ÃÊÊlsker butikken har kÞbt mange smukke gaver her (smykker og keramik) - ogsÃ¥ til mig selv. Og for et par Ã¥r siden ogsÃ¥ et bÞnneskrivebord, som jeg har vÊret glad for. Det er siden blevet transformere... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fantastisk spisebord! God service i butikken og vÊrkstedet ved bestilling. For prisen kunne jeg godt forvente, at levering var inkluderet. Jeg mÃ¥tte selv leje en varevogn, hvilket trÊkker lidt ned pÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bestilte sofabord og sp.bord ved samme tid. SÊlger var super informativ og hjalp mht farve mv. Kortere leveringstid pÃ¥ sofabord gjorde jeg bad om besked nÃ¥r det var fÊrdig og det gik jeg. Jeg gjorde... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastisk sted med charme og hygge. Altid hyggeligt at besÞge butikken med sÃ¥ mange spÊndende varer, kunstnere og designere. SkÞnt at man selv kan fÃ¥ lov til at designe sit bord ud fra utallige f... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
God kundeservice
Havde kÞbt en vare via webshoppen som viste sig ikke at vÊre på lager. En sÞd medarbejder ringede dog og det lykkedes alligevel at få varen inden jul :-)
Mange fine ting og hurtig levering
Nem bestilling og fin tilbagemelding omâŠ
Nem bestilling og fin tilbagemelding om forsendelse.
God service.
God service! Mine varer kom dagen efter jeg bestilte dem online.
Kan klart anbefale at handle her.
utrolig fin service
utrolig fin service, utrolig fin kundekontakt. alt spiller. og de modtagne varer lever helt op til det forventede, tak for en god handelsoplevelse. bh jens

Designer Zoo ããã®åç
Ekstrem god service
Min varmeste anbefaling. Der blev lige taget det ekstra skridt I forhold til servicen, som ikke alle firmaer tager.
Stor kundeserviceð
Stor kundeserviceð. Blev kontaktet dagen efter ordreafgivelsen, grundet jeg Þnskede lÊngere returret da det skulle gives til gave, det var der intet problem i og ydermere tilbÞd de indpakning da det nu var en gave. Har modtaget pakken, sÃ¥ fint indpakketðð.
Det er er af de bedste kÞb jegâŠ
Det er et af de bedste kÞb jeg nogensinde har gjort! Vi kÞbte det for mÃ¥ske 10 Ã¥r siden og det stÃ¥r stadig ualmindeligt flot. Bordpladen holder sig virkelig godt. Det har overlevet tre smÃ¥ bÞrn :) Det er Sà nemt at trÊkke ud og kan blive mega langt. Efter vi kÞbte dette bord har jeg aldrig dug pÃ¥ mere- det ville jo vÊre synd at gemme det vÊk. Det mest geniale er, at der ALDRIG er et bordben i vejen ððŒ
Har kÞbt et gavekort online ð
Rigtig venlig og âŠ
Rigtig venlig og opofrende (tidskrÊvende) betjening både i butikken (som bare er Sà fin!) og i telefonen, og dertil hurtig ekspedetion af min bestilling.
Det er det bedste kÞb jeg nogensindeâŠ
Det er det bedste kÞb jeg nogensinde har gjort.
Jeg kÞbte mit sofabord for 3 år siden .
Min sÞn har lige bestilt et til sin nye lejlighed . Uanset hvor du sidder er der ikke et ben i vejen.
Love it.
Gode produkter og hurtig betjening
Jeg bestilte en julegave
Jeg bestilte en julegave, der kom hurtigt, godt og sikkert fremð
Designer Zoo super service
Designer Zoo ringede mig op, da de ikke havde det på lager som jeg havde bestilt, men de gjorde alt hvad de kunne for, at finde en anden lÞsning og det fandt vi. Super god service.
En meget sÞd og venlig dame hjalp medâŠ
En meget sÞd og venlig dame hjalp med forsendelsen jeg havde bestilt uden at vÊlge levering! Gaven til min datter var Þnsket og blev modtaget med glÊde ð
Hurtig levering med fin personligâŠ
Hurtig levering med fin personlig besked. Selv tak fordi i stÞtter dansk kunsthåndvÊrk
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã