Jeg bestilte en jakke fra Design by Amor i oktober, og pengene blev trukket med det samme. Jeg modtog dog aldrig jakken og mÃ¥tte selv kontakte dem i december. FÞrst derefter blev den sendt. Da... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Blev lite orolig för att det Àr ett nytt företag som jag inte bestÀllt frÃ¥n innan men blev positivt överraskad och klÀderna var fina. BestÀllde klÀnningen "Aurora" och "Estelle". Leveranstiden var nÃ¥g... ãã£ãšèŠã
Jag köpte en jacka den 21/10 som inte levererades förrÀn den 22/12, tvÃ¥ mÃ¥nader efter köp. NÀr den vÀl kom sÃ¥ var det en helt annan jacka Àn beskrivningen pÃ¥ hemsidan, bl.a. med fyllning i polyester o... ãã£ãšèŠã
Jag har tyvÀrr bestÀllt klÀder frÃ¥n ert företag och det visar sig att klÀderna kommer skickandes Ànda i frÃ¥n Kina âŠ.. Det tog mer Àn 3 veckor och om man tittar efter paketets spÃ¥rnings nummer sÃ¥... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 21ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Warning Scam!
Warning! Do not order from this company. You will never see what youâve ordered. When you first start contacting them via email they answer nicely and give you a false feeling of that everything is ok. Then the tracking link does not work and then they stop answering you emails. This company should be shut down ASAP!

Ekstremt lang leveringstid
Ekstremt lang leveringstid. Definitivt kinavare. Temu har kortere leveringstid, og samme varer der.
Such a scam.
Köpt en vÀska till min dotter
Köpt en vÀska till min dotter. Kommer massvis med mail om att den Àr på vÀg men ingen vÀska kommer. Går inte att klicka på lÀnken dÀr jag ska se leverans. Inte fått svar nÀr jag mailat.
Jeg har prÞvd Ã¥ returnere 2 produkterâŠ
Jeg har prÞvd å returnere 2 produkter ettersom at de ikke passet, også svarer de ikke på mailen min. De er elendige på å håndtere returer, og det har snart gått 2 uker. Dette er ikke greit og hvis de ikke håndterer returen min vil jeg involvere Forbrukerrådet.
Har bestÀllt 2 vÀskor till mina tjejer
Har bestÀllt 2 vÀskor till mina tjejer, gar försökt mejla butiken för över en vecka sedan nÀr de kommer. Inget svar!!! Hade jag vetat att det tar såå lång leveranstid hade jag aldrig bestÀllt från det företaget samt att man kan inte komma i kontakt med dem.
Har i tvÃ¥ veckors tid försökt fÃ¥âŠ
Har i tvÃ¥ veckors tid försökt fÃ¥ kontakt med företaget via mejl, ang fel i faktura , men utan nÃ¥gon som helst Ã¥terkoppling. SpÃ¥ringslÀnken man fick via mejl fungerar inte heller och inga varor har dykt upp. KÀnns som ett mycket oseriöst âföretagâ
Har bestÀllt i god tid för att hinna fÃ¥âŠ
Har bestÀllt i god tid för att hinna få vÀskan innan skolstart, fick ett mail med en spårningslÀnk som inte kan hitta försÀndelsen alls.. mailat kundservice men får inget svar!
Kinesiska varor och ett skojarföretag
Kinesiska varor och ett skojarföretag! Flera veckor för att få leverans som sen blev flera veckor för sent. KÀnns som Sheins varor!
Vet ej om detta Àr ett blÃ¥sningsâŠ
Vet ej om detta Àr ett blåsnings företag .. tackar för din verksamhet nÀr man bestÀller? Sedan får man lÀnk dÀr man kan spåra sitt paket men sidan fungerar inte .. Sedan så mailar man och 48 timmar senare inget svar. Så nej slösa inte er tid energergi på ett företag som verkar fejk oxh som Sedan köper sina saker från temu och sÀljer vidare..
KlÀnningen kom efter 8 veckor
KlÀnningen kom efter 8 veckor, alldeles försent till skolavslutningen. Returnerade den 3 veckor sen och har fortfarande inte fått återbetalning
Mycket vÀnligt och snabbt bemötandeâŠ
Mycket vÀnligt och snabbt bemötande Àven om jag behövde returnera varan dÃ¥ den var för stor. ð

Design By Amor ããã®åç
Usel kundservice som inte svarar
Usel kundservice som inte svarar. Jag har vÀntat en vecka på svar för att göra en retur. Fakturan förfaller snart.
Varning för dropshipping
Dropshipping-företag som sÀljer kinesiskt skrÀp. Långa leveranstider, inget svar från kundservice och varken mått eller material stÀmmer med beskrivningen.
DÃ¥ligtâŠ
BestÀllde en klÀnning som kom efter typ tre veckor, kundtjÀnsten svarade aldrig och klÀnningen var extremt kort, som en tröja.
Hold deg unna
Hold deg unna - her finnes ingen service om du har behov for retur. Totalt useriÞst. Pengene taptð¡
Det hÀr företaget Àr en bedragare
Det hÀr företaget Àr en bedragare, var försiktig allihopa.
Jag hade inte angivit fullstÀndigaâŠ
Jag hade inte angivit fullstÀndiga adressuppgifter, och det skapade problem med leveransen. Det tog ett tag innan jag fick kontakt med kundtjÀnst, och det var lite krångligt att få problemet löst.
VÀldigt snabb och smidig kundservice
VÀldigt snabb och smidig kundservice. Dottern var helnöjd med sin klÀnning.
Superfina klÀnningar
Superfina klÀnningar, verkligen superfina och för ett så bra pris som man har råd med.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ