Tica Copenhagen レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Bestilte 3 forskellige mÃ¥tter og en lille skobakke sÞndag eftermiddag og kunne hente pakken allerede tirsdag. MÃ¥tterne virker til at vÊre i fin og blÞd kvalitet. Det eneste lille minus med handlen v... もっず芋る

Fantastisk design, kvalitet, service og levering. Jeg synes alt gÃ¥r op i en hÞjere enhed. Vi har en stor hund med lang pels, og lever aktive liv med mudrede sko, sÃ¥ vi stiller ellers store krav til vo... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har kÞbt 3 mÃ¥tter henover de sidste 2 mÃ¥neder. Fantastisk kvalitet og design. Oplevede der var en fejl pÃ¥ mÃ¥tte nr 3 jeg modtog for en uge siden. Super forstÃ¥ende og effektiv kundeservice af Tina som... もっず芋る

䌁業が回答したした

Superflotte mÃ¥tter i farven ivory, som er meget lette at rengÞre blot med stÞvsugning. Super service med besÞg i TC’s showroom i Holte, hvor jeg sÃ¥ alle de fine farver og Þvrige varer. Derudover hu... もっず芋る

䌁業情報

1. ラグ専門店
  2. むンテリア デザむン店
  3. 家具店
  4. 日甚品店

圓該䌁業による蚘述

Vi inviterer dig ind i vores verden af ​​tica copenhagen for at hjÊlpe dig med at gÞre et godt fÞrstehÃ¥ndsindtryk. At gÃ¥ ud eller komme hjem, din entré er din port til et smukt hjem! Tica Copenhagen designer og producerer praktiske, funktionelle, attraktive og hÞjkvalitets dÞrmÃ¥tter, skobakker, gulvmÃ¥tter og stativer i unikke farver og mÞnstre, med et sÊrprÊget skandinavisk design. En ny generation af langtidsholdbare produkter, der giver nye alternativer til traditionelle kokosfibermÃ¥tter eller plastbakker.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 25ä»¶

レビュヌを曞く

Fungerer upåklageligt

Det virker som det skal. Hurtig levering, gode priser og fin kundeservice. Lige som det skal vÊre, tak.

2026幎8月4日

Tica Copenhagen からの回答

Hej Carsten, mange tak for din fine feedback, det er vi meget glade for. Håber du er glad for dit TICA kÞb. Velkommen tilbage. Bedste hilsner Tina

Exceptional customer service.

Exceptional customer service.

2026幎7月21日

Tica Copenhagen からの回答

KÊre Birit, Mange tak for din fine tilbagemelding på vores service. Godt det lykkedes og jeg håber, du er glad for tÊpperne. God Sommer, bh Tina

super god kunde service

super god kunde service
Jeg havde fået et gavekort fra Tica fordi jeg havde fået leveret nogle måtter som skulle ombyttes. Måtterne blev byttet og jeg fik et gavekort for "svie og smerte" Jeg har nu benyttet dette gavekort og kan kun sige at jeg aldrig ahr oplevet så god kundeservice i en netshop. Godt klaret Tica

2026幎1月16日
自発的なレビュヌ

Hurtig levering, og kvalitet som Þnsket
Jeg er super tilfreds :)

2026幎1月4日

Tica Copenhagen からの回答

KÊre Anette, mange tak for din fine tilbagemelding. Det er vi meget glade for. Velkommen tilbage en anden gang. bh Tina

Har kÞbt 3 mÃ¥tter henover de sidste 2

Har kÞbt 3 måtter henover de sidste 2 måneder. Fantastisk kvalitet og design. Oplevede der var en fejl på måtte nr 3 jeg modtog for en uge siden. Super forstående og effektiv kundeservice af Tina som med det samme undskyldte og sendte en ny måtte som er som den skal vÊre. Super oplevelse hos Tica Copenhagen og kan uden tvivl anbefale det til alle som vil ha kvalitets måtter og tÊpper til hjemmet!!!

2025幎11月24日
自発的なレビュヌ

Tica Copenhagen からの回答

KÊre Phillip, Tusinde tak for din flotte anmeldelse, det er vi meget taknemmelige for. Velkommen tilbage en anden gang, GlÊdelig jul og TAK, bh Tina

KÞb af måtter

Bestilte 3 forskellige måtter og en lille skobakke sÞndag eftermiddag og kunne hente pakken allerede tirsdag. Måtterne virker til at vÊre i fin og blÞd kvalitet.
Det eneste lille minus med handlen var, at systemet automatisk valgte nÊrmeste GLS pakkeshop. Jeg ville gerne have haft mulighed for at vÊlge en anden tÊt på mit arbejde. Den tÊt på min bopÊl lukker så tidligt, at jeg normalt ikke selv kan nå at hente pakker.

2025幎11月19日

Fin måtte

Fin måtte. Den manglende stjerne skyldes, at jeg ikke selv kunne vÊlge, hvilken pakkeshop, jeg ville have leveret til.

2025幎11月19日

Tica Copenhagen からの回答

Hej BL, mange tak for de 4 stjerner for måtten. Det er en meget fair kommentar ang. pakkeshop. Håber du bliver glad for dit tÊppe. Velkommen tilbage, bh Tina

Fantastisk kvalitet

Fantastisk design, kvalitet, service og levering. Jeg synes alt går op i en hÞjere enhed. Vi har en stor hund med lang pels, og lever aktive liv med mudrede sko, så vi stiller ellers store krav til vores dÞrmåtter! Nu har vi Tics Copenhagen måtter ved alle 3 ind- og udgange i vores hjem.

2025幎11月7日

Tica Copenhagen からの回答

KÊre Line, Tusinde tak for din flotte respons, det er jeg vitterlig meget meget glad for at hÞre. Tusinde tak og velkommen tilbage:-) bh Tina