KÞbte en superfin plakat i gave. Blev nÊsten Êrgerlig over at give den vÊk, da den var sÃ¥ flot, men modtager blev heldigvis ogsÃ¥ glad ð Hurtig levering og flotte produkter.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg synes det var meget beklageligt, der uden pÃ¥ pakken stod, hvad der var inde i pakken. Af forskellige Ã¥rsager. 1. Det gÞr det mere interessant at stjÊle. 2. Jeg skulle bruge den til gave, og ha... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg modtog en meget flot plakat i gave og Þnskede at bytte den til en stÞrre stÞrrelse. Det var intet problem â processen var nem, og Ole var bÃ¥de utrolig hjÊlpsom og fleksibel. Kan varmt anbefales!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg skrev til detbedstehjem, for at fÃ¥ Êndret farven pÃ¥ den ene plakat, sÃ¥ den machede den anden (og passede ind i hjemmet). Jeg fik meget hurtigt svar: Det var intet problem. Super flot resultat, og... ãã£ãšèŠã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã

Detbedstehjem ããã®åç
Hurtig levering og flotte produkter.

Detbedstehjem ããã®åç
Det var nemt og overskueligt og super kvalitet :-)

Detbedstehjem ããã®åç
Super service. Speciel delivery på hjemmeadressen grundet lidt knas i ordremaskineriet.

Detbedstehjem ããã®åç
Jeg skrev til detbedstehjem, for at få Êndret farven på den ene plakat, så den machede den anden (og passede ind i hjemmet). Jeg fik meget hurtigt svar: Det var intet problem. Super flot resultat, og vildt god service

Detbedstehjem ããã®åç
Jeg synes det var meget beklageligt, der uden på pakken stod, hvad der var inde i pakken.
Af forskellige årsager.
1. Det gÞr det mere interessant at stjÊle.
2. Jeg skulle bruge den til gave, og havde valgt at få den leveret hjemme.
Men den der skulle have gaven, tog selv i mod pakken og kunne men meget tydelig skrift se, hvad pakken indeholdte.

Detbedstehjem ããã®åç
Klasse service og produkt. Og hurtig levering
tak for hjÊlpen med gaven

Detbedstehjem ããã®åç
I am very very satisfied with the ordering process, the product and the communication with the producer. Everything went perfectly smoothly and without any problems. Thanks!

Er vild med plakaten.
Fra bestilling til den var hjemme hos mig, var acceptabel. ð
Ikke sidste gang jeg kÞbe plakater hos jer.

Detbedstehjem ããã®åç
Fik super hjÊlp, som gjorde det nemt at kÞbe en fÞdselsdagsgave.
Plakaten er kommet - tror fÞdselaren bliver glad