Bestilte 3 forskellige mÃ¥tter og en lille skobakke sÞndag eftermiddag og kunne hente pakken allerede tirsdag. MÃ¥tterne virker til at vÊre i fin og blÞd kvalitet. Det eneste lille minus med handlen v... ãã£ãšèŠã
Fantastisk design, kvalitet, service og levering. Jeg synes alt gÃ¥r op i en hÞjere enhed. Vi har en stor hund med lang pels, og lever aktive liv med mudrede sko, sÃ¥ vi stiller ellers store krav til vo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har kÞbt 3 mÃ¥tter henover de sidste 2 mÃ¥neder. Fantastisk kvalitet og design. Oplevede der var en fejl pÃ¥ mÃ¥tte nr 3 jeg modtog for en uge siden. Super forstÃ¥ende og effektiv kundeservice af Tina som... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Superflotte mÃ¥tter i farven ivory, som er meget lette at rengÞre blot med stÞvsugning. Super service med besÞg i TCâs showroom i Holte, hvor jeg sÃ¥ alle de fine farver og Þvrige varer. Derudover hu... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi inviterer dig ind i vores verden af ââtica copenhagen for at hjÊlpe dig med at gÞre et godt fÞrstehÃ¥ndsindtryk. At gÃ¥ ud eller komme hjem, din entré er din port til et smukt hjem! Tica Copenhagen designer og producerer praktiske, funktionelle, attraktive og hÞjkvalitets dÞrmÃ¥tter, skobakker, gulvmÃ¥tter og stativer i unikke farver og mÞnstre, med et sÊrprÊget skandinavisk design. En ny generation af langtidsholdbare produkter, der giver nye alternativer til traditionelle kokosfibermÃ¥tter eller plastbakker.
ãã³ããŒã¯
- tica-copenhagen.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Godt og prÊcist
Farbton orange ist blasses Braun
Farbton orange ist blasses Braun, sieht uninteressant aus.
Meget flotte måtter/tÊpper
Meget flotte måtter/tÊpper. Hurtig levering og god service.
Nemme at vedligeholde
Fungerer upåklageligt
Det virker som det skal. Hurtig levering, gode priser og fin kundeservice. Lige som det skal vÊre, tak.

Tica Copenhagen ããã®åç
LÊkker dÞrmåtte til god pris
LÊkker dÞrmåtte til god pris. Holder i årevis, fnugger ikke og ligger fast på gulvet
God og nem kÞbsoplevelse og hurtigâŠ
God og nem kÞbsoplevelse og hurtig levering.
Super produktkvalitet.
Die Ware sieht sehr gut aus und esâŠ
Die Ware sieht sehr gut aus und es verschönert das zu Hause

super god kunde service
super god kunde service
Jeg havde fået et gavekort fra Tica fordi jeg havde fået leveret nogle måtter som skulle ombyttes. Måtterne blev byttet og jeg fik et gavekort for "svie og smerte" Jeg har nu benyttet dette gavekort og kan kun sige at jeg aldrig ahr oplevet så god kundeservice i en netshop. Godt klaret Tica

Har kÞbt 3 mÃ¥tter henover de sidste 2âŠ
Har kÞbt 3 måtter henover de sidste 2 måneder. Fantastisk kvalitet og design. Oplevede der var en fejl på måtte nr 3 jeg modtog for en uge siden. Super forstående og effektiv kundeservice af Tina som med det samme undskyldte og sendte en ny måtte som er som den skal vÊre. Super oplevelse hos Tica Copenhagen og kan uden tvivl anbefale det til alle som vil ha kvalitets måtter og tÊpper til hjemmet!!!

KÞb af måtter
Bestilte 3 forskellige måtter og en lille skobakke sÞndag eftermiddag og kunne hente pakken allerede tirsdag. Måtterne virker til at vÊre i fin og blÞd kvalitet.
Det eneste lille minus med handlen var, at systemet automatisk valgte nÊrmeste GLS pakkeshop. Jeg ville gerne have haft mulighed for at vÊlge en anden tÊt på mit arbejde. Den tÊt på min bopÊl lukker så tidligt, at jeg normalt ikke selv kan nå at hente pakker.
Fin måtte
Fin måtte. Den manglende stjerne skyldes, at jeg ikke selv kunne vÊlge, hvilken pakkeshop, jeg ville have leveret til.

Fantastisk kvalitet
Fantastisk design, kvalitet, service og levering. Jeg synes alt går op i en hÞjere enhed. Vi har en stor hund med lang pels, og lever aktive liv med mudrede sko, så vi stiller ellers store krav til vores dÞrmåtter! Nu har vi Tics Copenhagen måtter ved alle 3 ind- og udgange i vores hjem.