet, da både leveransen og kundeservicen har vÊrt helt uakseptable. Jeg er skuffet over behandlingen, og forventer en rask lÞsning på dette problemet.

Jeg advarer alle mot å handle hos Design by Amor. Jeg har hatt en svÊrt dårlig opplevelse, og anbefaler på det sterkeste å holde seg unna denne nettbutikken.

2025幎10月23日

Hej Farid,
Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vi förstÃ¥r verkligen frustrationen nÀr leveransen inte sker som förvÀntat och nÀr svarstiderna blir lÀngre Àn normalt. Det Àr absolut inte sÃ¥ vi vill att nÃ¥gon kund ska kÀnna.🫶
Den ovanligt höga efterfrÃ¥gan under Black Friday har tyvÀrr pÃ¥verkat bÃ¥de logistik och kundsupport, vilket lett till förseningar i flera led. Detta Àr nÃ¥got vi jobbar stenhÃ¥rt pÃ¥ att Ã¥tgÀrda, och vi ber verkligen om ursÀkt för pÃ¥verkan det haft för dig. 💕
Vi vill sjÀlvklart hjÀlpa dig direkt och sÀkerstÀlla att du fÃ¥r en lösning du kÀnner dig trygg med. Kontakta oss gÀrna pÃ¥ contact@designbyamor.com med ditt ordernummer sÃ¥ prioriterar vi ditt Àrende ASAP! 💘

5぀星のうち3の評䟡

Very slow delivery in December

We ordered a "Amor Down Winter Jacket - Molly" for 800 DKK from their homepage for my daughter on 16th November. I wrote an email to them on the 27th which they have to responded to. Today 6th December the jacket has still not arrived or been sent. Looks like nobody get the things they ordered.

Update: later they wrote to me that they were busy because of Black Friday and Christmas shopping. They had not sent the parcel and agreed to cancel the order and refund the money

2025幎11月16日

Hej Anders,

Tack för att du delar din upplevelse. Vi förstÃ¥r att situationen kÀnns frustrerande nÀr en bestÀllning dröjer lÀngre Àn förvÀntat, sÀrskilt nÀr det gÀller en efterlÀngtad jacka.🫶

Vi vill vara tydliga med att vi absolut inte Àr nÃ¥gon bluffverksamhet. Vi skickar ut tusentals bestÀllningar varje mÃ¥nad till kunder runtom i Norden och Europa. Att vissa leveranser blivit försenade beror pÃ¥ den extremt höga efterfrÃ¥gan under Black Friday, vilket tyvÀrr pÃ¥verkat bÃ¥de utskick och svarstider — och detta arbetar vi aktivt pÃ¥ att förbÀttra!💕

Vi Àr ett svenskt företag med sÀte i Halmstad. Att delar av vår IT-infrastruktur registreras i Kanada beror på att vår hemsida hostas externt genom ett internationellt e-handelsföretag med huvudkontor dÀr. Det innebÀr alltså inte att företaget drivs från Kanada.

Vi vill sjÀlvklart hjÀlpa dig direkt med din jacka. Kontakta oss gÀrna pÃ¥ contact@designbyamor.com med ditt ordernummer sÃ¥ prioriterar vi ditt Àrende och ser till att du fÃ¥r en uppdaterad leveransstatus ASAP 💘

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。